18 ekimden ramazana kadar 3 kür mümkün mü
-
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 14 kez
18 ekimden ramazana kadar 3 kür mümkün mü
merhaba arkadaşlar
50 yaşındayım
174 boy 87 kg
kolay şişmanlıyorum ama veremiyorum bir türlü
takriben 4 senedir bu sporu yapıyorum, kısmet olursa bu 3. bulk kürüm olacak
18 ekimden itibaren 18 hazirana kadar (ramazana kadar) 1 bulk ve 2 def. kürü yapmak istiyorum.
bu seneki ilk bulk kürümü
1 - 13 hafta 400 mg boldenom
1 - 8 hafta 400 mg t. entat
8 - 15 hafta 300 mg propinat
8 - 15 hafta 300 mg MACTEBEP (vermejo masteron)
6 hafta dinlendikten sonra
1 - 9 hafta 300 mg masteron
1 - 9 hafta 300 mg propinat
1 - 5 hafta 20 mg CTANOBEP( vermejo vinsrol)
şeklinde tatbik etmek istiyorum.
mümkünse sizlerden öğrenmek istediğim:
salonda bir arkadaş, ilk kürde boldenom yerine Npp kullanırsam daha az hacim alacağımı lakin su ve yağ olmayacağını üstelik uzun süre tatbik edilmesinin mahsuru olmayacağını, illa boldenom kullanacaksam viregen hap ile 10 hafta destekleyebileceğimi söyledi.
- 18 ekim ile 18 haziran arasında 1 bulk ve 2 def. kürü için daha iyi bir teklifi olan varmı ?
- Npp kullanan bu husuta malumat verebilecek bir arkadaş - hoca var mı ?
- salondaki hocam suda eriyen kısa bir tes. varmış, adı da sus pansiyon. Bunu ve Npp yi nereden ve kaç paraya temin edebilirim yardım olabilecek var mı ?
yardımlarınız için teşekkürler.
50 yaşındayım
174 boy 87 kg
kolay şişmanlıyorum ama veremiyorum bir türlü
takriben 4 senedir bu sporu yapıyorum, kısmet olursa bu 3. bulk kürüm olacak
18 ekimden itibaren 18 hazirana kadar (ramazana kadar) 1 bulk ve 2 def. kürü yapmak istiyorum.
bu seneki ilk bulk kürümü
1 - 13 hafta 400 mg boldenom
1 - 8 hafta 400 mg t. entat
8 - 15 hafta 300 mg propinat
8 - 15 hafta 300 mg MACTEBEP (vermejo masteron)
6 hafta dinlendikten sonra
1 - 9 hafta 300 mg masteron
1 - 9 hafta 300 mg propinat
1 - 5 hafta 20 mg CTANOBEP( vermejo vinsrol)
şeklinde tatbik etmek istiyorum.
mümkünse sizlerden öğrenmek istediğim:
salonda bir arkadaş, ilk kürde boldenom yerine Npp kullanırsam daha az hacim alacağımı lakin su ve yağ olmayacağını üstelik uzun süre tatbik edilmesinin mahsuru olmayacağını, illa boldenom kullanacaksam viregen hap ile 10 hafta destekleyebileceğimi söyledi.
- 18 ekim ile 18 haziran arasında 1 bulk ve 2 def. kürü için daha iyi bir teklifi olan varmı ?
- Npp kullanan bu husuta malumat verebilecek bir arkadaş - hoca var mı ?
- salondaki hocam suda eriyen kısa bir tes. varmış, adı da sus pansiyon. Bunu ve Npp yi nereden ve kaç paraya temin edebilirim yardım olabilecek var mı ?
yardımlarınız için teşekkürler.
- jason3
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
Re: 18 ekimden ramazana kadar 3 kür mümkün mü
Hocam öncelikle kendi şahsi fikirlerimi sunayım.
Bulk kürü yapacağım sonra Define yapacağım demişsiniz. Bulk küründe testo p. ve masteron gibi define dönemi ilaçlarının bence işi olmamalı.
Boldenon ve enanthate kürü düzgün beslenme ile Size iyi bir hacim katacaktır. Npp ye gerek kalmaz boldenon zaten temiz bulk ilacıdır. Definasyondada kullanılır
Sus pansiyon denen ilacı hiç duymadım ama sustanon un bir marka çeşidi olabilir diye düşünüyorum
Bulk kürü yapacağım sonra Define yapacağım demişsiniz. Bulk küründe testo p. ve masteron gibi define dönemi ilaçlarının bence işi olmamalı.
Boldenon ve enanthate kürü düzgün beslenme ile Size iyi bir hacim katacaktır. Npp ye gerek kalmaz boldenon zaten temiz bulk ilacıdır. Definasyondada kullanılır
Sus pansiyon denen ilacı hiç duymadım ama sustanon un bir marka çeşidi olabilir diye düşünüyorum
-
- Forum Duayeni
fikir beyan ettiiğmn için teşekkür ederim . Sus pansiyon isminde bir ilaç varmış ve estersiz testostoron gibi bir şeymiş, yağlı değil vinsrol gibi suluymuş ama gün aşırı değil hergün yapmak lazımmış.
Npp ise duyduğuma göre def. döneminde pek yağ yakmıyormuş ama kısa bir ilaçmış ve yağ yakarken diğer ilaçlarla birlikte olursa aynı zamanda kitle de kazandırıyormuş.. Boldenom da def. kürlerinde kullanılıyor, fakat bu daha iyimiş.
Npp ise duyduğuma göre def. döneminde pek yağ yakmıyormuş ama kısa bir ilaçmış ve yağ yakarken diğer ilaçlarla birlikte olursa aynı zamanda kitle de kazandırıyormuş.. Boldenom da def. kürlerinde kullanılıyor, fakat bu daha iyimiş.
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Merhabalar hocam,
İlk aşamada Boldenon ve Testo E uzun tutulması taraftarıyım
NPP ilk 6 haftaya eklenebilir ama asla bir cutting ilacı değildir,lean muscle yapmaz
İlk aşamada Boldenon ve Testo E uzun tutulması taraftarıyım
NPP ilk 6 haftaya eklenebilir ama asla bir cutting ilacı değildir,lean muscle yapmaz
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
-
- Forum Duayeni
Bu sualin cevabını herhalde bilen yok bir yrden bulabilirsem ben satınalıp tecrübe edeceğim inşallah.
Bu arada NPP bulamazsam boldenom ile devam edeceğim.
. 1 - 12 artarak devam eden ve 500 mg a çıkan boldenom
. 1 - 16 T. Propinat 200 mg
. 10 - 16 Masteron 300 mg
İnşallah muvaffak olurum
İnşallah muvaffak olurum
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- Aldığı teşekkür: 40 kez
bulkta hocam enanhate ı her zaman boldenbondan dozaj olarak yuksek tut 400 boldeyse 500 hatta 750 enanhate kullanman taraftarıyımfalcone yazdı:Bu sualin cevabını herhalde bilen yok bir yrden bulabilirsem ben satınalıp tecrübe edeceğim inşallah.
İnşallah muvaffak olurum
-
- Forum Duayeni
evet sevgili kardeşim umumiyetle böyle yapıyorlar benim de dikkatimi celp etti, fakat tes. anabolizanın mani olduğu tabii ifrazatı yerfine koymak için değilmidir. Tabii ifrazatımız takriben haftalık 50 - 110 mg kadardır.. ilacın cümlesinin aynen kana karışmayacağını da hesap edersek haftalık en çok 145 mg kadar tatbik etmek yeter.. Lakin burada bahsedilmeyen başka bir mevzu nedeniyle yüksek miktarlar icabediyorsa onun da izahını merak ediyorum.
Böyle bir kür düşünmemin sebebi, yağlı olmamdır,tes. kısa veya uzun tabii hormon varlığını ikame etmek içindir. Biraz daha sık fasılalarla tatbik ederiz hepsi bu.
primabalon küründeyken bile iştahıla muharebemde her zaman muzaffer olamıyordum. biraz adele fakat çok yağ ve su aldım. Su, 3 ay içinde kendiliğinden gitti lakin yağlardan 2 senedir kurtulamadım. şimdi yeniden ve daha kuvvetle kilo ve yağ toplayacağım..
veyahut 8 ay içinde 1 adet bulk ve 2 adet def. Kürü yapmanın iyi bir izahını bilen varsa ve yazarsa makbule geçer.
şimdiden teşekkürler
Böyle bir kür düşünmemin sebebi, yağlı olmamdır,tes. kısa veya uzun tabii hormon varlığını ikame etmek içindir. Biraz daha sık fasılalarla tatbik ederiz hepsi bu.
primabalon küründeyken bile iştahıla muharebemde her zaman muzaffer olamıyordum. biraz adele fakat çok yağ ve su aldım. Su, 3 ay içinde kendiliğinden gitti lakin yağlardan 2 senedir kurtulamadım. şimdi yeniden ve daha kuvvetle kilo ve yağ toplayacağım..
veyahut 8 ay içinde 1 adet bulk ve 2 adet def. Kürü yapmanın iyi bir izahını bilen varsa ve yazarsa makbule geçer.
şimdiden teşekkürler
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir