winstrol karmaşası
winstrol karmaşası
İyi günler. Diyetimin son iki haftasında winstrol kullanmak gibi bir düşüncem var. Yanında sadece ventolin gibi uyarıcı ekleyeceğim.
Yaşım 17 diyetin son 2 haftasında 18 e giriyorum. ve winstrolun testosuz kalıcı veya geçici erkekliği azaltma gibi yan etkileri olmasından endişe ediyorum. Sonuçta anabolizan. Lennox hoca pct yapılması gerektiğini söylemiş fakat benim kullanacağım dozaj 30 mg ve 2 hafta. Özetlersek 2 hafta ve 30 mg winstrolun salt kullanımı kalıcı testo düşüklüğü yaparmı, pct si ne olmalı? Bu süre boyunca magnezinc,milk thistle,benexol b12 ve kuşkonmaz- enginar kullanımım olacak. Belki mucoplus tarzı karaciğer koruyucu ilaç.. ek olarak tablet kullanmayı düşünüyorum.
Yaşım 17 diyetin son 2 haftasında 18 e giriyorum. ve winstrolun testosuz kalıcı veya geçici erkekliği azaltma gibi yan etkileri olmasından endişe ediyorum. Sonuçta anabolizan. Lennox hoca pct yapılması gerektiğini söylemiş fakat benim kullanacağım dozaj 30 mg ve 2 hafta. Özetlersek 2 hafta ve 30 mg winstrolun salt kullanımı kalıcı testo düşüklüğü yaparmı, pct si ne olmalı? Bu süre boyunca magnezinc,milk thistle,benexol b12 ve kuşkonmaz- enginar kullanımım olacak. Belki mucoplus tarzı karaciğer koruyucu ilaç.. ek olarak tablet kullanmayı düşünüyorum.
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: winstrol karmaşası
Bu yaşta ne kullanırsan kullan kalıcı sıkıntı riskin hep olacak
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
lennox77 yazdı:Bu yaşta ne kullanırsan kullan kalıcı sıkıntı riskin hep olacak
Winstrol dahil mi peki?
- lennox77
''ne kullanırsan kullan'' cümlesine tüm anabolik steroidler dahil
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 10 kez
winstrol bulkunu tamamlamış, iyi bir kas kütlesine sahip olan ve yağ oranı %12-14 arası olanların yağ oranlarını %10 un altına çekerken kullanmaları tavsiye edilen bir ilaç.Benim ve senin gibi 17 yaşında olanlara tavsiye edilen değil.
- lennox77
Evet yağ oranı düşükken kullanılırsa daha verimli olur
Benim kardeşim de 17 yaşın da şu ana kadar 4 kes kur yaptı 2 bulk 2 define kürü yaptı ilk kürünü 15 yaşında girdi ben bile hiç küre girmedim ama o 12 yaşından beri spor yapıyor ve suan 17 olmasına rağmen 97 kilo bu işin bence yaşla alakası yok ama steroid kullanacak düzeydemisin? Bunu bir düşün
-
- Yeni Üye
-
- Yeni Üye
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir