Jinekomasti yardım
Jinekomasti yardım
Arkadaşlar merhaba deca-testo-danabol küründeyim 9.hafta bitmek üzere iki hafta önce jinekomasti belirtileri başlamıştı günlük 20 mg nolvadex ekledim kaşıntı falan geçti ama o ucundaki beyaz bir kitle hala duruyor. kullandığım günü rahat geçiriyorum fakat ertesi günü sabah uyandığımda göğüs uçlarım şişmiş oluyor bir gün kullanmayim dedim ertesi gün göğüs uçlarım kadın memesi gibi oldu. ilk defa böyle bişeyle karşılaştığım için biraz panik yaptım bu tedavinin bu kadar uzun sürmesi normal mi ilaca devam etmeli miyim tavsiyelerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.
Re: Jinekomasti yardım
Hemen eczaneden 1mg 20 tablet cabaser al...Ve 4günde 1 tablet kullanmaya başla...Nolvadex meme için işe yaramaz..Ayrıca kürdeki kazancıda düşürür...Decanın etkisiyle oluyor bu meme büyümesi...Ayrıca deca 8 haftadan daha fazla kullanılmaması gereken bir anabolik...Decayı bırak bence testoyla devam et...
Re: Jinekomasti yardım
Bildiğim kadarıyla anti östrojen kullanımı sonucu sıfıra düşen kadınlık hormonu büyümeyi azaltıyor-engelliyor...Belli bir oranda olması gerekiyor...Definasyon yapılıyorsa belki sorun olmaz...
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir