kürün 5. haftası hastalık...

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
seyyah
Yeni Üye

kürün 5. haftası hastalık...

Mesaj gönderen seyyah »

Mrb arkadaşlar deca testo danabol kürümün 5. Haftasını bitirmek üzereyim fakat 4 gün önce hastalandm çok şiddetli bi hastalk geçirmiyrm fakat beslenmeme ve idmanlarıma çok zarar veriyo hiç bitecekmiş gibi de durmuyo doktora gittim illaki antibiyotik vercem diye tutturdu bnde durumu anlattm bir sürü de azar işittim moralimi bozdu . Ne önerirsiniz kürü bitirmeli miyim yoksa devam mı etmeliyim?
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Re: kürün 5. haftası hastalık...

Mesaj gönderen lennox77 »

Antibiyotik olumsuz etkileyebilir,2 yıl önce başıma gelmişti kürü ben de yarıda kesmiştim.
Bir de üsluba biraz dikkat forumu herkes okuyor küfür olmasın :)
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
seyyah
Yeni Üye

Mesaj gönderen seyyah »

Almadm ilacı zaten bekliyrm şimdilik durum kötüye gitmeye devam ederse bnde kürü yarıda bırakcam yinede sizlere de bi danışim demiştm. Bu forumda takılan insanlar kötü üsluba alışıktr diyedüşünyrm ama yinede özür dilerim :)
Roid Rage
Ettiği teşekkür: 6 kez
Aldığı teşekkür: 7 kez

Mesaj gönderen Roid Rage »

Forumda küfür edilip burdakiler alışıktır mantığı hatalı bir mantık. Burası spor platformu. Derdinizi küfürsüz şekilde anlatabilirsiniz. Burayı herkes okuyor.
seyyah
Yeni Üye

Mesaj gönderen seyyah »

İlginç...

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: IBM Research [Bot] ve 0 misafir