1.5 senelik çalışma 3 aylık bir ara
1.5 senelik çalışma 3 aylık bir ara
herkese iyi geceler ben 1.5 ay kadar bu sporu yaptım 3 ay kadarda bırakmak zorunda kaldım şimdi tekrar başlayacağım boyum 188 kilom 74.Bu 3 aylık süreçte 5-6 kilo kadar zayıfladım yağ oranım 12-13.1 hafta söyle bir ısınıp daha haftada 1 primo iğne antrenman öncesi 1 virigen hap ve her sabah 1 proviron hap kullanmayı düşünüyorum 8 hafta boyunca fikriniz nedir.+ bişey eklemem gerekir mi biliyorum cok hafif hatta kür bile sayılmaz ama toparlanmam için yardımcı olacağını düşünüyorum.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- Aldığı teşekkür: 40 kez
Re: 1.5 senelik çalışma 3 aylık bir ara
ıdman yap ıdmaherseyı ılactan bekleyıp kolaya kacmayın..platoya ulasana kadar 1-2 yıl duzenlı ıdman sorna yıgamıosan uzerıne kendı tercıhıne gore ılaca gırersın suan ıcın supplement kuru bıle yapma 5 ay dogal yap 5 ay sonra supplememntle 2 yıl aralıksız yap sonra baktın dahada fazlasını ıstıorsan ılac ısıne gır (bu arada uyeler kısmında kendını tanıtırsan forum kurallarına uymus olursun)
Samet beni dusundugun icin sagol lakin ben kullanmakta kararliyim fikir istedigim sey yanina bisey ekleyi eklememem veya doz arttirma vs.Zararlarini bende biliyorum ya da platoya ulasmadan kullanmilyacagini ama durum bunu gerektiriyor.
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Yaş nedir acaba ?
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- Aldığı teşekkür: 40 kez
che147 yazdı:Samet beni dusundugun icin sagol lakin ben kullanmakta kararliyim fikir istedigim sey yanina bisey ekleyi eklememem veya doz arttirma vs.Zararlarini bende biliyorum ya da platoya ulasmadan kullanmilyacagini ama durum bunu gerektiriyor.
ozaman guzel kardesım soyle anlatım sana kararlılık olması guzel ama bundan sonra donusu olmayan bır yola gırıorsun kur ıcındeyken kendını bomba hıssedeceksın kur bıtımınde normal durumundan daha dusuk hallere bıle doneceksın sonra su kaybın olacak kurden sonra olcun dusecek bu senı psıkolojık olarak olumsuz etkıleyecek kur ıcınde yaptıgın ıdmanlarda kaldırdıgın kılolar kurden sonra dusus gosterecek ıdman ıstegın kacacak ılacsız olcu alamayacak dogal devam edemeyeceksın 1 kur dıye gıreceksın sonra kurler ardı ardına dızılecek tum hormonal dengenle oynayacaksın spremsayından tutta bır cok seyınde deısıklıkler olacak olayı abartırsan ılerde kalp krızı karacıer dalak bobrek ve bobrek ustu bezlerıyle ılıglı sorunlar yasama ıhtımalın yuksek olacak yarısmacı deılsen profesyonellık dusunmuosan dogal supplement kurlerıyde bıraz zamanla ıyı yerlere gelebılırsın sıtede cok cıddı anlamda caylak dıye tabır ettıgımız kısıler mevcut ılacı caktım vucut yapotıum zıhnıyetı fazlaca var oyule bır dunya yok ıytı beslenme duzenlı ıdmanle bı yerelere gelınebılıor ıste o noktaya gelkdıgıdne platoyo ulastın ve baktınkı daha bı yere gıdemıyorsun steroıdler ozaman devreye gırmelı ...ama 1ayu 3 ay 5 ay bu sporu yaptım ılaca gırım tamamen yanlıs bır mantık ve beklentını karsılayamazsın ve acık konusum hıc bırseyde olmaz 2 yıl alt yapı gerekıor !!!!
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: IBM Research [Bot] ve 4 misafir