Konu Kapanabilir...

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
falcone
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 14 kez

Re: GÜNCELLENDİ - KÜR TÜRÜ KONUSUNDA TAVSİYEYE İHTİYACIM VAR

Mesaj gönderen falcone »

stalozon sahte değilse, biraz ağrı yapacaktır ve kısa bir ilaç olduğu için iki günde bir veya haftada 3 gün tatbik etmen gerek, fakat bu sıklıkta olunca öesela benim yürüyüşüm bozulmaya başlamıştı, ağrıyı kesmek için lidokain katabilirsin ağrısını biraz alıyor. (su bazlı ilaçların içine katılabilen ağrı kesici bir ilaçtır)
Bu bir nihayet veya bir netice olmayacak sanki. Tam tersine bu kürün bitiminden sonra adele yapısını görüp daha iyi bir çalışma ve kür programı yapacaksın inşallah.
vibrantTR
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 20 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen vibrantTR »

falcone yazdı:stalozon sahte değilse, biraz ağrı yapacaktır ve kısa bir ilaç olduğu için iki günde bir veya haftada 3 gün tatbik etmen gerek, fakat bu sıklıkta olunca öesela benim yürüyüşüm bozulmaya başlamıştı, ağrıyı kesmek için lidokain katabilirsin ağrısını biraz alıyor. (su bazlı ilaçların içine katılabilen ağrı kesici bir ilaçtır)
Bu bir nihayet veya bir netice olmayacak sanki. Tam tersine bu kürün bitiminden sonra adele yapısını görüp daha iyi bir çalışma ve kür programı yapacaksın inşallah.

Aslında tablet olarak başlamayı düşünüyorum.Biyoyararlılığı yüksek olduğundan iğneyle benzer etkide olduğunu okumaktayım çoğu yerde.Tabi; bu şekilde yavaştan kürlere başlayabilirim diye düşünüyorum.
- Forget the Rest and Do your Best -
madmax29

Mesaj gönderen madmax29 »

güzel kardeşim...kesinlikle şu an küre girme cumburlop girilen kürlerin sonrası hep hüsran oluyor...eğer dinlersen beni tavsiyem 6-7 ay iyi bir antreman ve devamlılıkla bir formasyon yakala ve yağ oranının en azından 13-15 seviyesine çek ondan sonra birleşik küre gir benim yapacağım gibi bulk + definasyon geçişli göreceksin kendini sen bile tanımayacaksın. ama ya sen ne anlatıyosun dersen olacakları söyliyim bir kere kafadan bulk kürü yapmadan definasyona girmek külliyen hata...cünkü olmayan kas define olmaz önce kas yapmalısın...yağlı ve forum tutmadan küre girdiğinde kür sonu kayıp çok fazla olur cünkü kaslarda daha öncesinde sertlik yoktur...psikoloji alt üst olur düşen libido da çabasıdır...vaktin var gel 5-6 ay çalış sonra 3 ay bulk geçişli 2.5 ay tren ace. testo p. kürünü patlat bak neler değişiyo.
falcone
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 14 kez

Mesaj gönderen falcone »

bu ilk kür mü olacak
vibrantTR
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 20 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen vibrantTR »

madmax29 yazdı:güzel kardeşim...kesinlikle şu an küre girme cumburlop girilen kürlerin sonrası hep hüsran oluyor...eğer dinlersen beni tavsiyem 6-7 ay iyi bir antreman ve devamlılıkla bir formasyon yakala ve yağ oranının en azından 13-15 seviyesine çek ondan sonra birleşik küre gir benim yapacağım gibi bulk + definasyon geçişli göreceksin kendini sen bile tanımayacaksın. ama ya sen ne anlatıyosun dersen olacakları söyliyim bir kere kafadan bulk kürü yapmadan definasyona girmek külliyen hata...cünkü olmayan kas define olmaz önce kas yapmalısın...yağlı ve forum tutmadan küre girdiğinde kür sonu kayıp çok fazla olur cünkü kaslarda daha öncesinde sertlik yoktur...psikoloji alt üst olur düşen libido da çabasıdır...vaktin var gel 5-6 ay çalış sonra 3 ay bulk geçişli 2.5 ay tren ace. testo p. kürünü patlat bak neler değişiyo.

Dostum samimi anlatımın için gerçekten teşekkür ederim.Dediklerini inan bende çok düşündüm.Önce iyice yağları eritip,sonra güzel bir bulk kürüyle başlayayım diye düşünüyordum (testo+bolde gibi).Ama bir yerden sonra hacim azaldıkça demoralize oluyorsun,vücut direnç gösteriyor, sanki yağ yerine kas gitmeye başlıyor.Bu psikolojiyi belki bilirsin.Bi yerden sonra artık yeter dedirtiyor.
Yağ oranım şuan 15-16 falandır (ilk başta 18 civarıydı), oda zaten göbek ve bel çevresinde.Son koyduğum resimler 15 gün öncesine ait olduğundan ve net olmadığından tam beni açıklayamamış.

Bu arada tam bir kür sayılmaz benimkisi.Winstrol+proviron kullanacam.Yanında milk thistle,apikobal,çinko ve multi vitamin alıcam.Böyle ufaktan bir test edeyim istiyorum vücudumun tepkisini.
Ama aklımda clean bulk kürü uygulamak var.O dönemde de yorumlarını bekliyeceğim.

@falcone,
ilk kür (yarı-kür) olacak benim için.devamı gelecek ilerde :)
- Forget the Rest and Do your Best -

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir