İlk kürüm genel olarak verimli değildi,bunların başında acele ve bilinçsizlik vardı..(ne kadar araştırırsam araştırayim kullanmadan,içine girmeden anlamiyorsun)
İlk kürümde yaptığım hatalardan birkaçını yazayim yeni küre girecek arkadaşların belki işine yarar.
İlk önce ürün aldığınız kişiyi iyi seçin bana güzel diye Axiolabs marka deca verdi ve ürün epeyce vasattı...
Kalçada 6 ve 7 haftadan sonra acıya dayanamadığım için kürü 8 haftada bitirdim ...
Danabole çok güvendim oysa ki tamamen geçici güç veren ve vucuda su toplayan saçmalıktan ibaretmiş..(fazla güvenmeyin sadece kısa ester olmasından yararlanın)
Artık daha bilinçliyim ve ikinci küre hazırlanıyorum,sizlere tekrardan sormak istediğim birkaç sorum olacak;
Bu kürde danabol kullanmayıp;deca,boldenon ve testo kullanmayı planlıyorum..
Kafamdaki kür;
1-8 hafta deca 400mg
1-8hafta boldenon 200mg
1-15 hafta testo 500mg
8-15 hafta 400mg boldenon
yani deca bitene kadar boldenonu 200mg kullanacağim deca bittikten sonra 400e çıkıp 15 haftaya tamamlamayı planlıyorum.
Unutmadan;Kür boyunca günlük 200-250gr civarı protein,400-500gr civarı karbonhidrat almayı planlıyorum.
Kür boyunca kullanacaklarım:
Protein tozu
Gainer
Glutamin
Bcaa
Creatin
jack3d
amino asit
aktibol
apikobal
zinco
suppradyn kullanacağim.
Soracaklarım:
1- 2metre 105kilo biri için sizce bu kür az mı gelir ?
2- Marka olarak decayı meditech,testoyu meditech ve ya leon,boldenon olarak marka araştırması daha yapmadım sizin tavsiye edebileceğiniz marka varmi?
3- Sırada ki kür için alışverişi mi forumda uzun zamandır takip ettiğim lenoxx isimli Fatih beyden alacağim sizce doğru kişi midir,veya başka seçenek var mi?
Şimdiden teşekkürler.