Enjeksison sırasında kan fışkırması!

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Cevapla
Kory
Yeni Üye
Mesajlar: 8
Kayıt: Pzt May 05, 2014 5:30 am
Ettiği teşekkür: 5 kez

Enjeksison sırasında kan fışkırması!

Mesaj gönderen Kory »

merhabalar,
bugün 6 saat önce 3. haftam için yaklaşık 3 ml testo ve dacayı 5 cc lik yeşil uçlu iğne ile sağ kalçamdan ilk kez ofis wc sinde kendim vurmaya karar verdim. sağ kalçanın dış üst tarafına vurdum (sağa yana eğilmek çok zor, ayna olmayınca) çok az da olsa aspirasyon yaptım enjektörün içine kan gelmediğini gordüm. sonra yavaşca enjekte ettim. ve iğneyi çıkarttım. olan o zaman oldı.
iğne yerinden bir an tazzikli şekilde kan fışkırdı her yer kan oldu. ben çok korktup kalçama pecete ile bastırdım ama kan az kanayıp durdu. ben kanı temizlerken yanlış yapmanın paniği ile terledim çok korktum yarım yamalak wc yi temizleyim çıktım. dışarıda bayıldım :( beni ofise götürdüler. eve geldim yattım şimdi iyiyim. diş dr olan bu işlerden bilgisi olan ve daha önce ilk iki iğnemi yapan arkadaşım panik olduğum için kanı görünce tansiyonumun düştüğünü söyledi. bencede öyleydi.
bu şekilde kan fışkırmasını çok duymuş. şimdi ben motivasyon kaybı ve korku içindeyim. bir daha kendim iğne yapamam. sizin başınıza geldi mi. ne olmuş olabilir şütfen tecrübelerini paylaşın

tşk.
samet_61
Yeni Üye
Mesajlar: 656
Kayıt: Cum Nis 19, 2013 4:48 pm
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Re: Enjeksison sırasında kan fışkırması!

Mesaj gönderen samet_61 »

dua et sınıre denk getırmemısın omur boyu sakat kalanları duyymusundur sınıre denk gelıp bacagındakı kasları komple atrofi olan ınsanlar mevcut!!!!
Kory
Yeni Üye
Mesajlar: 8
Kayıt: Pzt May 05, 2014 5:30 am
Ettiği teşekkür: 5 kez

Re: Enjeksison sırasında kan fışkırması!

Mesaj gönderen Kory »

sağ kalça sağ üst diyorum, bilmeden konuşmayın. siyatik sinir sağ kalça için sol alttadır. ben burada başka bir şeyden bahsediyorum.
hanylmz
Yeni Üye
Mesajlar: 52
Kayıt: Pzr May 11, 2014 8:43 pm
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 7 kez

Re: Enjeksison sırasında kan fışkırması!

Mesaj gönderen hanylmz »

Bende enjeksiyon yaparken sağ ve sol lobdada kanama oluyo 3-5 sn sonra geçiyo telaşlanıcak bişey yok eğer pistonu geri çekip baloncuk geliyosa hiç dert etme arkadaşın doğru demiş tansiyonun düşmüş panikle o bölümde hayati bi damar yok dert etme korkucak bişey yok ama öyle hijyenik olmayan ortamlarda enjeksiyon yapmayın.
İyi çalışmalar.
samet_61
Yeni Üye
Mesajlar: 656
Kayıt: Cum Nis 19, 2013 4:48 pm
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Re: Enjeksison sırasında kan fışkırması!

Mesaj gönderen samet_61 »

Kory yazdı:sağ kalça sağ üst diyorum, bilmeden konuşmayın. siyatik sinir sağ kalça için sol alttadır. ben burada başka bir şeyden bahsediyorum.

sinir olauyı bıldıgım bır konu deıl dogru dua et sınıre denk gelmemıs dedım radıal sınırden basım cok agırdı baskalarıda sorun yasasın ıstemedıgımden bahsettım ama uslup hoş değil..
falcone
Forum Duayeni
Mesajlar: 496
Kayıt: Cmt Nis 06, 2013 12:07 pm
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 14 kez

Re: Enjeksison sırasında kan fışkırması!

Mesaj gönderen falcone »

sen buraya yorun yazan herkesin ağızının payını verip azarlarsan, kimse sana yardımcı olacak yazılar yazmak istemez, bir çok defa mevzuya dair yazılmış olanları okumak zorunda kalırsın.
Semih
Yeni Üye
Mesajlar: 8
Kayıt: Cum Tem 12, 2013 2:29 pm
Ettiği teşekkür: 15 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Re: Enjeksison sırasında kan fışkırması!

Mesaj gönderen Semih »

Bende bazen yaşıyorum genelde omuz ya da ön bacakda oluyor ama bir miktar kandan bahsediyorum öyle aşırı bir fışkırma yaşamadım. Kendimiz yaptığımız için ister isteme %100 doğru açı ile ve serilikte vurmuyoruz bu da tabi iğnenin yırtıklar oluşturmasına sebep oluyor. Doğru enjeksiyon bölgesine uyguladığınızdan eminseniz büyük ihtimalle kılcal damarlardan birine denk geldiniz hepsi bu telaş edecek bir şey yok.
DirtySelf
Yeni Üye
Mesajlar: 5
Kayıt: Çrş Ağu 27, 2014 10:13 pm
Aldığı teşekkür: 1 kez

Re: Enjeksison sırasında kan fışkırması!

Mesaj gönderen DirtySelf »

Son 2 haftadır benimde başıma aynı şey geliyor hatta enjeksiyon sırasında iğneyi çekiyorum az bir şey kan geliyor çıkarıp biraz yanına vuruyorum semih in dediği gibi kılcal damara falan denk geldiği için olabilir
canberk1188
Yeni Üye
Mesajlar: 32
Kayıt: Prş Eyl 20, 2012 8:37 pm
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 6 kez

Re: Enjeksison sırasında kan fışkırması!

Mesaj gönderen canberk1188 »

Kardeşim endişelenicek bişey yok vücuduna delik açııyosun sonuçta kılcal damar varsa ondandır bana kaç kere oldu kafaya takma:)))
Cevapla

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir