pct öneriniz
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: pct öneriniz
Bu yaşta ne kullanırsa kullansın bir fayda da alamaz. 17 yaşındaki kişinin ne adele hafızası,kalitesi olacakta kürde maksimum katkıyı alacak o da ayrı konu. Kür yapar 3-4 cm kazanır sonra o da gider. Doğal büyüme de durur,hormonları da bozulur. Çok kişi geldi bana bu dertten muzdarip
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 10 kez
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 10 kez
bence yaş 17 büyüme tamamlanmamış steroidi bırak bu üyenin üyeliğinin iptal olması gerekir büyüme tamamlanmadan steroide başlanmaması gerektiğini düşünüyorum ben bile 23 yaşımdayım girsem mi diye hala kafamda allak bullak sorular var.Herkese Saygılar
-
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 14 kez
Ben de kililuydum ve spor vermeme yardım etti. Tabii ki ilaç kullanırsın ama bunun için spor yaparak kilo almak ve vermek mevzularına meyilli olman lazım, biraz idman yapıp vucudunu alıştır yoksa 35 yaşında da olsa ilaç işe yaramaz veya sert gelebilir, çarpar.
Hem vücudun son 8 veya 10 ayki mazisine göre kendini tevcih eder.
Hem vücudun son 8 veya 10 ayki mazisine göre kendini tevcih eder.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir