merhabalar,
ankara'da ki bir gym sahibi hocadan buradaki örnek ilk kürlerden birini almak istemiştim. bu linkteki ürünlere göre http://www.anabolizan.com/anasayfa bir kür tavsiye etti. petlit mi neymiş çok bilmiyorum. gen shi lab. ürünleriymiş. günde iki üç kez deri altına insülin iğnesiyle vuruyormuşsunuz. şu an için almadım.
almak istediğim normal streoidler içinde kazanılan kütlenin tamamı su sonra da geri gidiyor filan dedi kafam karıştı ilk kürüm olacak.
bilgilerinizi rica ediyorum.
Gen Shi Lab ürünleri
Re: Gen Shi Lab ürünleri
öncelikle daha adını bilmediğin şeyi talep etmek ve sporcu geçmişinden anladığımız kadarı ile pek altyapın olmaması büyük bir sorun. 2. aşamada bahsi geçen sitenin ürünleri ve kendisi buralarda birçok kez konu edildi ve sitenin türkiyede merdiven altı bir imalat olduğu meydana çıktı. 3. olarakta senin dediğin peptit kullanımına geçmeden daha çok yol kattetmen gerekir.
madmax29 yazdı:öncelikle daha adını bilmediğin şeyi talep etmek ve sporcu geçmişinden anladığımız kadarı ile pek altyapın olmaması büyük bir sorun. 2. aşamada bahsi geçen sitenin ürünleri ve kendisi buralarda birçok kez konu edildi ve sitenin türkiyede merdiven altı bir imalat olduğu meydana çıktı. 3. olarakta senin dediğin peptit kullanımına geçmeden daha çok yol kattetmen gerekir.
hocam öncelikle cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim. ancak yardımcı olmaya çalışırken sanki azarlamışsınız ona da şaşırdığımı belirtmeliyim. o başlığı telefondan yolda açmıştım fazla detaya girmedim.
3 yıldır ağır vg çalışıyorum. antrenman başına 15g bcaa 5g gulutamin kreatin ve protein tozu kilo başına 1.5 g protein alacak şekilde besleniyorum. yaşım 38 183 boy 85 kilodayım bundan yirmi yıl önce de 4 yıl vg yapmıştım. daha sonra trek sponsor destekli lisanslı bisiklet koşularında ve downhill de madalyalarım oldu, bu yarışlarda çok ciddi kan örnekleri test edilir o yüzden bugüne kadar da hiçbir şekilde steroidler hakkında bilgim olmadı. geçen sene de türkiye çapında kürek yarışlarının en ünlüsü dragon kup türkiye ikincisi olduk takım olarak. takımımın takım kaptanıyım. oradan da madalyalar aldık ve kan testleri yapıldı. ama artık vücut geliştirmeye daha çok ağırlık veriyorum ve dediğim gibi üç yıldır yapıyorum. gelişmem durdu.
bence bu spor geçmişi yeterli.
talep ettiğim şeyin adını bilmiyorum ve öğrenmek istiyorum ve siz bilenlerden de yardım istiyorum. başlangıç kürleri, çalışma, beslenme prensipleri sorun değil onlar internette kıyamet gibi ama doğru kişileri bulmak zor.
şimdiden desteğiniz için teşekkür ederim.
saygılar.
peptid aslında vucudun kendi ürettiği büyüme hormonlarının laboratuarda taklit edilmesi ile elde edilen ilaçlar. bu işin artık yeni nesil dopingi. işin güzel yanı vucudun kendi ürettiği hormonlar olduğu için klasik doping testlerinde çıkmıyor ve vucuddan atılımı gibi bir şey söz konusu değil. ancak peptid kürleri de stereoidlerle desteklendiğinde anlamlı hale geliyor yani büyüme hormonuna yakıt vermeniz gerekir yakıt olarak stereoidleri kullanması gelişimde çok hızlı yol almanıza yardımıcı olur,bu işin teknik kısmı birde duygusal kısmı var
pepditler malesef henüz çok yaygın halde olmadığından ciddi manada pahalı kısacası iyi bir pepdit kürü uzun süren 20-24 hafta gibi kürlere bağlı ve ortalama bir kür 3-5bin tl civarına mal olmakta. aslında eğer daha önce hiç stereoid kullanmadıysanız direk bir steroid kürüyle başlayabilirsiniz. istediğiniz hedef ne ise (hacim-def) bu konuda burdaki hocalarımız ve bizler yardımcı olabiliriz.

merhabalar
bu küre başladım.
opiox pharma marka.
öneriniz ve fikirlerinizi bekliyorum.
saygılar.
1.hafta 250 mg enantate/ günde 3 tablet dianabol
2.hafta 250 mg enantate/ günde 3 tablet dianabol/ 200mg deca
3.hafta 250 mg enantate/ günde 3 tablet dianabol/ 200mg deca
4.hafta 250 mg enantate/ günde 3 tablet dianabol/ 200mg deca
5.hafta 250 mg enantate/ 200mg deca
6.hafta 250 mg enantate/ 200mg deca
7.hafta 250 mg enantate/ 200mg deca
8.hafta 250 mg enantate/ 200mg deca
9.hafta 250 mg enantate/ 200mg deca
10.hafta 250 mg enantate
bu küre başladım.
opiox pharma marka.
öneriniz ve fikirlerinizi bekliyorum.
saygılar.
1.hafta 250 mg enantate/ günde 3 tablet dianabol
2.hafta 250 mg enantate/ günde 3 tablet dianabol/ 200mg deca
3.hafta 250 mg enantate/ günde 3 tablet dianabol/ 200mg deca
4.hafta 250 mg enantate/ günde 3 tablet dianabol/ 200mg deca
5.hafta 250 mg enantate/ 200mg deca
6.hafta 250 mg enantate/ 200mg deca
7.hafta 250 mg enantate/ 200mg deca
8.hafta 250 mg enantate/ 200mg deca
9.hafta 250 mg enantate/ 200mg deca
10.hafta 250 mg enantate
sevgili kory, boyuna ve kilona göre dozların az olduğunu söylemek isterim bunları çarpı 2 yapmanı öneririm ayrıca kürü 12 haftaya uzatıp decayı 10 hafta testoyu son 2 hafta devam ederek kürü tamamlayabilirsin danabolu da 6 haftaya kadar devam ettirebilirsin. bununla birlikte supradyn milk thistle apikobal kür içinde günlük almanı, ayrıca decanın libido gebertici etkisinden korunmak için günlük 2 tablet provironu da almanı tavsiye edebilirim.
ilginiz için çok yeşekkür ederim. değerlendiriyorum. bunlar benim için eşsiz bilgiler.
saygılar.
saygılar.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 1 misafir