Konu Kapanabilir...
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 20 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
Re: KÜR TÜRÜ KONUSUNDA TAVSİYEYE İHTİYACIM VAR
Hhhhh
En son vibrantTR tarafından Cum Oca 09, 2015 10:26 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Forget the Rest and Do your Best -
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 5 kez
bence yağ oranını biraz azaltıp öyle gir küre hem o arada biraz daha vücudunu üst noktaya getirirsin, ilk kürle büyük sıçrama yaparsın doğru kullandığın zaman ama oranı yüzde 15lere çekip yapsan :/ zira şuan üzerine koyacağın vücudu tam oturtmuş gbi gözükmedin bana :/
-
- Yeni Üye
Asterix,
Kameradan mıdır, haftasonu çalışmadığım için pump eksikliğinden midir bilemedim, resimlerde tam hatlarım vs. Çıkmamış.
Ölçülerden de anlaşıldığı üzere yağ birikimim yan obliklerde ve kalçada
İşte vücut biraz şekil alsın diye cut kürü düşünmekteyim ama tam bilemedim.Şu peptid kürlerini de araştırmaktayım.Anlayacağın kafam karışık
Kameradan mıdır, haftasonu çalışmadığım için pump eksikliğinden midir bilemedim, resimlerde tam hatlarım vs. Çıkmamış.
Ölçülerden de anlaşıldığı üzere yağ birikimim yan obliklerde ve kalçada

İşte vücut biraz şekil alsın diye cut kürü düşünmekteyim ama tam bilemedim.Şu peptid kürlerini de araştırmaktayım.Anlayacağın kafam karışık

-
- Yeni Üye
ilk basta eczane mali hormon kullan zaten ilk kurde patlama olur, peptidler kesin iyi sonuc verir ama ilk kur icin aksiyona girmeden az maliyetle cut kuru yap o zaman. beyaz tenliler de goruntu sorunu oluyo 

-
- Yeni Üye
Forumun duayenlerinden de cevap rica ediyorum
Asterix,
Eczane malı derken primobolanla sustanonu mu kastediyorsun?

Asterix,
Eczane malı derken primobolanla sustanonu mu kastediyorsun?
-
- Yeni Üye
daha kolay ulaşabileceğin mallar onlar gibi, forumda bi arkadaş vermodje ve balkan ürünleri satıyordu. Hem kolay ulaşabilirsin hem orjinalliğinden emin olursun vücuduna yağ enjekte etme sonra sahte ilaçları falan 

- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Temiz bir diet ile
Testo Enanthate-Primo-Danabol yapılabilir
Tabi Primo 17 tl olmuş,sırf eczane ürünü diye 100 mg ampulune 17 tl vereceğine gider ham maddesini satın alırsın o da ayrı konu
Tabi Primo 17 tl olmuş,sırf eczane ürünü diye 100 mg ampulune 17 tl vereceğine gider ham maddesini satın alırsın o da ayrı konu

Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
-
- Forum Duayeni
- Aldığı teşekkür: 14 kez
Bunların hammedeliri satılıyor mu, fiyatlarını biliyormusunuz.
Bu arada ben vermejo kullandım herkese tavsiye ederim, üstelik fiyatları oldukç iyi
Bu arada ben vermejo kullandım herkese tavsiye ederim, üstelik fiyatları oldukç iyi
-
- Yeni Üye
lennox77 yazdı:Temiz bir diet ile
Lennox77
Primo konusunda net bilgim yok, dietle yapılabilir dediğinden yola çıkarak, "cut" kürü önerdiğini düşünebilir miyiz?
Yoksa temiz bir bulk kürü yaparken de yağ yakımı konusunda ilerleme kaydedebilir miyim,bu sebeple mi bu kürü yazdın acaba?
Birde ölçülerime göre dozaj önerin nedir? (Yas 32)
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir