Başlangıç Kür'üm

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
falcone
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 14 kez

Re: Başlangıç Kür'üm

Mesaj gönderen falcone »

İyi de hocam.madem boldenom tabi ifrazata az tazyik eder , o zaman tabi ifrazat fazla azalmaz, neticede yerine fazla miktarda eklememiz de lüzum etmez, Neden bu kadar fazla (500 mg ) kullanıyoruz ki
Kullanıcı avatarı
SVSTRGMR
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 7 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen SVSTRGMR »

Teşekkürler hocam
Gerçi MuratHoca'ya güveniyorum ama pct'yi internette araştırdıkça kafam karıştı biraz
T-Dog
Yeni Üye

Mesaj gönderen T-Dog »

Hammerstorm yazdı:
SVSTRGMR yazdı:Değerli hocalarım henüz PCT konusunda tam olarak tatmin oluş değilim bazı yerlerde okuduğum bilgilerde kür sonrası asla eski sperm üretim seviyesinin yakalanamayacağı yazılmış...
Acaba HCG alımını kür içinde de mi yapmalı?

Post-Cycle Teraphy konusunda daha tatmin edici bilgiye ulaşmak istiyorum

Ayrıca kür öncesi semen verip sperm sayısını ölçtüreceğim kür ve pct bittikten bir süre sonra da sperm sayısını ölçtüreceğim...
Bu konuda baya bir tedirginim
Geri dönülmez telafisi imkansız büyük zararlar yaşamaktan korkuyorum

Yapmış olduğun kür için yazılmış olan pct idealdir.Pregnyl i kür içindede kafana göre vurman bu sefer daha çok zarar verir doğal üretime kür içinde pregnyl kullanımı genelde 20-25 hafta süren ve içinde trenbolone deca yüksek doz testosterone olan kürlerde vurulur senin küründe zaten anabolizan olarak boldenon var boldenon doğal testosterone üretimini en az baskılayan anabolizanlardan birtanesi dianabol de az baskılar winstrol ün androjeni baskılama gibi bir durumu da söz konusu değil haftalık 500 mg testosterone da gayet ideal bir doz kısaca herşey ideal görünüyor ben bir yanlışlık göremedim

Peki şöyle birşey yapılabilir mi

PCT

testo 500mg yi vurduktan sonra son vuruşu yaptıktan 10-14 gün sonra

2000 IU HcG çaksa aradan 20 gün geçse 20. günde çaksa
ve pctsine başladığı ilk günden itibaren yani HcG yi ilk yaptığından itibaren 30 gün boyunca günde 2 kez 50 mg lik clomid kullansa
bununla birlikte 45 gün boyunca günde 2 kez 20 mg lik nolvadex kullansa .

OFF SEZONDA İSE

Vitamin D 3000 IU/günlük
Kalsiyum 500 mg/ günlük
Zinc Sulphate 250 mg/günlük
D-Aspartic Acid 3.2 gr. / günlük
Arachidonic Acid 250 mg / günlük
Fish Oil 2gr./ günlük
Creatine 5gr./günlük
Beta Alanine 3-6 gr./günlük
BCAA 10 gr. günlük

alsa nasıl bir PCT ve OCT sezonu olur. Bu yazdıklarım Steroid üzerine yapılan araştırmalar, deneyler, makaleler üzerine hazırlanmış kitaptan alınmadır. Eğer düzgün çevirebildiysem PCT si tam yazdığım gibi çıkıyor.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir