DEFİNASYON KÜRÜM VE BESLENMEM!! YORUM BEKLİYORUM

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
özel
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Re: DEFİNASYON KÜRÜM VE BESLENMEM!! YORUM BEKLİYORUM

Mesaj gönderen özel »

30 dk ve üzeri olması lazım biliyorum fakat agırlıktan sonra pekte derman kalmıyor hocam acaba kardiyoyu öne mi alsam dayanırsam öle yapayım varmıdır bir öneriniz
özel
Yeni Üye

Mesaj gönderen özel »

bide bu deca dik denilen sıkıntı kısa ester decada da oluyor mu ?
Kullanıcı avatarı
barda
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 16 kez

Mesaj gönderen barda »

kardiyoyu öne alabilirsin tavsiyem 20-25dk koşu 9a veya 10 a alabilirsin yag yakımı 20.dkdan sonra başlar sonrasında 15dk tempolu bisiklet yahut eliptik devamında aralıksız seni aglatacak duruma getirecek bir yer hareket antrenmanı uygulamalısın sonrasnda agırlık öneririm kas kütlemide artırayım dersen önerim 7.5 -10kg bagla benche falan gideri olur her halükarda yag oranın düştükçe kaslarında meydana çıkacagı için..., benim anlayamadıgım nokta şu agırllıklı kardiyo yapmalısın agırlık çalışmalarını heleki zorlayıcı agırlıklara girmeni önermem çünkü birincil hedef yag yakımı kas inşası degil büyük ihtimalle agır çalışıyorsunuz ondan kardiyoya gücünüz kalmıyor gibi diye düşünüyorum

Kısa ester mevzuna gelince yarılanma süreleri farklı onların genel anlamda uzun ester degilde definisyonda kısa ester tercih edilmekte
özel
Yeni Üye

Mesaj gönderen özel »

önerilerin için teşekkürler koşu bandı nedense pek tercihim olmuyor ve koşulacak bir bvant deil genellikle eliptik ve bisikleti kullanıyorum.. bundan sonra ilk işim kardiyo hiç deilse son 5 haftayı sağlam yag yakımıyla geçireyim .. ağırlıgada dediğin gibi ağır giriyorum ama bildigim kadarıylada oda bir yağ yakım metodu .. artık düşük agırlıklarla çalısıcam ve 25 25 ( eliptik ve bisiklet) hit yapıcam varsın ağırlık eksik olsun .. bundan sonra kısa ester deka ve pripioant kullanmayı düşünüyorum . önerileriniz nedir.. trenbolone ye ulaşmadan önce kuru kas kütlesini bununlar yapmak istiyorum ne önerirsiniz .. hocalarım ve değerli forum üyeleri
Kullanıcı avatarı
barda
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 16 kez

Mesaj gönderen barda »

Trenbolon için çok erken

Agır çalışmakta harika bir yag yakım metodudur ama sen ortalama agırlıklarla seri çalışırsan yag yakımı dahada hızlanır

%40 spor %60 beslenme beslenme bana göre dahada önemli paket gıda şekerli gazla içecekleri kesersen hedefine dahada yaklaşmış olursun
özel
Yeni Üye

Mesaj gönderen özel »

400 masteron ve 300 testo pripionat kullanıyorum şu an kür sonu pct 40 mg nolvadex 100 mg klomen ... yanlış bir şey yok sanırım birde kür sonunda pct ile kore ginseng tribulus çinko ve keçiboynuzu tüketmeyi düşünüyorum ... .. ewet trenbolone için erken onun için bir ufak kardeşi deca tercihim olucak (npp) onuda haftalık 400 testo p 300 deca düşünüyorum . tabiki kür bittikten sonra ama ilaçları şimdiden alıcam gibi çünki sürekli zam geliyor :D
zebani
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen zebani »

son durumunuz nedir?
özel
Yeni Üye

Mesaj gönderen özel »

kürüm bitti temiz ve sıkıtısız pct 07 09 2014 tarihi ile sıkıntısız bir şekilde bitti yüzde 22 23 yag oranıyla basladıgım kürüme 17,8 ile tamamladım .daha iyi olabilirdi fakat 20 gun suren bir enfeksiyon geçirdim . belden 12 cm kollardan 4 cm omuz 7 cm gogüs 9 cm kalf 1,5 bacak 2 cm ufaldım kürden beklentim buydu çok yaglıydım çünki eksiklerimi gördüm mide ve gögüs ayrıca bu kürde kardyomda eksik kaldı ama dedıgım gıbı bekledıgımın yuzde 60 ını aldım
falcone
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 14 kez

Mesaj gönderen falcone »

Npp mi kullandın
özel
Yeni Üye