İlk kür e giriş..

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
nnpoint
Yeni Üye

İlk kür e giriş..

Mesaj gönderen nnpoint »

İlk kür için kullanacağım ürünler

enanthe,deca,dianabol 12 haftalık..

ayrıca merak ettiğim bir diğer konu anti-depresan kullanıyorum cipram ters etkisi olurmu ?
falcone
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 14 kez

Re: İlk kür e giriş..

Mesaj gönderen falcone »

İkisi de birbirinin tesirini azalrıyormuş
hanylmz
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 7 kez

Mesaj gönderen hanylmz »

Yani bilmiyorum onu uzman bi doktor görüşüne başvursan iyi olur cipram ı ne için kullandığını bilmiyorum ama testosteron vurduğunda haftalar geçtikce insanda agresiflik,sinirlilik,depresiflik,bunalım etkileri çok görülür bunları belirtmek isterim.
İyi Çalışmalar.
madmax29

Mesaj gönderen madmax29 »

benim 3-4 defa trafikte kavga etmişliğim vardır :) özellikle testo + masteron ciddi gerilim yapıyor adamın üstünde
falcone
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 14 kez

Mesaj gönderen falcone »

Sıkıntı ve buhran yani kortizol yoğunluğu nasıl test. Hormonunu bir nevi çürütüyor ise bu nevi ilaçlarda benzeri tesir yapıyormuş ama çalışma şeklini bilmiyorum. Yani her nasıl husule gelmişse test. Hormonunu bir şekilde çürütüyor mu yoksa yalnızca tabii üretim için elzem olan bazı maddelere mi mani oluyor. Yoksa testislere tazyik ediyor ve durduruyor mu bilmiyorum ama tabii imalatı durduruyor. Çalılışma şekli önemli çünki bazı şekilllerde dışardan aldığın hormon da boşa gidebilir, bunu araştıran vars, bilhassa hocalarımıız bunların vücutta nasıl çalıştığının, taafsilatını iyi biliyorlardır.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir