Kür sırası jinekomasti yardım !!!
Re: Kür sırası jinekomasti yardım !!!
Ne kadar doğru bilemiyorum kür pct hakkında çok yorum var, misal Anabolics E-Book Edition - Llewellyn, Williamın pdf sinde kür başlangıcından beri küre göre tüm hafta nolvadex/tamoxifen vs. öneriliyor.
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: Kür sırası jinekomasti yardım !!!
Konuyu açan arkadaşa sormak istiyorum
Kürün nedir,hangi ilaç buna neden olabiliyor bilmeden biz jinekonu neyin geçireceği tavsiyesini nasıl yapalım ?
Bu bilgileri vermeyen kişilere sizler de yardımcı olamazsınız arkadaşlar o yüzden gerekli bilgiler olmadan yorum yapmayalım
Kürün nedir,hangi ilaç buna neden olabiliyor bilmeden biz jinekonu neyin geçireceği tavsiyesini nasıl yapalım ?
Bu bilgileri vermeyen kişilere sizler de yardımcı olamazsınız arkadaşlar o yüzden gerekli bilgiler olmadan yorum yapmayalım
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: SEOSearch [Crawler] ve 4 misafir