Farklı Marka Sorunsalı
Farklı Marka Sorunsalı
Arkadaşlar Testo-Deca Kürü yapmaya karar verdim,Yanlız Kafamda şöyle bi çelişki var Elimde 10 adet Balkan pharma Ampül deca ve 1 adet Bvs 10ml vial şişe deca var ben haftada 400mg Deca kullanacağım ve Testoyla beraber pazartesi perşembe 2 enjeksiyon halinde olacak şimdi pazartesi Balkan pharma perşembe Bvs den çekip vursam herhangi bir sorun yaşarmıyım.
-
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 14 kez
Re: Farklı Marka Sorunsalı
içindeki müesser maddeler aynıdır lakin birinin tesir etmeye başlaması daha çabuk yahut geç olabilir. markalara göre vücutta kullanılma miktarı da fazla olabilir . İlaçlarınız sahte değilse neticede küre menfi tesir edecek bir vaziyet ile muattab olmazsınız zannederim.
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Aynı gün birini sol lob diğerini sağ lobdan vur gitsin
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Teşekkürler arkadaşlar ,fakat aynı gün vuramayacağım kullanacağım testo sustanon olduğu için dalgalanmayı azaltmak amacıyla haftada 2 enjeksiyon farklı loblardan vuracağım.
Birini bitirip diğer markaya başlamama sebebim ise eğerki 2 ürün arasında kalite farkı oluşacaksa kür içinde verimde düşüş veya çıkışı azaltmak için her hafta 2 ürünüde kullanıp durumu stabil tutmak istiyorum.
Birini bitirip diğer markaya başlamama sebebim ise eğerki 2 ürün arasında kalite farkı oluşacaksa kür içinde verimde düşüş veya çıkışı azaltmak için her hafta 2 ürünüde kullanıp durumu stabil tutmak istiyorum.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir