ilk kür için yardım...yağ yakımı...
ilk kür için yardım...yağ yakımı...
arkadaşlar merhabalar ben Kocaeli İzmit te yaşıyorum uzun bir zamandır siteyi takip ediyorum...üyeliğim onaylanınca da tecrübelerinizden yararlanmak istedim... 1 yıldır vücut geliştirme sporuyla ilgileniyorum daha çok işin kardiyo ve definasyon kısmıyla ilgilendim 1 yıl içerisinde tam 20 kg verdim...bu süreçte cla kullandım....ilk 6 ayın sonunda bir hayli kiloverdim 84 kg düştüm daha sonra vücut biçimsizleşince 3 ay kütle yaptım ve tekrar 87 kg ye çıktım yağ kütlem çok fazla olduğundan tekrardan kardioya başladım ve şu an 78 79 kg arasındayım. definasyon kürü yapıp yağ olayını minimuma indirmek istiyorum..kendimi bildim bileli daima kiloluydum şu an ki halime bakınca ben ve yakın çevrem inanamıyorum ama artık bu spora gönül vermiş durumdayım ilk kürümü aşağıdaki gibi düşünüyorum belki kütle kürüyle başlamanın daha iyi olduğunu düşünebilirsiniz aslında öyle ama gerçekten çok yağ var ondan dolayı definasyonla başlamak istedim. yanlış eksik bir şey varsa yardımınızı rica ediyorum...
kişisel bilgiler yaş 31 kilo 79 boy 1.82 spor geçmişi 8 yaşından 18 yaşına kadar aktif basketbol..
diyetim: sabahları yulaf yoğurtla birlikte alıyorum sütün bana kilo yaptığını düşünüyorum ve 5 adet yumurta tek sarılı yiyorum
ara öğün aldığımı söyleyemem iş yoğunluğundan
öğlen işyerinde tavuk yada et ağırlıklı yemek varsa ondan yoksa 1,5 porsiyon tavuk şiş salata
akşam üzeri antrenmandan önce yulaf ve yoğurt
akşam tavuk pirinç lapası brokoli salatası varsa sebze yemeği
antrenmandan sonra weider protein tozu
antrenman rutini: Salı Perşembe Cumartesi Pazar diğer üç gün kursa gittiğimden ve gece 11 gibi kurs bittiğinden spor yapamıyorum
yapmayı düşündüğüm kür 10 haftalık
t. pripionat 300 ml (100 ml 2 günde bir)
masteron 300 ml (100 ml 2 günde bir) (lennoxun önerisi ile düşürdüm)
clenbuterol
winstrol 6. haftadan sonra tablet şeklinde
koruyucular: kür boyunca milk thicle , proviron, zinco kür sonu clamen, preglyn, novadex (kür sonu koruyucuları için özellikle rica ediyorum)
yardımcı olmanızı rica ederim teşekkür ederim şimdiden...
kişisel bilgiler yaş 31 kilo 79 boy 1.82 spor geçmişi 8 yaşından 18 yaşına kadar aktif basketbol..
diyetim: sabahları yulaf yoğurtla birlikte alıyorum sütün bana kilo yaptığını düşünüyorum ve 5 adet yumurta tek sarılı yiyorum
ara öğün aldığımı söyleyemem iş yoğunluğundan
öğlen işyerinde tavuk yada et ağırlıklı yemek varsa ondan yoksa 1,5 porsiyon tavuk şiş salata
akşam üzeri antrenmandan önce yulaf ve yoğurt
akşam tavuk pirinç lapası brokoli salatası varsa sebze yemeği
antrenmandan sonra weider protein tozu
antrenman rutini: Salı Perşembe Cumartesi Pazar diğer üç gün kursa gittiğimden ve gece 11 gibi kurs bittiğinden spor yapamıyorum
yapmayı düşündüğüm kür 10 haftalık
t. pripionat 300 ml (100 ml 2 günde bir)
masteron 300 ml (100 ml 2 günde bir) (lennoxun önerisi ile düşürdüm)
clenbuterol
winstrol 6. haftadan sonra tablet şeklinde
koruyucular: kür boyunca milk thicle , proviron, zinco kür sonu clamen, preglyn, novadex (kür sonu koruyucuları için özellikle rica ediyorum)
yardımcı olmanızı rica ederim teşekkür ederim şimdiden...
