Jinekomasti İhtimali !!!!
Jinekomasti İhtimali !!!!
merhabalar ilk kürüme 10 hafta olarak sustanon ve primabolan ile başadım. Haftada 2 iğne toplamda 500 sustanon ve 200 primabolan oluyorum.
Sorum ise jinekomasti ihtimalinden korktuğumdan en baştan östrojene karşı bir ilaç kullanmalımıyım? Bu kürü öneren arkadaşım şimdilik gerek yok diyor. Ama bu forumdada baktığımda farklı sesler var. Kimisi kür başında çeşitli ilaçlar önerirken, kimileride pct sırasında ilaç öneriyor. Sizce ne yapmalıyım?
Sorum ise jinekomasti ihtimalinden korktuğumdan en baştan östrojene karşı bir ilaç kullanmalımıyım? Bu kürü öneren arkadaşım şimdilik gerek yok diyor. Ama bu forumdada baktığımda farklı sesler var. Kimisi kür başında çeşitli ilaçlar önerirken, kimileride pct sırasında ilaç öneriyor. Sizce ne yapmalıyım?
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- Aldığı teşekkür: 40 kez
Re: Jinekomasti İhtimali !!!!
jınbekomastı belırtısı yanı gogus uclarında kasınma sıslık varsa poct beklenmeden dırek o ıkı gun ıcınde arimidexe basla
En son samet_61 tarafından Pzr Eki 19, 2014 5:38 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 14 kez
Proviron yalnızca fazla hormonun bir kısmını karaciğere yaktırır ama meselenin çaresi değildir. İlk başlardan itibaren tamo X ifen veya arimide X tatbik ederseniz o ihtimali ortadan kaldırmış olursunuz, lakin sizin tatbik edeceğiniz ilaç ve miktarlar zaten çok düşük, o meseleye sebep olamaz
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- Aldığı teşekkür: 40 kez
falcone yazdı:Proviron yalnızca fazla hormonun bir kısmını karaciğere yaktırır ama meselenin çaresi değildir. İlk başlardan itibaren tamo X ifen veya arimide X tatbik ederseniz o ihtimali ortadan kaldırmış olursunuz, lakin sizin tatbik edeceğiniz ilaç ve miktarlar zaten çok düşük, o meseleye sebep olamaz
sustanon 4 ayrı testesteron turevı oldugu ıcın bazı bunyelkerde ıhtımal verıor hocam
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 2 kez
- Aldığı teşekkür: 7 kez
ben sadece önlem olarak dedim proviron kullanmasını ihtimal demiş başlıkta zaten..Jinekomasti başladığında günlük 20 mg sabah akşam nolvadex,3 günde bir 1 tane arimidex kullanmalıdır.
En son hanylmz tarafından Çrş Eki 29, 2014 8:22 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
1. haftayı geride bıraktım. şimdilik hiçbir belirti yok. Proviron u araştırdığımda zaten jinekomasti için bir tedbir olmadığını gördüm. O zaman şimdilik bekleyip duruma göre nolvadex'e başlasam olur yani?
güzel kardeşim tedbir amaçlı demişin sende ne güzel...al bi arimidek 3 günde bir kullan bi kutusu nerdeyse kür boyunca yeter illa başına bişeyler gelmesini bekleme
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 1 misafir