İLK KÜRÜMÜ YAPMAYA KARAR VERDİM SİZLERİNDE YARDIMLARIYLA
İLK KÜRÜMÜ YAPMAYA KARAR VERDİM SİZLERİNDE YARDIMLARIYLA
öncelikle herkese merhabalar.
21 yaş 176 boy 80 kg olan üni öğrensiyim 28 aydır aralıksız bu sporla uğraşıyorum.
ilk kürüme girmek için hazır olduğumu düşünüyorum. bütün riskleri göze aldım artık dönüşü yok hayırlısıyla başlıyacam.
12 hafta 500 mg testo enant
4 hafta 40 mg dianabol ( balkan) kullanmayı düşünüyorum. başlangıç için yeter gibi ama sizlerinde görüşlerinizi önerilerinizi almak isterim.
enant için bi marka ve belirleyemedim kafam çok karışık.
21 yaş 176 boy 80 kg olan üni öğrensiyim 28 aydır aralıksız bu sporla uğraşıyorum.
ilk kürüme girmek için hazır olduğumu düşünüyorum. bütün riskleri göze aldım artık dönüşü yok hayırlısıyla başlıyacam.
12 hafta 500 mg testo enant
4 hafta 40 mg dianabol ( balkan) kullanmayı düşünüyorum. başlangıç için yeter gibi ama sizlerinde görüşlerinizi önerilerinizi almak isterim.
enant için bi marka ve belirleyemedim kafam çok karışık.
Re: İLK KÜRÜMÜ YAPMAYA KARAR VERDİM SİZLERİNDE YARDIMLARIYLA
kürüne bir anabolizan eklemende fayda var fotoğrafın olmadığı için vucud tipini göremiyoruz ama form durumuna göre boldenon veya deca kullanabilirsin. dediğim gibi su tutan bir vucud yapısına sahipsen boldenon daha iyi olacaktır. ama daha kuruysan deca seni iyi patlatır 2.5 sene aralıksız vg yapmış biri artık küre girebilir. yağ oranını belirtmemişin ama %15 ler seviyesinin üstündeysen tavsiye etmem düşmeyi bekle ve öyle gir derim piyasada balkan testo zaten en iyilerdendir alpha pharma bvs su an güvenilir markalar. vermodjede iş görür ve ekonomiktir.
Ilk kürüm olduğu için düşükten başlamak istedim ikincisinde bolde düşünüyorum vücudum kolay su tutuyor yağ oranımı bilmiyorum ama Kür yapmayacak seviyede değil iyi durumda .
Falcone artık Kür yapma zamanının geldiğini hissedebiliyorum vücudumu tanıyorum artık hacimlenmediğini hissediyorum hacimlenmeye çalışsam su tutuyor veya yağlanıyorum uzun bir zamnla hacimde sağlayabilirim ama kararımı verdim anlayacağın
Falcone artık Kür yapma zamanının geldiğini hissedebiliyorum vücudumu tanıyorum artık hacimlenmediğini hissediyorum hacimlenmeye çalışsam su tutuyor veya yağlanıyorum uzun bir zamnla hacimde sağlayabilirim ama kararımı verdim anlayacağın
-
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 14 kez
Bence ilk kür olarak yumşak bir başlangıç olması hasebiyle münasiptir, hiç birinizin alamayacağı kadar iyi neticeler de alacaktır lakin bir yada iki sene ertelese daha yerinde olacak.
Boldenom küründeyim ve büyümesi az açlık krizleri felakete benzeyen bir kür hayatınız olacak. Ben acıktığım zaman pek asabi olmaya başladım, aslında mülayim bitiyimdir.
Boldenom küründeyim ve büyümesi az açlık krizleri felakete benzeyen bir kür hayatınız olacak. Ben acıktığım zaman pek asabi olmaya başladım, aslında mülayim bitiyimdir.