- UncleO
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 99 kez
Re: ilk kür için yardım...yağ yakımı...
kür sonu kullanacağını PCT ilaçları kür sonu durumunuza göre ayarlanır. Ezbere ilaç ve dozaj önermek yanlış olur.
definasyon için güzel bir kür. diyet + kardiyo ile güzel bir sonuç verecektir. Kür içinde zinco saç dökülmesine engel olacaktır. Testo ve masteron saç döken ilaçlardır. Tabi bu durum testonun aromatize olması durumuna göre kişiden kişiye değişir. Ama masteron genel anlamda saç dökebilir. Eğer ki Zinco saç dökülmesi için engel olmuyorsa Prosterit yada avodart ile önüne geçilebilir. Kür içi proviron çok şart olmamakla beraber günde 1 tablet kullanabilirsiniz. Bu isteğe bağlı bir durum. Milk Thistle kullanın. Son olarak: Klomen + Nolva + Pregnyl için hangileri kullanacaksınız ve dozajları ne olacak kür sonu durumunuza göre karar vermek en doğrusu olur.
definasyon için güzel bir kür. diyet + kardiyo ile güzel bir sonuç verecektir. Kür içinde zinco saç dökülmesine engel olacaktır. Testo ve masteron saç döken ilaçlardır. Tabi bu durum testonun aromatize olması durumuna göre kişiden kişiye değişir. Ama masteron genel anlamda saç dökebilir. Eğer ki Zinco saç dökülmesi için engel olmuyorsa Prosterit yada avodart ile önüne geçilebilir. Kür içi proviron çok şart olmamakla beraber günde 1 tablet kullanabilirsiniz. Bu isteğe bağlı bir durum. Milk Thistle kullanın. Son olarak: Klomen + Nolva + Pregnyl için hangileri kullanacaksınız ve dozajları ne olacak kür sonu durumunuza göre karar vermek en doğrusu olur.
merhabalar.. kürde ilk haftayı bitirdim şu an 11. gündeyim ve kaba etlerim davul gibi ilk 5 6 gün yürüyemesem bile şu anda daha da alışmaya başladım...diyetime ve antrenmanıma dikkat etmeme rağmen 4 kg aldım bu normal bir şey mi yoksa bir yanlış mı yapıyorum ona göre müdahale edeyim...antrenman sonlarında mekik ve 30 dk bisiklet yapıyorum....koşu eliptik yürüyüş şu an için kaba etlerimdeki ödemin beni mahvetmesinden dolayı yapamıyorum....
Şuan only testosteron propionate küründeyim ve gerçekten çokkkkk ağrı yapan bi ilaç biraz daha bilgili olarak kür işine girseydim testosteron cypionatı seçerdim yanlış yönlendirmek istemem ama 2side aynı görevi görüyor sanırsam kalçamın üstüne oturamıyorum bende bunu dikkate al........Demiştimki küre başlamıssın prop nasıl ağrı yapıyor öyle yaa:/
testodan dolayı sıkıntım yok o hiç yakmıyor masteron mahveden. rahat ettiren tek şey ağrı kesici onunla birlikte naprosyn kullanıyorum gün aşırı olması zaten ayrı bir dert...acıya ve ödeme alıştım ama kilo alımı beni rahatsız etti bir iki arkadaşımla konuştum, normal ilk haftalarda diyorlar...umarım öyledir...
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Kilo alımından kastınız nedir ?
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
küre başladığımda 80 kg olan vücut ağırlığım şu anda 84 kg...2 hafta oldu başlayalı....diyetimi bozmadım hiç bir şekilde, kardiyo olarak antrenman sonrası 30 dk tempolu bisiklet yapıyorum yürüyüş koşu ve eliptik kalçamdaki ödemden dolayı yapamıyorum....
- lennox77
Bu kürde kilo alınması ilginç,beslenmede sıkıntı olabilir mi?
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
diyetime çok dikkat ediyorum yukarıda yazdığım gibi bazı sabahlar kahvaltı edemiyorum sadece, onun haricinde sadece bir kere tatlı yedim....makarna pilavı kesmeli miyim yoksa? kürde yardımcı olan arkadaşım vücut su topluyor ilk haftalarda diyor ileriki haftalarda düşer diyor....ağırlık antrenmanı çalışıyorum antrenmanların sonunda 30 dk bisiklet yapıyorum bacak günleri hariç bunun haricinde haftada birde açık havada koşuyorum 3. haftaya başladım su toplama olayı ne kadar doğrudur sizler daha iyi bilirsiniz tabi...kiloda değişme falan olursa düşme artış gibi yine buradan yazarım.. kütle antrenmanı yaptığım için o anlamda bir kilo artışı olabilir mi onuda bilmiyorum...
- lennox77
Dietime çok dikkat ediyorum demişsiniz ama ondan sonra dediğiniz sabah kahvaltı olayı ve bir kere de olsa tatlı yemeniz dikkat etmediğinizi gösteriyor.
Diet devamlılık isteyen bir istikrar silsilesidir. Her öğün yenmeli ve bozulma yapılmamalıdır. Hele ki ilk başlarda...
Bu kür de su toplama olayı vs de olmaz...
Diet devamlılık isteyen bir istikrar silsilesidir. Her öğün yenmeli ve bozulma yapılmamalıdır. Hele ki ilk başlarda...
Bu kür de su toplama olayı vs de olmaz...
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot], SEOSearch [Crawler] ve 3 misafir