Bir Nevi Kendini Hadım Etmeyle İlgili

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Cevapla
bosluk
Yeni Üye
Mesajlar: 12
Kayıt: Sal Eki 21, 2014 3:36 pm

Bir Nevi Kendini Hadım Etmeyle İlgili

Mesaj gönderen bosluk »

Merhaba deca nın bu konuda baya iyi oldugunu biliyoruz konumuza geleyim örneğin ben her sene 500 600 mg deca tek basına alırsam ve pct yapmazsam hıcbırzaman libidom olmazmı ve sertlesme kalkarmı ortadan? bunu her sene duzenlı olarak yapsam ? neden böyle bırsey ıstıyorum ılerıde evlenmeyı dusunmedıgım ıcın ve hıcbır zaman evlenmeyıp zinayada karısmak ıstemıyorum ve yolda gecen karı kızı kesmekte ıstemıyorum dırekt basımı cevırıyorum ama aklım orda kalıyor erkeklık hali bu yıllardır böyle ve 45 50 yasıma kadarda artk libidom yettıgı kadar devam etcek bana zorluk cıkarmaması ıcın ılerdede hıc tuvalete gıtmekten baska bır sekılde kullanmycagım ıcın bunu öldureyım kurtulayım ıstıyorum böyle bır yol ızlersem amacıma ulaşmış olurmuyum sımdıden teşekkurler.
madmax29

Re: Bir Nevi Kendini Hadım Etmeyle İlgili

Mesaj gönderen madmax29 »

Allah akil fikir versin. Git t.saklarini kirdir niye ilacla ugrasiyosunki bu kadar
samet_61
Yeni Üye
Mesajlar: 656
Kayıt: Cum Nis 19, 2013 4:48 pm
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Re: Bir Nevi Kendini Hadım Etmeyle İlgili

Mesaj gönderen samet_61 »

[decanın yan etkılerı arasında 100de 1 de olsa omrunun sonuna kadar ereksıyon olamama dıle getırılıyor deca dıck dıye arastırabılırsın yurtdısı forumlarda!!! bu arada bır psıkaytrr servısıne acılen basvurmanı onerıyorum
asterix
Yeni Üye
Mesajlar: 55
Kayıt: Sal Ağu 12, 2014 8:36 pm
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 5 kez

Re: Bir Nevi Kendini Hadım Etmeyle İlgili

Mesaj gönderen asterix »

[img]http://galeri8.uludagsozluk.com/494/kafan-çok-güzelmiş-canım-güle-güle-kullan_530020.jpg[/img]
benburlardayeniyim
Yeni Üye
Mesajlar: 95
Kayıt: Cmt May 31, 2014 5:37 am
Ettiği teşekkür: 10 kez

Re: Bir Nevi Kendini Hadım Etmeyle İlgili

Mesaj gönderen benburlardayeniyim »

Hazır konu açılmışken ben de sorayım.Yabancı forumlarda steroidin penisi büyüttüğünü okudum ve düşününce mantıklı da geldi aslında çünkü ergenlikte androjenler bunu sağlıyor.Steroidler de güçlü androjenler.Aranızda böyle bir şey tecrübe eden var mı?
samet_61
Yeni Üye
Mesajlar: 656
Kayıt: Cum Nis 19, 2013 4:48 pm
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Re: Bir Nevi Kendini Hadım Etmeyle İlgili

Mesaj gönderen samet_61 »

benburlardayeniyim yazdı:Hazır konu açılmışken ben de sorayım.Yabancı forumlarda steroidin penisi büyüttüğünü okudum ve düşününce mantıklı da geldi aslında çünkü ergenlikte androjenler bunu sağlıyor.Steroidler de güçlü androjenler.Aranızda böyle bir şey tecrübe eden var mı?

penıs boyutunda buyume olabılırken (cok bısey beklemeyın) :))))
roid
Yeni Üye
Mesajlar: 30
Kayıt: Pzt Kas 17, 2014 6:10 pm
Aldığı teşekkür: 1 kez

Re: Bir Nevi Kendini Hadım Etmeyle İlgili

Mesaj gönderen roid »

samet deca dick olayını çok büyütüyosun bence bilmediğin konular hakkında yorum yapmamalısın. 600mg deca kullandıgım oldu bu noktada deca dick olayında kür esnasında anti ostrojen alınması deca dick olayı falan yaşatmaz. Decayı gözünüzde öyle bir konuma getirmişsiniz ki diyicek bişey yok.!!!
samet_61
Yeni Üye
Mesajlar: 656
Kayıt: Cum Nis 19, 2013 4:48 pm
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Re: Bir Nevi Kendini Hadım Etmeyle İlgili

Mesaj gönderen samet_61 »

roid yazdı:samet deca dick olayını çok büyütüyosun bence bilmediğin konular hakkında yorum yapmamalısın. 600mg deca kullandıgım oldu bu noktada deca dick olayında kür esnasında anti ostrojen alınması deca dick olayı falan yaşatmaz. Decayı gözünüzde öyle bir konuma getirmişsiniz ki diyicek bişey yok.!!!

decanın yuksek ostrojene baglı lıbıdo dususu olur senın dedıgın sekılde bunun cozumu var ama yurtdısı forumları arastırırsan 100de 1 ıhtımal omrunun sonuna kadar ereksıyon problemı yasattıgını duymussundur ıngılızcen varsa yurtdısı forumları bır arastır sonra gel benım bılgımı tartısırız
Cevapla

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 3 misafir