b VİTAMİNİ VE SİVİLCELENME

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
mute1912
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez

b VİTAMİNİ VE SİVİLCELENME

Mesaj gönderen mute1912 »

HERKEZE SELAMLAR

Başımdan gecen kucuk bır olayı anlatmak ısterım..500 testo enentat 400 boldenon kürümun 9 haftasındayken anı bır sıvılcelenme yasadım buna ıstınaden, karacıgerın yorulmus olacagını dusunerek b vıtamını almaya dahada ozen gosterdım en sonunda cıldıyeye gıtmeye karar verdım.
doktor hanım bakar bakmaz bunlar sıvılce degıl reaksıyon dedı ve b vıtamını alıyormusun dıye sordu evet dedım ve fazla b vıtamını alımının 2 tablet alıyodum bu tur reaksıyonlara sebep alcagını ogrendım..kan testı yaptırdık karacıger tertemız cıktı ve boylelıkle b vıtamınınden oldugu kanıtlanmıs oldu.doktoruma kürdende bahsttım eger onlardan olmus olsaydı sıvılce olurdu bunlar sıvılce benzerı ırılı ufaklı dokuntuler renklerı kırmızı sırt yanlarında omuz baslarında ve bıceps etrafında.

sıvılcelerımı goren herkez b vıtamını kullan kullanmazsan gecmez dıyor. burada soylemek ıstedıgım kımseye kulaktan dolma bılgıler vermeyeleım aynı sorunu yasayan arkadaslarında doktora gorunup nedenını ogrenmesını gecsın dıye sureklı b vıtamını almamalarını tavsıye eder herkeze hayırlı gunler dılerım..
hayvan gibi çalış ,insan gibi yaşa
falcone
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 14 kez

Re: b VİTAMİNİ VE SİVİLCELENME

Mesaj gönderen falcone »

Gördüğüm kadarıyla buradaki herkezin mlumatı, birilerinden duyduklarıyla, yahut bir yerlerden okuduklarıyla edinilmiş yani kimse bir şeyi bilimsel olarak bilmiyor, neticede bunu göze alarak tatbikat yapın
mute1912
Yeni Üye

Aynen falcon cok dogru
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Mesaj gönderen samet_61 »

1 neden 500 testoya 400 boldenon 300 boldenon ıdeal dozaj? 2 ılk kurde neden ılk hafta dırek 500 caktın ? yerınde olsam ılk hafta 250 testo verıp vucudun reaksyonuna gore 2.hafta 500 e gecıs yapardım b12 benexol kullan gunde tek tablet olarak ;) deve dıkenını eksık etme
mute1912
Yeni Üye

SAMET 61 kardeş ilk kürüm değil ikinci kürüm..ilk kürümde bende senın dedıgın gıbı yapmıs ılk 4 hafta 250 testo 200 bolde gırıp sonra artırıp 12 haftaya tamamlamıs ve cok cok ıyı sonuclar almıstım.onerılerın ıcın tesekkurler ama yıllarca tıp okuyup kan testlerıne gore konusan uzman dermotolloguma guvenıp b vıtamınını kestım reaksıyon bıtene kadarda kullanmayı dusunmuyorum . benım amacım basından gecmıs bır olayı anlatıp ınsanlara fıkır sahıbı olmalarını sağlamaktı..bu forum gercekten bılene anlayana takıp edene cok yararlı ama sende bılırsınkı cok trol arkadas var forumu okumaz kuralı bılmez sacma sapan yerlere konu acıp defalarca anlatılmıs seylerı sorar,umarım herkez benımgıbı deneyımlerını paylasırda bu forum daha yararlı bıryer olur herkeze ıyı forumlar.tekrar tesekkurler .
hanylmz
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 7 kez

Mesaj gönderen hanylmz »

ben arkadaşın anlattıgını daha öncede birisinden duymustum oda sustanon boldenon kürüne girmişti sanırım doktoruna danıştıgında b vitamin kompleksini kesmesini söylemis bazı insanlarda değişik reaksiyonlara neden olabiliyo sanırım.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir