Kilo Alamama Problemi

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
yucelmehmet
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez

Kilo Alamama Problemi

Mesaj gönderen yucelmehmet »

Yaşım 19 176 cm boyundayım kilom 55. 8aydan fazladır spor yapıyorum. 2 kutu Seriou Mas Gainer kullandım. 1 kutu weider protein tozu kullandım. Bitirdim. Şimdi musletech nitrotech protein tozuna ve universall beef aminosa basladım. Kas gelişimi konusunda evet çok iyi sonuclar aldım ama bitti artık suan kendımı gelıstıremıyorum sadece yaptıklarımı koruyorum. Cunku kılo alıp vucudumu sısıremıyorum.. En az 15 kılo alma hedefım var. Ama ne karbonhidrat kullanıp ne proteinler kullanıp bi sonuca varamadım. En son steroid önerdiler bana ancak bunun hakkında pek bılgım yok. Bende buraya bılgı almaya geldım. Benım durumumda olan bırı ne kullansa ya da nasıl bır surec ızlese en kısa zamanda bu 15 kiloluk acıgı tamamlasam. Dianabol falan önerdiler ancak bilmeden almak ıstemedım. Bi' hoca var senın ısın 100 tabletlik iş dedi ancak bana zarar verecegını dusundugu ıc hap ısmı soylemedı. Ama ben karar verdım artık kılo almam ıcın ne gerekırse yapacagım. Bu zamana kadar yapılacak herseyı yaptım ama 1 kılo dahı verım alamadım sureklı kas olarak gelısme katettım hosumada gıttı ancak durdu sımdı daha fazla ılerleyemıyorum dedıgım gıbı. Doktora da gozuktum kan degerlerıme falan baktırdım kılo almamda hıc bır problem olmadıgını soyledı. Tecrubelerınızle bana destek vermenızı cok ıstıyorum.
hanylmz
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 7 kez

Re: Kilo Alamama Problemi

Mesaj gönderen hanylmz »

günde 175 g protein minumum 300-325g karbonhidrat al antremanlarının yakkını ver,steroidlerin doğal gelişimi durdugunu ve seninde gelişme çağında oldugunu belirtmeliyim 21-22 yaşından önce kullanmamanı öneririm eğer illa kullanıcaksan.
İyi çalışmalar.
yucelmehmet
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen yucelmehmet »

Başka çarem yok kullanmam ve yapmam gereken herşeyi yaptım ve artık son care olarak bu. Besyo okuyacagım bu sene Allah izin verirse. Herşeyi daha yakından ogrenecegım ama sızlerın tecrubelerıne ıhtıyacım var.
hanylmz
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 7 kez

Mesaj gönderen hanylmz »

Sen kullanmayı kafana koymussun belli ama sakın danabolle fln girme güzel bi 10-12 hafta testo + boldenon kürü yap dozajlamalarını ama işi bilen profesyonel adamlarla görüş et forumda lennox ve iron_man sana yardımcı olabilir hem kür planlaması hem ilaç sağlamada.
İyi çalışmalar
T-Dog
Yeni Üye

Mesaj gönderen T-Dog »

yucelmehmet yazdı:Yaşım 19 176 cm boyundayım kilom 55. 8aydan fazladır spor yapıyorum. 2 kutu Seriou Mas Gainer kullandım. 1 kutu weider protein tozu kullandım. Bitirdim. Şimdi musletech nitrotech protein tozuna ve universall beef aminosa basladım. Kas gelişimi konusunda evet çok iyi sonuclar aldım ama bitti artık suan kendımı gelıstıremıyorum sadece yaptıklarımı koruyorum. Cunku kılo alıp vucudumu sısıremıyorum.. En az 15 kılo alma hedefım var. Ama ne karbonhidrat kullanıp ne proteinler kullanıp bi sonuca varamadım. En son steroid önerdiler bana ancak bunun hakkında pek bılgım yok. Bende buraya bılgı almaya geldım. Benım durumumda olan bırı ne kullansa ya da nasıl bır surec ızlese en kısa zamanda bu 15 kiloluk acıgı tamamlasam. Dianabol falan önerdiler ancak bilmeden almak ıstemedım. Bi' hoca var senın ısın 100 tabletlik iş dedi ancak bana zarar verecegını dusundugu ıc hap ısmı soylemedı. Ama ben karar verdım artık kılo almam ıcın ne gerekırse yapacagım. Bu zamana kadar yapılacak herseyı yaptım ama 1 kılo dahı verım alamadım sureklı kas olarak gelısme katettım hosumada gıttı ancak durdu sımdı daha fazla ılerleyemıyorum dedıgım gıbı. Doktora da gozuktum kan degerlerıme falan baktırdım kılo almamda hıc bır problem olmadıgını soyledı. Tecrubelerınızle bana destek vermenızı cok ıstıyorum.

doktora gitmeyi düşündün mü ? yaşın genç daha 19 hadi biz 30 kafadan 25 ine kadar düşünme. Kilo alamama sorunu kimi arkadaşlarımda da var ortak noktaları TİROİD, git kan testi yaptırt tiroidlerine baktır referans aralığı 1-3 tü yanlış hatırlamıyorsam.
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Ne supplement ne de steroid
Kilo alamıyorsan sorun yeterli beslenememendedir
Sen yeterli beslendiğini düşünüyor olabilirsin,ama sonuçlar beslenmediğini gösteriyor gibi
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot], IBM Research [Bot] ve 4 misafir