En son falcone tarafından Çrş Kas 12, 2014 11:43 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
@falcone lütfen kendi üstünüzdeki belirtileri herkeste yaşanır gibi aktarmayın emin olun boldenon kullanan birçok kişi bu hissiyatı yaşamıyor. bunun dışında 2.5 sene aralıksız düzenli vg yapan biri artık küre çoktan hazırdır. her ne kadar 2.5 sene birçok sporda az bir süre gibi gözükse de eğer gerekliliklerini yerine getiren biriyse 2.5 sene vg. için oldukça iyi bir süredir.
-
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 14 kez
Evet madma x 29 haklı hemen bir küre dal bunca zaman nrelerdeydin, nede böyle geç kaldın, boldenomun açlık hissi bu dünyada sade bana aittir üstelik asabiyet de yapmaz hadi başla.
İlk kürler haricinde Zayıf kürlerden alınacak netice de zayıf olacaktır, onun yerine platon seviyesine kadar , zaten zayıf bir kür kadar adele inşa etmek mümkündür. Bir erkeğin tes. Hormonu bakımından en yüksek olduğu zamanlar 26 ile 28 yaşlarıdır bu zamanları iyi ve verimli geçirmek ortalama bir küre nerdeyse yakın sayılabilecek tesire sebep olur.
Bir erkeğin hormon karakterinin kesin çizgilerle belli olması 23 - 25 yaşlarına kadardır. Bu yaşlardan evvel yapılacak müdahaleler ilerki yaşlarda maraza sebebiyet verecekrir.
Belki de o günleri görmeyiz trafik kazasında veya terör hadisesinde ölürüz diyenler bunu göze almakta kendine göre haklı çıkmış da sayılırlar.
Bepinize muvafakiyetler temenni ederim.
İlk kürler haricinde Zayıf kürlerden alınacak netice de zayıf olacaktır, onun yerine platon seviyesine kadar , zaten zayıf bir kür kadar adele inşa etmek mümkündür. Bir erkeğin tes. Hormonu bakımından en yüksek olduğu zamanlar 26 ile 28 yaşlarıdır bu zamanları iyi ve verimli geçirmek ortalama bir küre nerdeyse yakın sayılabilecek tesire sebep olur.
Bir erkeğin hormon karakterinin kesin çizgilerle belli olması 23 - 25 yaşlarına kadardır. Bu yaşlardan evvel yapılacak müdahaleler ilerki yaşlarda maraza sebebiyet verecekrir.
Belki de o günleri görmeyiz trafik kazasında veya terör hadisesinde ölürüz diyenler bunu göze almakta kendine göre haklı çıkmış da sayılırlar.
Bepinize muvafakiyetler temenni ederim.
En son falcone tarafından Çrş Kas 12, 2014 9:35 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Benim ilk kürüm biteli tam bir ay oldu. Only testo yapmıştım ve beklediğimden fazla bir etki aldım. Ben de yaklaşık 3.5 senedir yapıyorum. O yüzden bence yapacaksan ya only testo yap ya da bunların yanına bir anabolizan ekle. Ama bence vücudunu tanıyorsan sana giden antrenman sistemlerini iyi biliyorsan, beslenmeni de yaklaşık iyi bir şekilde yaparsan only testo da bile iyi etkiler göreceksin. Ben sadece kür sırasında 7-8 kilo civarı aldım ve şu anda 3 kilo falan atmış durumdayım. Ama vücudum kür sonuna göre şu anda daha çok hoşuma gidiyor.
konu zaten küre girmeyi kafasına koymuş birini kapsıyor bu anlamda sentetik ilacı adam vucuduna alacaksa biz burda daha önce bu ilaçları kullanmış kişiler olarak yaptığımız dogru ve yanlışları arkadaşlara aktararak onların bizim geçtiğimiz aşamalardan daha verimli geçmesini sağlamak. adamlar 3 senede sıradan bir adamı androide çevirebiliyor ilaçlarla , burda 28 ay zaten doğal yollarla gidilebilecek süre için oldukça yeterli. benim kast ettiğim bu adamın yaşı değildi yaş her zaman beklentiye bakar 21 yaşındaki adam 3 senedir spor yapıyosa o adama sen küre girme demek biraz ayıp olur en fazla uyarabilirsin kardeşim daha gençsin hormonlarınla oynama dersin.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: SEOSearch [Crawler] ve 4 misafir