Ilk Kur Icin Yardim !!
Ilk Kur Icin Yardim !!
Merhaba ,
19 Yasindayim 14 yildir profesyonel olarak olimpik olmayan bir bransda ter doktum sayisiz demek anlamsiz olur fakat sayisini net bilmedigim kadar uluslar arasi derecem var. 2 Yildir hem okulum geregi hem kendi arzularim dogrultusunda artik bransimla hobi olarak ilgilenmeye basladim uzun zamandir performans calismalari yapiyorum ve son 1 yildir ise sadece vucut gelistirmeyle ugrasiyorum vucudum oldukca atletik bir goruntuye sahip 87 kiloyum yagli degilim temel egzersizlerde 3 haneli rakamlar kullanabiliyorum .
Ilk kurum icin sizden tavsiyelerinizi bekliyorum .
19 Yasindayim 14 yildir profesyonel olarak olimpik olmayan bir bransda ter doktum sayisiz demek anlamsiz olur fakat sayisini net bilmedigim kadar uluslar arasi derecem var. 2 Yildir hem okulum geregi hem kendi arzularim dogrultusunda artik bransimla hobi olarak ilgilenmeye basladim uzun zamandir performans calismalari yapiyorum ve son 1 yildir ise sadece vucut gelistirmeyle ugrasiyorum vucudum oldukca atletik bir goruntuye sahip 87 kiloyum yagli degilim temel egzersizlerde 3 haneli rakamlar kullanabiliyorum .
Ilk kurum icin sizden tavsiyelerinizi bekliyorum .
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: Ilk Kur Icin Yardim !!
Klasik başlangıç kürü uygulayıp startı verebilirsin. Bu gibi durumlarda Amerika'yı yeniden keşfetmenize gerek yok temel bir Testo Enantat-Deca-Danabol kürü işinizi görecektir.
1-10 hafta 500 mg Test Enanthate
1-10 hafta 400 mg Deca
1-4 hafta 40 mg Danabol
1-10 hafta 500 mg Test Enanthate
1-10 hafta 400 mg Deca
1-4 hafta 40 mg Danabol
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
- lennox77
1-3 hafta 100 mg Klomen
1-3 hafta 30 mg Nolvadex yeterli olur. Pregnyl'e girmen zorunlu değil
1-3 hafta 30 mg Nolvadex yeterli olur. Pregnyl'e girmen zorunlu değil
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
-
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 14 kez
neden başlangıç krü olarak deca tavsiye ediyorsunuz çok ağır bir ilaç. daha hafifleriyle başlanırsa ilk kürlerden çok verim alınabilir.
primabalon + entat gibi
yada fiyatından dolayı onun yerini boldenom + entat alabilir
primabalon + entat gibi
yada fiyatından dolayı onun yerini boldenom + entat alabilir
- lennox77
Yaşa dikkat etmemişim haklısınız @falcone
Boldenon ya da Primo daha doğru olacaktır
Boldenon ya da Primo daha doğru olacaktır
-
- Forum Duayeni
şahsın yaşından ziyade ilk kürlerin daha mümbit olmasından dolayı hep hafif ilaçlarla başlanmasından tarafım. vucut nasıl olsa aynı ilaca ve umumiyetle steroitlere ilk zamanlarda verdiği kadar cevap vermemeye başladıkça ilaçların nevi de değişmelidir.
-
- Forum Duayeni
Evet işte kasdettiğim tam olarak budur. Deca tinerbalon gibi ilaçlar daimi olarak kuş hayvanına menfi tesir edebilir, hele bur de ilk kürlere " o kadar deca ile netice alamazsınız en az *** mg olması lazım" gibi sözler sarfedenlere gülsem mi, kızsam mı henüz karar veremedim.
Neticede daha yumşak ilaçlarla başlamak icabeder.
Neticede daha yumşak ilaçlarla başlamak icabeder.
- lennox77
Kendim ilk kürümde Deca kullanmıştım hiçbir sıkıntı da yaşamadım.
Ciddi bulk isteyen ve altyapısı uygun öğrencilerime de yazarım Deca
Gerekli şartlar uygunsa biraz da kişisel tercih
Ciddi bulk isteyen ve altyapısı uygun öğrencilerime de yazarım Deca
Gerekli şartlar uygunsa biraz da kişisel tercih
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir