Başlangıç için yardım
Başlangıç için yardım
Öncelikle merhabalar . Ben 20 Yaşımı doldurmak üzere olan sportif anlamda başarı çırasını yükseltmek isteyen yaklaşık iki buçuk senelik bir sporcuyum . Mezomorfik vücut tipine sahibim ve genetiğimin düzgün olduğu kanısındayım . 50 kilo başladığım spora şuanda 82 kilo ile devam ediyorum . Yağ oranım kış aylarında %7 ila 8 i geçmezken yazın 5-6 ya kadar rahatlıkla düşüyor . 127 cm omuz Genişliği 81 cm bel 41 cm kol ölçülerine sahibim . Bunları söylememin sebebi bana çok uzun süre olmamakla beraber kısa vadede beslenmeyle destekleyeceğim bir hacim kürünün nasıl olması gerektiği ve kür esnasında neler yapmam gerektiği hakkında bilgi edinmek . İstediğim şeyler gayet açık . Başarılı bir fitnes model olmak istiyorum ve şuanda bulunduğum seviyeyi bir tık yukarı çekmek istiyorum. Antrenman programlarımı kendim takip ediyorum fakat , kür eşliğinde nasıl bir program metodu uygulayacağım hakkında daha önce bir tecrübemin olmayışından kaynaklı olarak bilinçsizim . Bana yardımcı olabilecek , tecrübeli kişilerin deneyimlerine ve tavsiyelerine sonuna kadar açığım . Kafam bu konularla allak bullak olmuş durumda ve artık sağlam bir yönlendirmeye ihtiyacım var .. Lütfen değerli yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi eksik etmeyin ..
Re: Başlangıç için yardım
viewtopic.php?f=2&t=724
viewtopic.php?f=2&t=23
viewtopic.php?f=2&t=1344
Bu konulara ve ayrica foruma goz atmani oneririm.Zaten forumda fazlasiyla istedigin bilgiler mevcut.Basarilar
viewtopic.php?f=2&t=23
viewtopic.php?f=2&t=1344
Bu konulara ve ayrica foruma goz atmani oneririm.Zaten forumda fazlasiyla istedigin bilgiler mevcut.Basarilar
- Servet Dağlı
- Aldığı teşekkür: 16 kez
Re: Başlangıç için yardım
arkadaşlar ciddi anlamda sormadan edemiycem...şimdi 82kg yim diyosun 50 kg olarak başladım spora diyosun 2.5 senede 32 kg kilo almışın kaba hesap bununla birlikte yağ oranım %7 - %8 diyosun. güzel kardeşim ya sen bizle kafa yapıyosun yada senin bu verdiğin değerlerle senin streoid dahi olmadan lazar angelov gibi bir fiziğin olması gerekir. konuları açarken lütfen kendinizle ilgili dürüst olun yazın 5-6 yağ oranı kışın 7-8 oran 82 kg de o zaman siz yılda 10 kg den fazla kuru kas kütlesi almışsınız bu tıbben mümkün değil. bizimle bir fotonu paylaş ne olduğunu görelim. yoksa 20 yaşında bir gence kimse burda kür tabsiye etmiycektir.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: SEOSearch [Crawler] ve 4 misafir