8 hafta testo entli kür.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 10 kez
8 hafta testo entli kür.
8 hafta boyunca sadece testo enanthateyle kür olur mu herhangi bir anabolizan olmaksızın?
-
- Yeni Üye
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 5 kez
Re: 8 hafta testo entli kür.
ilk kurun olacak sanirim, kac kilodasin mg sini ona gore soyleyelim ve 8 hafta neden? 10 12 hafta kullan derim
anabolizansin kullanilir ama vucuda kimyasal sokuluyor madem bi b.k yiyoruz tam yiyelim etkisi tam olsun diye anabolizan alabilirsin en azindan 4-6 haftalik danabol olabilir

-
- Yeni Üye
80 kiloyum ancak 12 hafta gidersem zarar görmekten korkuyorum o yüzden hiç anaboliklere girmek istemiyorum.Açıkçası testosteronu da kas yapmanın yanında bir kaç kişisel nedenlerden istiyorum.yani anaboliklere çok ihtiyaç duymuyorum.
-
- Yeni Üye
Bir de bu ilacı kullanırken yanında ve sonrasında pct için ne kullanmalıyım?
-
- Yeni Üye
-
- Forum Duayeni
- Aldığı teşekkür: 14 kez
o kadardan ne yarar görürsün ne de zarar. Ama tabii eczaneler kötü yerler değiller, her ne kadar paran sana yaramayacaksa da onlar da kötü insanlar değildirler, boşa gitmiş olmayacak.
-
- Yeni Üye
- Aldığı teşekkür: 5 kez
yarar gormesine gorursun illa ki ama ne derece ayrica kas yapiminda kullanmak istiyorsan vucuduna zaten kimyasal alacaksin almisken ufak bi anabolizan alabilirsin tablet olarak 6haftalik bi danabol kullanabilirsin ama illa kullanmam dersen tek basina 10 12 haftalik bi testo e kullanabilirsin
-
- Forum Duayeni
- Aldığı teşekkür: 14 kez
bak sevgilikardeşim benim ilk bulk kürüm 300 primabalon - 500 sustanom kğrğydü ve 8 hafta sürdü. adelelerim biraz belirgin hale geldi çok şükür lakin istediğim, beklediğim faydayı göremedim.
Tes. hormonu tabii ki faydalı olacaktır ama iyi bir kürle 12 - 14 haftada göreceğin faydanın ancak % 70 ini, yaklaşık 17 ayda görürsün, pçt yapmana lüzüm kalmaz jinekomasti tehliken olmaması için tamo X ifen yutmaktan böbrek ve karaciğerini bozarsın ve nihayetinde 17 ay devam edemeyeceğin için de usanır bırakırsın.. Ben tecrübe ettim ve yanlışımı gördüm artık yapmıyorum.
Yada keyfin bilir nasıl ister yap.
Tes. hormonu tabii ki faydalı olacaktır ama iyi bir kürle 12 - 14 haftada göreceğin faydanın ancak % 70 ini, yaklaşık 17 ayda görürsün, pçt yapmana lüzüm kalmaz jinekomasti tehliken olmaması için tamo X ifen yutmaktan böbrek ve karaciğerini bozarsın ve nihayetinde 17 ay devam edemeyeceğin için de usanır bırakırsın.. Ben tecrübe ettim ve yanlışımı gördüm artık yapmıyorum.
Yada keyfin bilir nasıl ister yap.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir