Salonda eldiven
- MuscuLarSerSeri
- Yeni Üye
- Aldığı teşekkür: 1 kez
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: Salonda eldiven
Eldivene gerek yok elleriniz nasır tutsun vücutçu dövmesidir o nasırlar 

Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 41 kez
- Aldığı teşekkür: 12 kez
Strap bende kullanmak istiyorum , özellikle deadlift yaparken ellerim çok kayıyor , eldiven kullanılmamasını bir kaç makalede okumuştum ,acaba strap nerden temin edebilirim ?
Pulldwon hareketlerindede ciddi yardımı dokunacağını düşünüyorum.
Pulldwon hareketlerindede ciddi yardımı dokunacağını düşünüyorum.
Asla vaz geçme !
- MuscuLarSerSeri
- Yeni Üye
- Aldığı teşekkür: 1 kez
evet gerek pulldown gerek deadlift gerek barbell shruq gibi hareketlerde çok iyi gerçi ben sadece bu üçünde kulanıyorum dier türlü kesinlikle lennox hocamın dediği gibi parmak altları nasır tutsun bırak su toplasın onlara baktıkça motive oluyorum ben
şimdi reklam yapmak yasakmı bilmiyorum ama protein7.com schiek lifting straps ordan temin edebilirsin

Acaba adidasın veya reebok ın eldivenini deneyeniniz ve memnun kalanınız var mıydı,ya da iyi olduğunu dair duyumlarınız
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- Aldığı teşekkür: 40 kez
ikaya_219 yazdı:Acaba adidasın veya reebok ın eldivenini deneyeniniz ve memnun kalanınız var mıydı,ya da iyi olduğunu dair duyumlarınız
nike kullanıyorum memnunum... 7 8 aydır herhangı nasır vs gıbı seyler olmadı avuclarımda..
İlk baslarda hevesle almıstım etraftan görünce ama geliştikce elimin demire değmesi kadar guzel bişey olmadığını farkettım gecte olsa
))))

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir