ilk kür

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
can_seid
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez

Re: ilk kür

Mesaj gönderen can_seid »

madmax29 yazdı:Hafif derken deca mi? :)

Hafif derken halotestin le dianabol u çıkardım ondan hafif diyorum
can_seid
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez

Mesaj gönderen can_seid »

barda yazdı:12 hafta test enanthat boldenon danabol (6 hafta) girersin ortalama 600tl ye patlar hem faydada saglamış olursun ilk kür için idealdir

Boldenon u ben de düşündüm ama uzun kür e girmek istemedim 8 haftalık bir kür istiyorum boldenon da kısa zamanda büyük etki yaratmaz
madmax29

Mesaj gönderen madmax29 »

dediğim gibi su tutmam vucud yapım iyidir dersen klasik testo ent. - deca - danabol kürüne gir 12 hafta en mantıklısı
Kullanıcı avatarı
barda
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 16 kez

Mesaj gönderen barda »

madmax gerekli olanı söylemiş halotestini bir ara bende düşünmüştüm halotestinin ne oldugunu bilmeden kullanmak yanlış olur halotestin dedigimiz enjektelerin trenbolon ayarında bir oraldır seni bir kaç ay içinde 90basarken 150-160 bastırabilir ama geri dönüşünde fevkalade hızlı olur salonda adama gülerler haloya gerek yok her daim enjekteden yanayım danabol iyidir bu yüzden , halonun çalışma prensibine gelince kaslara daha fazla oksijen taşıyarak daha fazla agırlık kaldırmanı kasların dahada aşırı güçlenmesini saglıyor ama ileri seviyeye önerilir bizler için gerek yok agır kaçar bize
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Primo'nun en iyi alternatifi Boldenon'dur ama ciddi bir titizlik gerektirir firma seçimi konusunda
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
akyuzse
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen akyuzse »

Hangi markaları seçebiliriz lennox. Ben bvs ile alpha pharma arasında kaldım. Fiyat olarak pek büyük bir fark yok.
madmax29

Mesaj gönderen madmax29 »

bolde de ikiside iyidir ama illa birini seç dersen alpha-pharma derim
falcone
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 14 kez

Mesaj gönderen falcone »

Ben vermejo kullanıyorum memnunum, fiyatı da münasip, henüz sahtesi de yok.
Tavsiye ederim

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot], SEOSearch [Crawler] ve 1 misafir