Tek başına Clenbuterol veya türevi kullanımı

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
tltx
Yeni Üye

Tek başına Clenbuterol veya türevi kullanımı

Mesaj gönderen tltx »

merhaba.3.5-4 yıldır bu sporun içindeyim.çok ağır antremanlar çıkarıp,katı kurallarla olmasada bu süre içerisinde salonlardan pekte uzak kalmadım.şu sıralar ağırlık antremanları yerine kardiyoya yöneldim.kilo problemim yok.boyum 1.83 ve kilom 76 fakat bel bölgem ve göğüs bölgemde yağlanma mevcut.göğüsteki yağlanmayı sert göğüs antremanlarıyla biraz giderebilirim sanırım fakat bel bölgemdeki yağlanma kendimi bildim bileli var ve aşırı rahatsız edici.ergenlik çağlarından gelen bu yağları yakmak için bir küre girmek yerine tek başına kullanabileceğim oral formda ilaçlar varmıdır? eğer varsa sizce faydası nasıl olur ve sağlıklı kalarak sonuca ulaşabilirmiyim.çok katı bir diyet uygulamıyorum fakat şeker hayatımda yok.beyaz ekmek tüketimide kesinlikle yok.haftada 1 en fazla 2 gün kısmen yağlı şeyler tüketiyorum o da evde çıkan yemekler abartılı şeyler değil.örneğin tek başına Clenbuterol kullansam sizce sonuc nasıl olur? bel bölgemdeki yağlanma söylediğim gibi çocukluktan geldiği için şuanki beslenme düzenimle pek alakası yok.boy 1.83,yaş 21 , kilo 76
madmax29

Re: Tek başına Clenbuterol veya türevi kullanımı

Mesaj gönderen madmax29 »

clenbuterol belli bir dönemde belli dozlarda kullanılırsa gerçekten sonuç alabilirsin max 3 ay kullanım aralarda 1 hafta dinlenme ile günde 6-7 tablete kadar cıkabilirsin. metabolizmayı cidden hızlandırmakta...ama bu işin en can alıcı noktası çok sağlam kardiyo artı diyet yani yediklerinize dikkat etmek. karın bolgesi yağları en zor verilen bölgedir bence biraz daha gayretinizi arttırın ve kardiyo işini daha sıkı tutun clen kullanabilirsiniz.
tltx
Yeni Üye

Mesaj gönderen tltx »

madmax29 yazdı:clenbuterol belli bir dönemde belli dozlarda kullanılırsa gerçekten sonuç alabilirsin max 3 ay kullanım aralarda 1 hafta dinlenme ile günde 6-7 tablete kadar cıkabilirsin. metabolizmayı cidden hızlandırmakta...ama bu işin en can alıcı noktası çok sağlam kardiyo artı diyet yani yediklerinize dikkat etmek. karın bolgesi yağları en zor verilen bölgedir bence biraz daha gayretinizi arttırın ve kardiyo işini daha sıkı tutun clen kullanabilirsiniz.

haftada 5 gün antreman yapıyorum.3 gün 45'er dakika şiddetli şekilde kardiyo yaptıktan sonra üstüne twist vs egzersizleri yapıyorum ve birer set tüm vücut ağırlık çalışması yapıyorum.kalan 2 gün ise bir gününde göğüs-kanat-ön kol diğer gününde ise omuz-arka kol-bacak şeklinde sadece ağırlık çalışıyorum.clen kullanırsam eğer bir süre sadece ağır kardiyo yapıp ağırlık antremanlarımı daha hafif yapmayı planlıyorum.
T-Dog
Yeni Üye

Mesaj gönderen T-Dog »

ben decathlondan 99 liraya saat almıştım 220- yaşın çıkan sonucun yanlış hatırlamıyorsam %72 si üst sınır kalp atış hızın , ona göre kardiyonu antremanını yap. Çünkü başka yağ yakıcı gibi atp ile oynamıyor, metabolizmanı hızlandırıyor o da kalbi etkiler ki zaten dengesiz yada aşırı kullanım da taşikardi olabilirsin, kalp kapakçığın bozulabilir ve kalbin bir tarafı oksijensiz kalabilir bunlar yan etkileri arasında yer alır.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir