YARDIMCI OLURSANIZ İLK KÜRE BAŞLAMAK İSTİYORUM

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
madmax29

Re: YARDIMCI OLURSANIZ İLK KÜRE BAŞLAMAK İSTİYORUM

Mesaj gönderen madmax29 »

valla hocalarımız daha iyi bilirler ama ben sizin formunuzda olsam trenbolonlu bir definasyon kürüne girerdim şimdi diyebilirler trenbolon ilk küre ağırdır ama öyle bir merettki hem yağ yakıp hemde hacim veren tek anabolik ben bu avantajıyla formda birisini çok kısa yoldan hedefe ulaştırır. öbür türlü düşünsen deca mesela sizde su tutumuyla birlike cok iri bir hale sokacak su atmak için yine bir kür gerekecek benim şahsi kanaatim direk bir tren kürüdür.
Kullanıcı avatarı
jackal
Yeni Üye

Mesaj gönderen jackal »

bir başka foto diyetsiz 91 kg
Kullanıcı avatarı
jackal
Yeni Üye

Mesaj gönderen jackal »

ketosis diyeti 1 ay sonraki hali
Kullanıcı avatarı
jackal
Yeni Üye

Mesaj gönderen jackal »

diyet sonrası boşalan reseptörlerin dolması ödem vs..
durum bu arkadaslar o yuzden bu kürü yapmak istiyorum sonuc degısmıyor oyle yada boyle sonuclar bu sekılde. ben biraz sert parcalı ve iri bir hal almak istiyorum. elbette kolay olmayacaktır. ama bu konuda ciddi bir şekilde yardım istiyorum.
Kullanıcı avatarı
jackal
Yeni Üye

Mesaj gönderen jackal »

ve son olarak en iyi formum diyebilirim. bunun bir üstü yok. en son bu hale gelebildim 1 yıl önce..
Kullanıcı avatarı
jackal
Yeni Üye

Mesaj gönderen jackal »

lennox77 yazdı:Küre girebilir arkadaşlar bence en doğru kür seçimi bu seviyede yapılır çünkü maksimum verimi bu tarz bir dorm alacaktır. Neden ?
Çünkü platoya ulaşmış ve natüre olarak gelişimini tamamlamış,genlerinin ona armağan ettiği şeyleri maksimumda vücudunda inşa etmiş. Bu seviyede bir form küre girdiğinde ciddi patlama yaşar

merhaba başlangıç olarak bu şekilde düşünüyorum sizce de uygunmudur?

1.Hafta 250 mg Testosterone enanthate+250mg Deca+250 mg boldenon+1 tablet nolvadex+1tablet Proviron
2.Hafta 250 mg Testosterone enanthate+250mg Deca+250 mg boldenon+1 tablet nolvadex+1tablet Proviron
3.Hafta 250 mg Testosterone enanthate+250mg Deca+250 mg boldenon+1 tablet nolvadex+1tablet Proviron
4.Hafta 250 mg Testosterone enanthate+250mg Deca+250 mg boldenon+1 tablet nolvadex+1tablet Proviron
5.Hafta 500 mg Testosterone enanthate+250mg Deca+250 mg boldenon+1 tablet nolvadex+1tablet Proviron
6.Hafta 500 mg Testosterone enanthate+250mg Deca+250 mg boldenon+1 tablet nolvadex+1tablet Proviron
7.Hafta 500 mg Testosterone enanthate+250mg Deca+250 mg boldenon+1 tablet nolvadex+1tablet Proviron
8.Hafta 250mg Testosterone enanthate+ 250mg Deca+250 mg boldenon+1 tablet nolvadex+1tablet Proviron
9.Hafta 250mg Testosterone enanthate+ 250mg Deca+250 mg boldenon+1 tablet nolvadex+1tablet Proviron
10.Hafta 250mg Testosterone enanthate+250mg Deca+250 mg boldenon+1 tablet nolvadex+1tablet Proviron
11.Hafta 250mg Testosterone enanthate+1 tablet nolvadex+1tablet Proviron
12.Hafta 250mg Testosterone enanthate+1 tablet nolvadex+1tablet Proviron

SUPLAMENT OLARAK TA BCAA -GLUTAMİN- ANIMAL PACK-C VITAMINI-ÇİNKO-MİLK THİSTLE-GRAPE SEED
asterix
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 5 kez

Mesaj gönderen asterix »

bu testo nun değerleri niye oynak bu şekilde onu anlamadım hadi ilk iki seferde alışsın diyerek 250 vermeni anlarım ama senin bu kütleye 500 ile başla derim, ve bazı kürler gördüm damarlanma ve iştah için boldenonu 200-250 kullanıyorlar decayıda ana anabolizan olarak 400mg kullanıyorlar
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Mesaj gönderen samet_61 »

temız kur ıstıyosan enanhate-boldenon dianabol eczane ısı ıstıyorsan sustanon primabolan dıanabol..deca ılk kur ıcın sıkıntı olur once ılk basamagı cıkmak daha mantıklı kur ıcınde aromatıze muhabbetı doner jınekomastı muhabbetı doner belırtıler olana kadar hıc bır extraya gırmekı vucut patlatsın bır tek prostat buyumesını engellemek ıcın proscar al c vıtamını devedılkenı kullan goguslerınde kasıntı olursa elının altında arımıdex olsun ama kasıntı agrı sızı oılmadıkca kullanma!!! testıslerde kuculme olursa kur ortasında 500 iu pregnyl salla ... kur sonudna guzelce pct nı yap!!!
Kullanıcı avatarı
Servet Dağlı
Aldığı teşekkür: 16 kez

Mesaj gönderen Servet Dağlı »

Formun cok iyi ama daha saglam ilaçlarla su tutmadan buyuyebilecegin bir program uygulayabilirsin..
Kullanıcı avatarı
jackal
Yeni Üye

Mesaj gönderen jackal »

merhaba kürün 3. haftası bugun bitti sayılır. küre başlamadan önce kg :87.5 kg idim şuan sabah tartıldığımda 90 kg. tok karnına 93 lere kadar çıkabiliyor. uzun esterli ilaçlar olduğu için henüz bir şey hissetmedim diye düşünüyorum fakat çalışma esnasında çok fazla büyüdüğümü söyleyenler var. bakalım bekleyip görelim. bugun itibariyle çekmiş olduğum bir foto antremansız off günü. ilaçların ne zaman patlayacağını henüz bilmiyorum kimisi 3 hafta sonra diyor kimisi 4 hafta sonra diyor. boldenon cok acıktırır dediler o bende çok olmadı.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: FAST Enterprise [Crawler] ve 5 misafir