falcone yazdı:Bu Npp meselesini tatbik ve tecrübe etmeden icabeden malumatı alabileceğim bir arkadaş varsa sevinirim, yoksa bir şişe satınalıp tecrübe etmek mecburiyetinde kalacağım.
Ben ankarada yaşıyorum ve burada bir eczacı bayan bir seneden fazla zamandır yardımcı oluyor ve eli çok hafif. Ankarada yaşıyorsan bir gün beraber tanışmaya gidelim.
Yardımseverliğin için teşekkür ederim .Ben Adanada yaşıyorum. Bence nette biraz araştırıp o şekilde kullan ürünü.youtub vs.de illaki videosu vardır.
Birde yağ yakımı sırasında Clenbuterol kullanmayı düşünüyorum.hiç tecrübe ettin mi? Dozaj vs. konusunda fikrin varsa paylaşır mısın?
evet tecrübe ettim, hakikattir yağ yakıyor, lakin ben devam edemedim çünki bende fazla kalp çarpışması hatta çırpınma gibi tesirler gösterdi, . ama bir süre sonra vacut ona karşı hassasiyetini kaybediyor ve miktarı arttırmak mecburiyetinde kalıyorsun. Eczanelerde satılan ventolin de ona benzer bir ilaç ama biraz daha zayıf. Bunların hepsi kalbi biraz fazla çalıştırarak yorgunluk hissi veriyorlar neticede uzun vadede adele kaybediyorsun fakat bizler zaten hastalar gibi uzun süre kullanmıyoruz.
Kalorimi kısıp 2400kcal a düşürmeyi demissin.O kadar kaloriyle yağ yakabiliyosan helal olsun ben o kadar kalori alıyorum durmadan kilo alıyorum tabi testoyu benim gibi 1250 mg kullanırsan 2000kcalla kilo alman normal.
canberk1188 yazdı:Kalorimi kısıp 2400kcal a düşürmeyi demissin.O kadar kaloriyle yağ yakabiliyosan helal olsun ben o kadar kalori alıyorum durmadan kilo alıyorum tabi testoyu benim gibi 1250 mg kullanırsan 2000kcalla kilo alman normal.
Aslında yaklaşık 2600 kalorideyim Haftada 5 gün , günde 2 saat ağırlık çalışıyorum.o nedenle faydasını görmeye başladım yavaştan.Kilo çok oynamadı ama karın kasları çıkmaya başladı,yanlarım azaldı.
falcone yazdı:evet tecrübe ettim, hakikattir yağ yakıyor, lakin ben devam edemedim çünki bende fazla kalp çarpışması hatta çırpınma gibi tesirler gösterdi, . ama bir süre sonra vacut ona karşı hassasiyetini kaybediyor ve miktarı arttırmak mecburiyetinde kalıyorsun. Eczanelerde satılan ventolin de ona benzer bir ilaç ama biraz daha zayıf. Bunların hepsi kalbi biraz fazla çalıştırarak yorgunluk hissi veriyorlar neticede uzun vadede adele kaybediyorsun fakat bizler zaten hastalar gibi uzun süre kullanmıyoruz.
Kalp riske edilmez iyi yapmışsın. Birde bulk zamanıdır artık dedi ve genotropin ile insülin kürü önerdi hocam.sen ne düşünüyorsun?
Vucutta bazı hormonlar kafi derecede mevxutsa üretilmez ya bir vakit geçince yeniden başlar, işte bazen insilun başlamayabiliyor, bu ilacı tatbik edip şeker hastasıolan tanıdığım bir hoca var. İnsilun bana hep tehlikeli gelir.
Gh ise gençliğin sırrıdır ben kendime iğne dürtemediğim ve para ayıramadığım için şimdilik kullanmıyorum.
Sen yapabiliyorsan gh yap 9 - 10 ayı geçen tatbikatlarda diğer iç organların da büyümete başlıyormuş (dünya şampiyonlarına bur bak hepsinin beli kalın) Ama memleketimizde, bir kać ay arayla 3 - 4 yıl kullanabilen zaten fazla birileri de yok.