Kürler arası dinlenme ve pct?

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Re: Kürler arası dinlenme ve pct?

Mesaj gönderen lennox77 »

Kürler arası geçişte dikkat edilmesi gereken önemli bir konu da şudur bence:
Mesela ilk etapta Deca kürü yaptınız,sonrasında definasyon bağlamak istiyorsunuz. PCT yapmadan geçiş yapabilirsiniz ama seçeceğiniz steroid doğru olmalı. Ara vermeden Deca sonrası Tren'e geçmek çokta doğru değil mesela ya da Boldenon sonrası Primobolan-Masteron yapmak gibi.

Bu durumlarda Deca-Tren arasına 4 hafta konup o sürede Testo ile devam edilip geçiş öyle yapılabilir
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
muscledboy
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen muscledboy »

lennox77 yazdı:Kürler arası geçişte dikkat edilmesi gereken önemli bir konu da şudur bence:
Mesela ilk etapta Deca kürü yaptınız,sonrasında definasyon bağlamak istiyorsunuz. PCT yapmadan geçiş yapabilirsiniz ama seçeceğiniz steroid doğru olmalı. Ara vermeden Deca sonrası Tren'e geçmek çokta doğru değil mesela ya da Boldenon sonrası Primobolan-Masteron yapmak gibi.

Bu durumlarda Deca-Tren arasına 4 hafta konup o sürede Testo ile devam edilip geçiş öyle yapılabilir

250 mg deca + 500 mg testo e.+30mg danabol+proviron kürüm bitmek üzere, bunlardan sonra hangi definasyon kürünü öneririsiniz??? 72 kgden 81'e çıktım, uzuvlarda 3-6 cm civarı büyümeler var.
Definasyon küründe enjeksiyonlar kaçar mg ne sıklıkta olmalıdır?
Teşekkürler.
metinav
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 27 kez

Mesaj gönderen metinav »

Arkadaşlar bu gün test yaptırdım ve sonuçları yorumlamanızı bekliyorum...Pct 1 aydır sürüyor. Total testo 4.28, fsh 6.13, lh 13.2 (iki defa tekrarlandı 3 gün önce hcg kullanmıştım etkisi olur mu bilmiyorum ) ayrıca progestreon 1.1

Değerler hep referans aralığı içinde, sadece lh iki katı yükseklikte...Fakat benim libido yönüyle eski arzum, tadım yok...Anlayamadım gitti psikolojik mi bu durum nedir yani..Yorumlarınızı bekliyorum

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 2 misafir