KÜR başladım...

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
nnpoint
Yeni Üye

KÜR başladım...

Mesaj gönderen nnpoint »

merhabalar,

arkadaşlar yorumlarını almak istedim şu şekilde kür programım
haftanın 2 günü yapılacak şşeklinde...

1.hafta 1 testosteron enanthe+boldenon+danabol+proviron ( 2. enjeksiiyon oldum )
2.hafta 1 testosteron enanthe+boldenon+danabol+proviron+arimidiex

1 senedir takviye almadan yapıyordum hocam sayesinde başladım hocam zaten nac a hazırlanıyor profesyonel tek kafama takılan ben etkisini ne zaman görürüm birde günde 6 tane hap içiyorum proviron 2 danabol 2 böbrek veya karaciğerime olumsuz etkisi olur mu?

birde kür esnasında 80 kiloyum 90 kg ye cıkarsın ancak kur bitiminde tekrar 5 kilo kaybedersin filan diyorlar.. 1.75 boyum
beslenme programımda su sekilde

sabah 100 gr yulaf 5 yumurta omlet
öğlen 150 gr tavuk gogsu 1 kase pilav
2 saat sonra
150 gr kırmızı dana et tam tahıllı ekmek
ara ogun 1 kase yogurt
idmandan sonra 150 gr kırmızı dana et 200 gr makarna
gece yatmadan önce 5 tane yumurta beyazı...

sizce beslenme programım yeterlimi ??
ayrıyetten vücut olculerim şu şekilde

omuz : 125
gögüs : 102
kol : 41.5
bacak : 63
bel : 75

tskler
madmax29

Re: KÜR başladım...

Mesaj gönderen madmax29 »

boy ve kilo orantından yas kaslısın yada kilon fazla gibi bir durum çıkyor. heleki 175 90 kg bi adam hulk gibi birşey olması lazım eğer kaslıysa...yağ oranın yazmamışın ama yağ oranın yüksek ise küre başlamadan önce %15 lere düşmeye çalış ve küre öyle gir. boldenon nispeten temiz bir ilaçtır yağlanma ve su tutma oranı daha düşüktür temiz adele verir. ancak yüksek doz ve uzun süreli boldenon kürlerinde asıl fayda verir mesela 16 hafta gibi. bunun dışında hem arimidex hem proviron kullanmana gerek yok ikisinden birini tercih edebilirsin bana kalırsa 3 günde 1 tablet arimidex daha uygun beslenme düzenin güzel idman temponuda ona göre ayarlarsan güzel bir gelişim olacağına eminim...
nnpoint
Yeni Üye

Mesaj gönderen nnpoint »

Yağ oranım %13.. belki kıyafetlerden max 1.5 kilo dussem 78.5 kg :) teşekkürler cevabınız için
madmax29

Mesaj gönderen madmax29 »

yağ oranın kür için çok ideal bir seviyede eğer bu formda iken böyle bir kür seni müthiş yerlere getirebilir...umarım istediğin gibi geçer herşey
falcone
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 14 kez

Mesaj gönderen falcone »

boldenom sahte değilse ilk 3 ila 5 haftadan sonra kendinde hoş bir şeyler olduğunu görebileceksin, fakat o açlık krizlerine dayanman lazım. Şekere meyilli değilsen veya şeker gibi sorunun yoksa bunu kolay atlatırsın. Varsa diyetine sıkı sıkı bağlı kalman şarttır.

Boldenomu t. propinat ile de tatbik edebilirsin fakat daha sık inne dürteceğin için biraz rahatsızlık verebilir, üstelik kısa ve uzun ilaçları bir arada tatbik etmek bazılarında kalp çarpması vs de yapabilir (mesela bende ilk 20 dk biraz yapıyor)

Kürü muvafakiyete götürecek olan diyettir.

inşallah istediğin neticeye vasıl olursun.
nnpoint
Yeni Üye

Mesaj gönderen nnpoint »

arkadaşlar merhaba, bugun kürümün 4.haftasına giriyorum ve ölçü aldım..yalnız tek pişmanlığım boldenon kullanmak deca kullansam olurmuş.

kür e başlamadan önce

kol : 41 kür esnasında suan 43 sıcak ölçü 44 şeklinde...

omuzlar da aynı şekilde 125 idi 128 ..

güncellemek istedim ve daha 4.haftaya giriyorum ...
falcone
Forum Duayeni

Mesaj gönderen falcone »

Kendinde bir değişiklik olduğu 4 - 5 hafta sonra farkedeceksin sabırlı ol.
nnpoint
Yeni Üye

Mesaj gönderen nnpoint »

evet hocalarımda aynı şekilde söylüyor ancak ilk kürüm olduğu için...ben biraz büyümekde istiyorum herkez deca kullansaydın keske diyor ancak boldenon a başladık 4.haftadayım ve suan bir etki göremedim sadece dianabol un gücümü artığını düşünüyorum ve beslenmeme dikkat ediyorum boldenon da hacim yapamazmıyız araştırmama ragmen net cevaplar bulamıyorum ve kafama takıldı...ben tedirgin olduğun içim deca yerine boldenon vermiş hocam sonrasında söyledi
falcone
Forum Duayeni

Mesaj gönderen falcone »

İlk kürden hayatında aldığın en büyük faydayı alırsın. Neticede en az yan tesiri olan ilaçla başlamak en akıllıcasıdır. Nitekim deca ile başlayanlarda erkek hormunun ebediyen kesildiği vakalar da görülmüştür. Hocan sana akıllı ve ahlaklı davranmış.
nnpoint
Yeni Üye

Mesaj gönderen nnpoint »

merhabalar,

arkadaşlar konu kirliliği yapmamak için buraya yazıyorum...

testo boldenon danabol kürüm 5.haftasına girmiş bulunmaktayım hala bi patlama,verim yani ne bileyim gözle görülür birşey olmadı sadece gücüm arttı oda danabol den oturu oldugunu dusunuyorum..acaba neden böyle ilerliyor ?

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: IBM Research [Bot] ve 3 misafir