aromasin mi arimidex mi?
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 10 kez
aromasin mi arimidex mi?
Bu sitede genelde arimidex önermişsiniz ancak ben aromasin taraftarıyım çünkü aromasin öldürerek çalışıyor.
2 tip aromataz inhibitörü olduğunu biliyorsunuz aromasin 1. ırk letrozol ve arimidex(veya liquidex) 2. ırk.Bu ırkların farkı 1. ırkın suicidal yani öldürücü olması bunun nedeni de aromataz enzimlerini öldürmesi...
Lafı uzatmadan neden aromasin taraftarı olduğumu söyleyeyim.1. nesil hem halıcı hem de şöyle bir durum söz konusu:
Aromataz enzimleri insanlara benzetebiliriz ve besinleri de testosterondur.2. nesil aromataz inhibitörleri kullanıldığımızda gelir bu insanların ağzını bağlamış oluruz.Ve açkalan bu insanlar ilacın etkisi gelince aç sırtlanlara dönerler ve testosterona hücum ederler sonuç?
Sonuç testosteronun büyük kısmının östrojene dönüşmesi...
Tabiki de aromasinin etkisi de kalıcı değildir.Vücudumuz kendini her zaman yeniler enzimler ölünce de yenileri üretilir ancak bu uzun zaman alır.Bundan dolayı da aromasinin kürlerde kullanılmasını daha mantıklı buluyorum.
2 tip aromataz inhibitörü olduğunu biliyorsunuz aromasin 1. ırk letrozol ve arimidex(veya liquidex) 2. ırk.Bu ırkların farkı 1. ırkın suicidal yani öldürücü olması bunun nedeni de aromataz enzimlerini öldürmesi...
Lafı uzatmadan neden aromasin taraftarı olduğumu söyleyeyim.1. nesil hem halıcı hem de şöyle bir durum söz konusu:
Aromataz enzimleri insanlara benzetebiliriz ve besinleri de testosterondur.2. nesil aromataz inhibitörleri kullanıldığımızda gelir bu insanların ağzını bağlamış oluruz.Ve açkalan bu insanlar ilacın etkisi gelince aç sırtlanlara dönerler ve testosterona hücum ederler sonuç?
Sonuç testosteronun büyük kısmının östrojene dönüşmesi...
Tabiki de aromasinin etkisi de kalıcı değildir.Vücudumuz kendini her zaman yeniler enzimler ölünce de yenileri üretilir ancak bu uzun zaman alır.Bundan dolayı da aromasinin kürlerde kullanılmasını daha mantıklı buluyorum.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 6 kez
Re: aromasin mi arimidex mi?
Arkadaşım aralarındaki farkı söyleyim.
AROMASİN östrojeni %66 oranında bloke eder.
Armidex %99 oranında bloke eder.
Hafif kürlerde aromasin
Ağır kürlerde yüksek testo danabol falan armidex.
Bana kalırsa hiç kullanma jinekomasti olmadığı sürece. iLAÇ ların etkisini düşürüyor benden söylemesi!!!!
AROMASİN östrojeni %66 oranında bloke eder.
Armidex %99 oranında bloke eder.
Hafif kürlerde aromasin
Ağır kürlerde yüksek testo danabol falan armidex.
Bana kalırsa hiç kullanma jinekomasti olmadığı sürece. iLAÇ ların etkisini düşürüyor benden söylemesi!!!!
-
- Yeni Üye
İlk başladığında %66 dır ancak bu gittikçe artar.Bir de şimdi düşündüm madem kür sırasında kullanılınca diğerlerinin etkisini azaltıyor, bunu kürden önce kullanırsak daha mantıklı olur nede olsa kalıcı etki
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Bütçene uygun olanı 

Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
-
- Yeni Üye
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir