ARKADAŞLAR ÖNERI BEKLİYORUM
ARKADAŞLAR ÖNERI BEKLİYORUM
10 gün sonra 1. Kürsüme başlayacağım yanında protein ve bcaa kullanıcım 200 tl bütçem var protein ve bcaa için hem kaliteli hemde bu fiyata uygun önerirmisiniz
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: ARKADAŞLAR ÖNERI BEKLİYORUM
Optimum al hem içinde BCAA'da var makul düzeyde
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
- asilx
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 2 kez
Re: ARKADAŞLAR ÖNERI BEKLİYORUM
Sctote123 yazdı:10 gün sonra 1. Kürsüme başlayacağım yanında protein ve bcaa kullanıcım 200 tl bütçem var protein ve bcaa için hem kaliteli hemde bu fiyata uygun önerirmisiniz
Gerçek anlamda böyle birşey yok.Biliyorsunuz kalite demek belli masrafa tekabül eder eğer gerçek kaliteden bahsediyorsak belli bir masrafı olması gerekirki diğer ürünlerden farkı olsun.hem kaliteli bir ürün üretip hem bunu vasat ürünlerden daha ucuza satan bir firma nasıl ayakta kalabilir ?
Mantıklı bir balış açısıyla izleyeceğimiz yol şu şekilde olmalıdır.
2 kg lik bir protein tozu yerine aynı fiyata daha kaliteli 1 kg izolat bir ürün araştırılıp tedarik edilmeli.
300 tabletlik bir bcaa yerine daha konsantre içeriğine bilmem ne boyası bilmem ne aroması bilmem ne creatini karıştırılmamış toz bcaa temin edilmeli.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir