ilk kür

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
can_seid
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez

ilk kür

Mesaj gönderen can_seid »

Boyun 181 cm kilom 92 şuan bulk donemindeyim Mayıs kadar bulk a devam edicem 2 ay önce bulk a başladım 14 kilo aldım 2 ayda hedefim 105 kiloya kadar çıkmak bu yüzden güzel bir küre girmek istiyorum ben kendime bir kür yazdım
10 haftalık bi kür haftalik 500 mg testosteron 500 mg primabalon günlük 25 mg halotestin ve dianabol
Nasıl bir kür halotestin ilk kür için ağır olurmu
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Re: ilk kür

Mesaj gönderen lennox77 »

Ağır ve gereksiz olur
500 mg Primo 85 tl ediyor haftalık. Yani 850 tl sırf Primo'ya gidecek elinizde önceden vs kalmadıysa doğru muyum ?
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
hanylmz
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 7 kez

Mesaj gönderen hanylmz »

primonun 100 mg lik fiyatı 17 TL buda alternatifleri göz önünde bulundurmanı gerektiriyo bana kalırsa primo yerine deca-danabol yapman taraftarıyım ki önünde 13 kg lik bir hedef varsa.
benburlardayeniyim
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 10 kez

Mesaj gönderen benburlardayeniyim »

hanylmz yazdı:primonun 100 mg lik fiyatı 17 TL buda alternatifleri göz önünde bulundurmanı gerektiriyo bana kalırsa primo yerine deca-danabol yapman taraftarıyım ki önünde 13 kg lik bir hedef varsa.

boldenon nasıl olur?
hanylmz
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 7 kez

Mesaj gönderen hanylmz »

kendimden örnek vererek yazıyım 15 hafta sustanon boldenon kürü yaptım 10 kg aldım yaklaşık beslenmeme özen gösterdim define olduktan sonra güzel bi kas kütlesi kaldı boldenonun protein sentezi primo ya göre daha yüksektir fakat verecegi açlık hissi temiz kas kütlesi isteyenleri biraz zorlayabilir.
falcone
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 14 kez

Mesaj gönderen falcone »

Madma X 29 arkadaşımız boldenomun açlık krizlerine hić tesadüf etmemiş ve ben de benzeri malumatlardan bahsederken kızmıştı. Fakat boldenomun açlık hissi bilinen bir sabittir. ben aynen yazdıklarıniza kendi üzerimde sahitim.
can_seid
Yeni Üye

lennox77 yazdı:Ağır ve gereksiz olur
500 mg Primo 85 tl ediyor haftalık. Yani 850 tl sırf Primo'ya gidecek elinizde önceden vs kalmadıysa doğru muyum ?

evet fiyatı çok yüksek oluyor ben maksimum etki için 500 düşündüm onun yerine deca da girilebilir
can_seid
Yeni Üye

can_seid yazdı:
lennox77 yazdı:Ağır ve gereksiz olur

evet fiyatı çok yüksek oluyor ben maksimum etki için 500 düşündüm onun yerine deca da girilebilir

Bu kürü 2. Kür olarak yapsam daha iyi olabilir ilk küre hafif gidersem sadece 10 haftalık 500 testosteron ve 400 deca girsem ortalama ne kadar olur
madmax29

Mesaj gönderen madmax29 »

Hafif derken deca mi? :)
Kullanıcı avatarı
barda
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 16 kez

Mesaj gönderen barda »

12 hafta test enanthat boldenon danabol (6 hafta) girersin ortalama 600tl ye patlar hem faydada saglamış olursun ilk kür için idealdir

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir