BOLDENON ICIN MARKA ONERISI
BOLDENON ICIN MARKA ONERISI
selamlar
9 enjeksiyon olduM leon labs marka boldenon kullanmaktayım pek memnun kaldıgım soylenemez 16 haftaya uzatacagım yenı alacagım baska bır marka olsun ıstedım onerısı olan ve satıs yapan varsa sevınırım tesekkurler saygılar
9 enjeksiyon olduM leon labs marka boldenon kullanmaktayım pek memnun kaldıgım soylenemez 16 haftaya uzatacagım yenı alacagım baska bır marka olsun ıstedım onerısı olan ve satıs yapan varsa sevınırım tesekkurler saygılar
hayvan gibi çalış ,insan gibi yaşa
Re: BOLDENON ICIN MARKA ONERISI
onceden burada satıs yapan abılerımız olurdu artık kımse cvp bıle yazmıyor sanırım herkez para kazandı...daha once urun aldıgımız abılerımıze bıle ulasamıyoruz hayırlısı..
hayvan gibi çalış ,insan gibi yaşa
-
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 14 kez
Ben , muhtelifarkalar tecrübe ettim lakin sadece a X io ve vermejo dan memnun kaldım, bunlar içinde hem fiyat hem kalite olarak sadece vermejo iyidi, yalnızca kalite olarak ise a X io hoşuma gitmişti ermejo takriben 3 saat gem işlemeye başladı , Fakat fiyatı uygundu, başka fark göremedim.
- Hammerstorm
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 31 kez
- Aldığı teşekkür: 121 kez
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Boldenon için önerilerim
Thaiger Pharma Veboldex
Alpha Pharma Boldebolin
Thaiger Pharma Veboldex
Alpha Pharma Boldebolin
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Forumda fiyat bilgisi verilmemekte. Kurallar açık ve net. Öneri yapılır,isteyen istediği şekilde dikkate alır.
Pahalılık ve kullanılıp kullanılmama durumu görecelidir. Burda bunları değil,önerileri konuşuyoruz
Pahalılık ve kullanılıp kullanılmama durumu görecelidir. Burda bunları değil,önerileri konuşuyoruz
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
-
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 14 kez
Peptikler bizim ilaçlarlardan daha tesirliymiş ama fiyatına bakınca kimse kullanmaya heveslenmiyor, bu cümleden olmak üzere fiyat hakkında malumat vermeniz lazımdır ki bizim ve mevzuya dair fikrimiz olsun. Bir mamülün iyi olup olmadığı neticede fiyatı nispetindedir.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir