İlk Kür İçin Tavsiye ilgilenirseniz sevinirim
İlk Kür İçin Tavsiye ilgilenirseniz sevinirim
Arkadaşlar 18 yaşındayım 1.71 boyundayım 78 kiloyum şuan bulkta oldugumdan yağ oranım 16-17 falan yagsız 72-73 kilodayım daha fazla büyüyemediğim için küre gimreyi düşüyorum klasik bir başlangıç kürü olucak 12 hafta test e.+deca+dianabol düşünüyorum son 2 aydaki halim aşagıdaki linklerde sizce küre girmek için uygun yaş ve kiloda mıyım ya da farklı bir kür tavsiyeniz olur mu ?
En son pumpkin tarafından Prş Kas 19, 2015 10:56 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 5 kez
Re: İlk Kür İçin Tavsiye ilgilenirseniz sevinirim
eğer profesyonel olarak bir hedefin yoksa ( güreş fitness modelliği, yarışmalar ) 18 yaş erken
ne kadar süredir bu sporu yapıyorsun? daha fazla büyüyemediğim için diyorsun fakat 22 yaşına kadar büyüme devam eder

- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Yaş çok erken...
Hep söyledik yine söylüyoruz bu yaşta bi hevesle boşa kür yapıp harcıyorsunuz doğal hormonlarınızı
Hep söyledik yine söylüyoruz bu yaşta bi hevesle boşa kür yapıp harcıyorsunuz doğal hormonlarınızı
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
4 yildir duzenli calisiyorum evet profesyonel dusunuyorum ama modellik falan degil gercekten buyuk olculerde olmak istiyorum dediginiz gibi bende erken oldugunu dusundum ama aklima girince bidaha cikmiyor bu kur konusu
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 5 kez
ben 20yaşında düşünüyordum pro bi abi vazgeçirmişti gainer kreatin bcaa ve beslenmemi arttırmıştım balık kırmızı etle süslemiştim kış boyunca böyle sürdü 73ten 80e çıkmıştım. Burada steroid satıcıları bile senin sağlığını düşünüp sana ilaç satmak istemezken senin istemen biraz garip değil mi?
haklısın zaten beni de şuan vazgeçirdiler ama 21-22 yaşına geldiğimde tekrar isteyeceğim ve bu sefer kullanacağımda çünkü en ufak bi soru işareti yok kafamda kararım net sadece uygun zamanı bekleyeceğim
güzel kardeşim fotolardaki sensen yaşın için oldukça güzel bir gelişime sahip olduğunu söylemek isterim yani doğal olarak gayet güzel ilerleme kaydetmişin bu disiplinde devam edersen emin ol 1-2 sene içinde çok daha farklı yerlerde olursun. sen yengeç gibi 50 kilo olup 3 ay önce spora başlayıp kür yapanlara özenme tam tersi çok güzel bir altyapı üzerine 3-4 sene sonra çok başarılı bir sporcu olabilirsin hatta müsabık bir sporcu bile çıkabilir senden. burda bu yaşta küre girmeyin dememizin nedenleri farklı yoksa eminim şu an küre girsen çok iyi bir gelişim alırsın fakat hepimiz erkek adamlarımız dalga bizim en önemli servetimiz bu yaşta bunların ayarıyla oynamak ilerde seni mutsuz edebilir. senin dönemin cinselliğin en makine işlediği dönemlerdir bunun tadını çıkar boş yere hormonlarını yorma.
Evet resimdeki benim cok tesekkurler peki kure girmek icin kac yasi onerirsiniz en erken ?
açıkcası hormon dengesinin oturması 23-24 yaşlarına kadar devam edebiliyor, en önemlisi ben çoluk cocuğa karışmadan kür yapmaya biraz karşıyım
ne olur ne olmaz herşeyi garanti altına almak lazımç

Tamamdir cok tesekkurler pctnin de garantisi olmaz evet
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 3 misafir