iyi akşamlar 15 haftalık testesteronmix veya testesteron enath deca dianabol kürü yapmayı düşünüyorum ancak küre başlamadan önce aklımdaki sorulara yanıt bulmak istiyorum ve yardımlarınızı bekliyorum.
2 yıllık bir spor geçmişim var ilk kürüme 9. ayımda başladım 10 haftalık sustanon deca dianabol kürü yaptım
2.kürümede yılbaşında başladım amacım 12 haftalık tests.enanth boldenon ve deca kürü yapmaktı malesef evdeki hesap çarşıya uymadı ve kürü palanladığım şekilde uygulayamadım ilk üç hafta enjeksiyonlarımı eksiksiz yaptırdım daha sonra iki üç hafta arayla enjeksiyon yaptırdım arayı daha bile açtığım olmuştur tüm verilen araların nedeni araya sınav dönemlerim ev taşıma işimin girmesidir bu dönemlerde antreman yapamıyordum bende ilacı vurup antreman yapmamak anlamsız olucağından kürümü buşekilde 10 haftaya kadar yapabildim tabi verdiğim aralarla kürüm mayıs ayının ortalarına kadar sarktı bu şekilde yarım yamalak bi kür ile elde ettiğim form benim için pek tatmin edici olmadı ve ekim ayında tekrar bulk kürü yapmaya karar verdim ancak aklımı kurcalayan tek soru kür sonu pct yapmamam kürü bıraktıktan sonra bi problem yaşamadım son enjeksiyonda yumurtalıklarım yukarı çekilmiş haldeyken iki üç haftaya rağmen eski haline döndü cinsel isteksizlikte söz konusu olmadı ardan 4 ay geçti vücuduma hiçbir şekilde ilaç almadım ama yinede tekrar küre başlamaya korkuyorum acaba benim gözlemleyemediğim yeniden kür yapmama engel teşkil edicek sağlığımı tehdit eden bi durum varmıdır başlamadan önce gerekli testleri yaptırmam gerekirmi.
fikir vermesi için test enanth boldenon kürümdeki mglarını yazıyorum 750 mg test.enanth satıcının elinde enanth olmadığı zaman bi 4 hafta kadarda cypionat kullandım etki bakımında bi fark olurmu diye sorduğumda bi farkı olmadığı söylendiği için böyle bişeyi kabul ettim
600 boldenon 600 tren enanth kullandım bu mglarının fazla olduğunun sonradan farkına vardım
Bu şekilde kür yapmanın yanlış olduğunun farkındayım ve artık daha önce yaptığım yanlışları yapmak istemiyorum bu yüzden yardımlarınızı bekliyorum.
kür planlamam:
-600mg testesteronmix veya testesteron enath
-400mg deca
-40mg dianabol
-günlük 50mg proviron
-testesteronmix veya testesteron enanth 12 hafta sabit mg
-deca 12 hafta sabit mg
-dianabol 6 hafta kullanılacak
-proviron günlük 40mg 15 hafta
ilaçları optimum pharma dan alıcam marka tercihim hakkında ne diyorsunuz optimumun decatestide aklımda var ama satıcı arkadaş ilaçları ayrı ayrı kullanman daha etkili olur decatest pro sporcuların kürlerinin arasına koyduğu bi mix ilaç olduğunu söyledi kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirlermi
kürümde testesteron mix mi enanth mı tercih etmeliyim ? testomix in içeriği: Testosterone Enathate 100 mg/ml Testosterone Cypionate 100 mg/ml Testosterone Isocaproate 100 mg/ml Testosterone Decanoate 100 mg/ml ,10 ml Glass Vials
bu kürün pct si nasıl olur ?
kür içinde proviron kullanmam doğrumu ?
beslenme ve antreman programı konusundada fikirlerinizide paylaşırsanız sevinirim.
boy 1.78 kilo 70 4 aydır spor yapmıyorum şuanki formumda sadece antremansızlıktan sertliğimi kaybettim.
ACİL YARDIM! BULK KÜRÜM TESTESTERON MİX DECA DİANABOL-PCT A
Re: ACİL YARDIM! BULK KÜRÜM TESTESTERON MİX DECA DİANABOL-PC
bu fotoğraflar spora ara vermeden kısa bi süre önce mayıs ayında çekildi
C:\Users\ahmet\Desktop\IMG_20140912_225848.jpg
C:\Users\ahmet\Desktop\IMG_20140912_211242.jpg
C:\Users\ahmet\Desktop\F.png
C:\Users\ahmet\Desktop\IMG_20140912_225848.jpg
C:\Users\ahmet\Desktop\IMG_20140912_211242.jpg
C:\Users\ahmet\Desktop\F.png
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 5 kez
o 600mg lar 70 kilodayken kullandığın ilaçlarsa fazla gibi geldi+ Cypionate ile enantat arasında yarılanma ömürleri bikaç gün o yüzden sorun olmaz demiştir, bilgisayarından direk foroğrafların linkini vermişsin (: bi siteye yükle öyle koy.
sen ilaçları söylemişsin zaten ama boldenon hiç kürde kullanmadın sanırım heralde amacına mı uygun değil genelde deca kullanıyorsun hep, eğer temiz olsun istersen testo e + boldenon + danabol önerebilirim
sen ilaçları söylemişsin zaten ama boldenon hiç kürde kullanmadın sanırım heralde amacına mı uygun değil genelde deca kullanıyorsun hep, eğer temiz olsun istersen testo e + boldenon + danabol önerebilirim
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
750 mg ve 600 mg dozajları kilonuz için overdose. Size fazla yarar vermeyecek bir overdose hem de. Onun yerine kürün ilk 10 haftasında 500-400 gidip kilo artınca kürü devam ettirip dozajları da artırabilirsiniz (tabi ilaçları değiştirerek)
Testo-mix önermem,önerirsem de Sustanon varken başka bir ug-labs önermem
Testo-mix önermem,önerirsem de Sustanon varken başka bir ug-labs önermem
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir