Jinekomasti İhtimali !!!!

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
sanli_fb
Yeni Üye

Jinekomasti İhtimali !!!!

Mesaj gönderen sanli_fb »

merhabalar ilk kürüme 10 hafta olarak sustanon ve primabolan ile başadım. Haftada 2 iğne toplamda 500 sustanon ve 200 primabolan oluyorum.
Sorum ise jinekomasti ihtimalinden korktuğumdan en baştan östrojene karşı bir ilaç kullanmalımıyım? Bu kürü öneren arkadaşım şimdilik gerek yok diyor. Ama bu forumdada baktığımda farklı sesler var. Kimisi kür başında çeşitli ilaçlar önerirken, kimileride pct sırasında ilaç öneriyor. Sizce ne yapmalıyım?
hanylmz
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 7 kez

Re: Jinekomasti İhtimali !!!!

Mesaj gönderen hanylmz »

günlük 50 mg proviron al sabah akşam olarak böl.
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Mesaj gönderen samet_61 »

jınbekomastı belırtısı yanı gogus uclarında kasınma sıslık varsa poct beklenmeden dırek o ıkı gun ıcınde arimidexe basla
En son samet_61 tarafından Pzr Eki 19, 2014 5:38 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
falcone
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 14 kez

Mesaj gönderen falcone »

Proviron yalnızca fazla hormonun bir kısmını karaciğere yaktırır ama meselenin çaresi değildir. İlk başlardan itibaren tamo X ifen veya arimide X tatbik ederseniz o ihtimali ortadan kaldırmış olursunuz, lakin sizin tatbik edeceğiniz ilaç ve miktarlar zaten çok düşük, o meseleye sebep olamaz
samet_61
Yeni Üye

falcone yazdı:Proviron yalnızca fazla hormonun bir kısmını karaciğere yaktırır ama meselenin çaresi değildir. İlk başlardan itibaren tamo X ifen veya arimide X tatbik ederseniz o ihtimali ortadan kaldırmış olursunuz, lakin sizin tatbik edeceğiniz ilaç ve miktarlar zaten çok düşük, o meseleye sebep olamaz

sustanon 4 ayrı testesteron turevı oldugu ıcın bazı bunyelkerde ıhtımal verıor hocam
falcone
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 14 kez

Mesaj gönderen falcone »

Neticede memlerde süt bezi büyümesini provironla tedavi edemezsiniz
samet_61
Yeni Üye

arimidex var aromasan var cözulur her turlu
hanylmz
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 7 kez

Mesaj gönderen hanylmz »

ben sadece önlem olarak dedim proviron kullanmasını ihtimal demiş başlıkta zaten..Jinekomasti başladığında günlük 20 mg sabah akşam nolvadex,3 günde bir 1 tane arimidex kullanmalıdır.
En son hanylmz tarafından Çrş Eki 29, 2014 8:22 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
sanli_fb
Yeni Üye

Mesaj gönderen sanli_fb »

1. haftayı geride bıraktım. şimdilik hiçbir belirti yok. Proviron u araştırdığımda zaten jinekomasti için bir tedbir olmadığını gördüm. O zaman şimdilik bekleyip duruma göre nolvadex'e başlasam olur yani?
madmax29

Mesaj gönderen madmax29 »

güzel kardeşim tedbir amaçlı demişin sende ne güzel...al bi arimidek 3 günde bir kullan bi kutusu nerdeyse kür boyunca yeter illa başına bişeyler gelmesini bekleme

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 1 misafir