BuLK DöNeMi yArDıMmM
- barda
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 16 kez
Re: BuLK DöNeMi yArDıMmM
abi merhaba olay şöyle kürdeyken parçalarsınız ortalıgı sex anlamında kür çıkışı durgundur sonra pctden sonra yani yavaş yavaş kendine gelir insülin mevzuda şu arnoldda kullandı insülini growtha ek olarak büyümeyi tetikledigi için ama insülinin şöyle bir sıkıntısı var şeker hastası degilseniz sizi şeker hastası yapabilir böyle bir riski var ve ömür boyu ugraştırır insanı..
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- Aldığı teşekkür: 40 kez
Gokhann yazdı:Merhaba herkeze malumunuz bulk kurune baslicam yalniz baslamadan once eski performansima donebilmek adina ve bulkdan daha fazla verim almak icin 2aylik antreman programima basladim 10 gunude geride biraktim.
Bu surecte bir haftalik kreatin yuklememi yaptim ve simdi gunluk kreatin alimini 10gr kadar dusurdum,ayrica her sabah kalkar kalkmaz ac karna proteinimi iciyor antreman gunlerinde antremandan 10-15 dk once likid aminomu ve antreman sonrasinda da yine proteinimimi aliyorum .
Cikabildigim maksimum guce cikip ogle bulk yapmak daha fazla verim almak istiyorum.beslenmeme dikkat ediyor gunde ortalama 9/9,5saat uyumaya ozen gosteriyorum,suan kollarim soguk 38 sicak 40 cm .
Sizce bu surecte yanlis yada eksik bisey varmi??
2.sorumda sizce gainer eklimmi bu iki aylik surece yoksa gaineri bulk donemindemi kullanmaliyim??
Tskler,iyi forumlar..
yanlıs olan sabah proteın ıcmen bulk donemde;) sabah uyanır uyanmaz yapğacagın karbonhıdrata cokmek gainer kullanmak ıdman sonrası proteın alımını arttırmalısın ıdman oncesı bulkken karbonhıdrat forever;)
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 10 kez
Sevgili abilerim soya sosundan ve tavuktan uzak durun çünkü artık tavukları premix denen yemle besliyorlar ve bu yemin içine de tavuklar daha çok yumurtlasın diye östrojen katıyorlar ki ben eczacıma sorduğumda da bana östrojenini düşürmek istiyorsan tavuk yeme dedi ama köy tavuğu olduğuna güveniyorsanız alın tabi.Bir de soya genetiği en çok değiştirilen bitkiymiş.Bunların yerine steroidlere verdiğiniz paradan kısarak kırmızı et alın hem arginini karnitini çinkosu da oldukça fazla.
En son benburlardayeniyim tarafından Pzr Ağu 31, 2014 1:01 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 14 kez
Yaptığımız erkek hormonu kürü insilün seviyemize ne
istikamette tesir eder ve bunun sebebi, çalışma şekli nasıldır. boldenom iştah açarmış, hiç tecrübe etmedim fakat onun gibi susuz kas kitlesi kazandıran prima balon da iştah açıyor, peki daha kısa ilaçlar da yağsız susuz kitle yapıyor onlar neden iştah açmıyor, iştah ile kasa yönelik vücut çalışmasının arasındaki münasebeti tarif edebilirmisiniz.
Teşekkürler
istikamette tesir eder ve bunun sebebi, çalışma şekli nasıldır. boldenom iştah açarmış, hiç tecrübe etmedim fakat onun gibi susuz kas kitlesi kazandıran prima balon da iştah açıyor, peki daha kısa ilaçlar da yağsız susuz kitle yapıyor onlar neden iştah açmıyor, iştah ile kasa yönelik vücut çalışmasının arasındaki münasebeti tarif edebilirmisiniz.
Teşekkürler
- Hammerstorm
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 31 kez
- Aldığı teşekkür: 121 kez
falcone yazdı:Yaptığımız erkek hormonu kürü insilün seviyemize ne
Teşekkürler
Kendi nacizane bilgilerimle bildiğim kadar yardımcı olmaya çalışacağım.
Vücudunuza giren testosterone(erkeklik hormonu) insüline ne istikamette tesir eder demişsiniz bunun cevabı benim nacizane araştırmalarım ve bilgim doğrultusunda şu şekilde ; testosterone özellikle erkekte cinsel karakter ve fiziksel rolu belirlemede baskin hormon olduğu için diğer hormon seviyelerininde artmasını tetiklemektedir bunun sebebi cinsel hormon olmasından ve dominant olmasından kaynaklanmaktadır yani testosteron hormonun anabolik olması buradan gelir testosterone vücuda girdiğinde ve seviyesi yükseldiğinde otomatik olarak insülin,glucan,igf-1 ve büyüme hormonu seviyeside otomatik olarak artış gösterir tabi çok yüksek rakamlarda değil ama doğal seviyenin üst sınırına çıkabilirler bu yüzden biz erkekler kadınlardan daha fazla kas kütlesine güçlü kemiklere ve atletik bir fiziğe sahibiz.
İlaçların iştah açma farkına gelirsek buda şu sebebten kaynaklanmakta tamamen kimyasal yapı örneğin antibiyotik etken maddesi gereği bakterilerle savaşır soğuk algınlığında kullanılan ilaçlar ( antihistaminik ) üst solunum yolları enfeksiyonlarına soğuk algınlığına karşı etkildir bunun konumuzla ne alakası var diye soracak olursanız ilaçlar arasındaki farkta buradan kaynaklanmaktadır anlatmak istediğim budur etken madde kimyasal yapı farkı
primobolan : etken maddesi metenolon enanthate iştahı açar yağsız adele oluşumu sağlar androjenik etkisi 2 civarındaysa anabolik etkisi 4 seviyesindedir protein sentezini artırır protein sentezini artıran tüm ilaçlar iştah açar çünkü hızlı bir sindirim söz konusudur vücutta sirkülasyon çok olur buda iştah olarak algılanır
boldenon : etken maddesi boldenon undecylenate tır buda iştahı açar yağsız adele oluşumu sağlar primobalondan farkı ne diye sorarsanız androjenik etkisi primobolana göre daha düşüktür kimyasal yapısı gereği yani doğal hormonlar üzerindeki zararı primobolana göre daha azdır ve anabolik etkiside 6 seviyesindedir protein sentezini primobolana göre daha çok artırır ve primobolandan daha çok iştah açar kas gelişimi daha iyi olur primobolana göre işte bu 2 anabolizanın arasındaki fark budur ha o zaman şöyle diyecekseniz madem boldenon daha iyi o zaman millet profesyonel sporcular neden primobolanda kullanıyor bunun cevabınıda vereyim size
atıyorum küre girdiniz boldenon maksimum kullanma süresi 15 haftadır 15. haftadan sonra vücut anabolizan maddeye alışır yani anabolizanı değiştirmeniz gerekir profesyonel sporcular pro yarışmacılar 2-3 sene kürü kesmezler bu yüzden anabolizanları değiştirmek zorundadırlar adam 15 hafta boldenon kullanır vücudu alışır tepkiyi keser üstüne 15 hafta primobolan devam eder 10 hafta trenbolone devam eder vs vs şeklinde uzar gider yani vücut o anabolizana alıştığında anabolizanı değiştirir ve küre devam eder böylece sürekli adele kazanımıda devam eder az da olsa çokda olsa.
Kısa esterli ilaçların iştah yapmama sebebine gelirsek onuda açıklayayım aslında kısa esterli ilaçlarında bazıları iştah yapar ama çok azı bu gruptadır
winstrol : diüteriktir anabolik etkisi düşüktür bu yüzden iştah açmaz açsada çok farkedilmez
masteron : anti-östrjenik bir ilaçtır tıpta göğüs kanseri tedavisinde kullanılıyordu anabolik etkisi yüksek değildir bu yüzden masteronda iştah açmaz
clenbuterol : yağ yakımına yönelik bir ilaçtır anabolizan bile değildir nabız kalp ritmi üzerinden etki eder bu yüzden iştahla alakası yoktur
trenbolone acetat : kısa esterli trenbolone türevidir anabolik etkisi trenbolone enanthate a göre daha düşüktür bu yüzden trenbolone enanthate kadar olmasada iştah açar hiç iştah açmaz diyemeyiz ama trenbolone türevleri bazı kişilerin midesinde rahatsızlık yapıyor bunu çok kişiden duydm midelerinin çok şiştiğini söylüyorlar trenbolone kullananlar bu yüzdende iştah artışının önü kesilebiliyor diyebiliriz bazı kişilerde.
testosterone propionate : kısa esterli testosterondur depot olmadığı için anabolik etkisi uzun esterli kardeşlerine ( enanthate,cypionate,undecanoate gibi )daha düşüktür az da olsa iştahı açar ama gözle görülür bir artış yapmaz
bilinen en çok kısa esterli ilaçları saydım ve iştahla ilgili bağlantılarınıda nacizane bilgilerimce açıklamaya çalıştım.
en son ve ana konuya gelirsek
İştah ile kasa yönelik vücut çalışmasının münasebeti
kas idman yaptığımız süre boyunca yıpranır yırtılır ve zedelenir aslında biz beslenmeye geçtiğimiz zaman aldığımız besinlerle adele tamir olur ve hipertrofiye büyüme gelişmeye maruz kalır vücut geliştirmenin temeli budur eğer vücutçu ağır idman yaptıktan sonra iştahı olmuyorsa ve ihtiyacı olduğu kadar besini alamıyorsa o sporcunun kasları gelişmek yerine geriye doğru gider işte bu yüzdendirki yıllardır sporcular özellikle powerliftercı ve vg ciler spor yaptıkları sürece iştah konusu üstünde dururlar çünkü vücuda aldıkları protein karbonhidrat vitamin vs kadar enerjileri olur ve kasları gelişir.
gene çenem düştü sabah sabah

iyi forumlar
İDMAN-BESLENME-DİNLENME
-
- Forum Duayeni
Yazdıklarınız sayesinde nerdeyse şu ana kadar öğrendiklerimin 1/5 i kadar bilgi öğrendim, çok iyi oldu, teşekkür ederim, bu arada çok bilgilisiniz hocam
- Hammerstorm
- Forum Duayeni
Estfafullah hocam nacizane bilgilerimiz duyduklarımız okuduklarımız deneyip gördüklerimiz sonucu bizde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz selamlar.
İDMAN-BESLENME-DİNLENME
- Hammerstorm
- Forum Duayeni
falcone yazdı:Peki hocam; yalnizca insilün tatbik edersek ne olur, buna istinaden i silun direnişi halinde de aynı tesir olur mu
İnsülin zaten dünyanın en anabolik hormonudur kas yapma gücü bile gh tane 5 kat fazladır ama fazla kullanımı şeker hastası yapar sağlıklı bir badici 6 hafta günlük maksimum 10 ünite insülin kullanabilir 6 hafta kullanıp bir sonraki insülin kullanımı arasında minimum 6 ay olması gerekmektedir insülin karaciğerdeki proteini ve karbonhidratı hızlıca adelelere yollar böylece idmanda yıpranan adeleler daha çabuk onarılır ve büyür.Sadece insülin kullanımı yağlandıracağı için anabolizan ve adele sertliğinide artırmak amacıyla testosterone ile beraber kombine kullanılması daha iyi sonuçlar yaratacaktır.
İDMAN-BESLENME-DİNLENME
-
- Forum Duayeni
Yani , erkek hormonunu insilun hatekete geçirmek için tatbik ediyoruz, asıl o histediğimiz düzeni harekete geçiriyor, ama nasılsa test. Ol.adan tek. Aşına kullanmak mahsurlu oluyor.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: FAST Enterprise [Crawler] ve 1 misafir