Sustanon yardım

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
muzisyen76
Yeni Üye

Sustanon yardım

Mesaj gönderen muzisyen76 »

38 yaşındayım 3 yıldan fazla vg geçmişim var.. 92 kg yim ve % 20 yağ oranım var.. Daha önce winstrol tablet clenbuterol oxandrolone ve çeşitli sublementler kullandım.. Spora 4-5 ay kadar ara verdim ve bu arada yine boş durmadım ,bisiklet ve temel hareketler ve parklarda aletlerde çalıştım.. Geçen ay tekrar antremanlara başladım ve süreci hızlandırmak için sustanon (250 / hafta) kullanmaya başladım.. 2. haftada neticeler gerçekten güzeldi ve iyi verim aldım.. Kollar 41 göğüs 118 ve iyi antrenman çıkarıyordum.. Ergenlik döneminden ve kullandığım bir ilaçdan dolayı gelişen (prolaktin) jinekomasti tekrar hortladı.. Göğüs uçlarımda sertleşme ve hassasiyet var.. Provironu antiöstrojen olmadığından dolayı kullanmadım.. Nolvadex 5mg alıyorum fakat göğüs uçlarımda hassasiyet devam ediyor.. Dozu artırmak istiyorum fakat yan etkilerinden çekiniyorum ( gözlerde retina katarakt oluşumu).. Arimidex i denemelimiyim..? Birde bende prostat iltihabı başladı.. Sustanon prostat iltihabı geliştirir mi..? ( şu an antibiyotik iğne ve diğer ilaçlarla tedavi görüyorum).. Doktor ilaçlara ek olarak 3X40 virigen verdi..Sustanon enjeksiyonunu kestim.. Prostat bezi testosterona hassasmıdır..? Zarar verir mi..? Önlemek için ne yapılmalı..? Teşekkürler.. Üstadlardan cevap bekliyorum..
madmax29

Re: Sustanon yardım

Mesaj gönderen madmax29 »

jinekomasti varsa cabaser almanız daha doğru olacaktır, bunun dışında sustanon zaten çok gereksiz bir ilaç keşke tek esterli bir testo türevi tercih etseydiniz. prostat bezlerinin testo ile bağlantısı olduğunu biliyorum bunun dışında nolvodex e de devam etmenizi öneririm.
muzisyen76
Yeni Üye

Cabaser, hipofiz bezinde dopamin artışı yapıp prolaktin düşüren bir etki mekanizması var.. Prolaktin jinekomatsi için yeterli fakat Östrojen artışında nasıl bir tesiri var çözemedim..? Alaka kuramadım..? Parkinson hastalığı için kullanılan bir ilaç cabaser..? Ayrıca prolaktin seviyemi ölçtürdüm normal çıktı.. Cevaplarsanız sevinirim..
Tek esterli (propionat, enthate) aromatize olmuyor mu..? Depot etkili (uzun esterli) Testolarda mı aromatize ve jinokomatsi problemleri yaşanır..?
madmax29

prolaktin düşük ise zaten gerek yok sizin yapmanız gereken nolvodexe devam etmek
falcone
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 14 kez

Mesaj gönderen falcone »

Kandaki hormon seviyelerine bakmadan , jinekomasti varsa cabaser vs kafanıza göre almayın (cabaser başka bir ilacın yan tesiri olan prolaktini bloke etmek için tatbik edilir )ve bu çeşit tavsiyeleri ciddiye almayın. Birilerinin bilgisizliği , sıhhatinize mal olmasın. Boşa alınan ilaçların karaciğere ve daha sonra başka mevzulara zaraları dokunması muhtemeldir. Burada yazan şahısların umumiyetle kifayetli tıbbi malumatı olmadığını,olanların ise nadiren yazdığını nazar ı dikkate alın ve iyi araştırın.
Burada bizlerin hoca isniyle hitabettiğimiz şahıslar zaten size cevap vermeden önce icabeden sualleri tevcih ederler.
muzisyen76
Yeni Üye

Uyariniz icin tesekkurler., vaziyetin farkindayim.. benimkisi sadece bir yoklamaydi.. :)
falcone
Forum Duayeni

Mesaj gönderen falcone »

:-D
madmax29

haklısınız biz zaten boş beleş konuşarak burada insanları yanlış yönlendiriyoruz sizin nedir akademik branşınız doktormusunuz yoksa spor okulu mezunu antrenörmüsünüz. bu işlerin okulunda hepsi tek tak anlatılıyor sizde ordan öğrenmişsiniz bizi yokluyosunuz. amacınız boş muhaber yapıp insanların kafasını bulandırmaksa bence boşa burayı meşgul etmeyin uzman bilgilerinizle!!
falcone
Forum Duayeni

Mesaj gönderen falcone »

Evet sizin gibi uzman varken başkası etse etse boş muhabbet ediyordur.

:-D
muzisyen76
Yeni Üye

sevgili madmax29 , yukarıda sorduğum bir soru vardı , halen cevap alamadım..?
"Tek esterli (propionat, enthate) aromatize olmuyor mu..? Depot etkili (uzun esterli) Testolarda mı aromatize ve jinokomatsi problemleri yaşanır..?"
Tecrübelerinize dayanarak cevaplarmısınız lütfen.. Teşekkürler..

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: IBM Research [Bot], SEOSearch [Crawler] ve 5 misafir