proviron ve sermler

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Re: proviron ve sermler

Mesaj gönderen lennox77 »

Bu tarz kür uygulamaları kas kazanımı sağlasaydı zaten bunu ilk keşfeden sen olmazdın emin ol...
Klomen ile Nolvadex ile Proviron ile kalıcı adele kazanamazsın... Bu ilaçlara bağlı bir adele kazanamazsın...
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
benburlardayeniyim
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 10 kez

Mesaj gönderen benburlardayeniyim »

Peki 25 mg proviron östrojeni azaltır mı?
Bu arada mad yeğenin kaç yaşında ve ne kullandı?
falcone
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 14 kez

Mesaj gönderen falcone »

erkekler için tıbbi tatbikatlarda preglin bizim kullandığımızdan kat kat fazla kullanılır ve neticede sanki aşırı steriot kullanmış gibi jinekomasti tehlikesi ile karşılaşılır. Buna karşı, kadın hormonu yükselmesin diye başka ilaçlarlar verilir vs. Neticede evet senin dediğin gibi dışardan almadan da erkek hormonu yükseltilir, bu mümükün. Ama bunun için klemon vs zayıf kalır, preglin innesi lazım hem de kalbura dönünceye kaadr lazım. Neticede yükselir tabii.
Bu işin iyi tarafı ama bu kadar madde sayesinde yumurtaların çalışmasına alışmış vücut nizamı; O ilaçlar olmadan, orta yaşlarda dahi kendi başına kolay kolay imalata geçmez, sen daha vücut nizamını bu yaşlarda böyle alıştırısan ilerde imalatın hiç olmayabilir yahut zayıf kalır. Böyle bir hastalık vardır buna hipogonadizm denir ve çaresi deplasman tedavisidir. 2'0 ila 24 günde bir sustanom ile bir hayat geçirirsin bir şey olmaz yaşarsın. Ama bu arada mesela dişlerin iç organların gelişemez kemiklerin zayıf kalır (ben eskiden hiç süt içmezmişim ve spor yapmadığım yıllarda sandalyeyi bile ikinci kez kaldırmak zor geliyordu) mesela karaciğerin böbreğin az gelişir ama en mühimi bunların üstündeki salgı bezleri gelişemez şeker vb sorunun çıkabilir.

Bence biraz bekle . Tabii vücut geliştiriciler dahi muvaffak olabiliyorlar ise, sen uygun zamanda ilaç kullanarak daha fazlasınıa muvaffak olursun. Bunun için bakanlıktan torpil bulman, birilerine rüşvet vermene lüzüm yok , çalışan herkes muvaffak oluyor.
benburlardayeniyim
Yeni Üye

Peki o zaman devlet hastanesinde hormon testi yapıyorlar mı :)
Doktora gitmeye karar verdim
falcone
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 14 kez

Mesaj gönderen falcone »

evet devlet hastanelerinde umumiyetle hormon muayeneleri yapılır. Ama özel hastanelerde sual sormadan ben şunu şunu istiyorum diyebilirsiniz ama devlet hastanelerinde doktora muayene olmadan n böyle bir tahlil yaprırılmıyor(yada ben yaptıramadım)
Doktor da bütün istediklerinize bakmıyor. Şikayetinizi ilgilendirdiğini zannettiği tahliltleri yaptırıyor. Neticede doktoru ikna etmeniz lazım. Mesela benim kan tahlili neticelerim normal değerler dahilinde çıktı ( nortmalş değerlerin en alt seviyesindeydi ama yine de içindeydi) ve ve bana resmi olarak deplasman tedavisi yapılmadı. Ben kendi isteğimle ve hususi olarak yaptırdım.

Seninde değerlerin normal hudutlar dahilindeyse herhangi bir tedavi yazmayacaklardır.
benburlardayeniyim
Yeni Üye

Ben yine de bi baktırabilirsem baktırayım
Kullanıcı avatarı
barda
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 16 kez

Mesaj gönderen barda »

şimdi şöyle anlatayım elimden geldigince hipofiz bezi vücutta büyümeyi ilgilendiren yerdir senin 21yaşına kadar ergenlik bitimine kadar büyümenden sorumlu yerdir sende tutmuşun burayla oynamaya çalışıyosun test türevleri böbrek üstü bezlerinden sentezlenip salgılanır orası ilgilendirir ama büyüme hormonu hipofiz bezidir daha tehlikelidir tsh prolaktin degeleri bir kere bozuldumu bunlarn dönüşü yok yıllarca ilaç kullanman gerekir kaldıki rahatlıkla büyürsün bu yaşlarda bu takıntı nedir onu çözemedim ben tüm forum toplandık kafandaki soru işaretini kaldırmaya seni iknaya çalışıyoruz canını düşün biraz kendini böyle boş işlere verme git evinde dersine falan çalış basket oyna yüzmeye falan git havuza denize mis gibi hava oluyor dışarda derdin nedir çözemedim hipo dedigin şey bir insanın hayatıdır olimpiada gördügün o canavalar varya heh onlar işte o adamlar growth sayesinde kapalı olan hipofiz bezini çalıştırarak o boyutlara erişiyorlar o adamlar bunu profesyonelce yapıyorlar sen kaldırmışın 16yaşında böyle şeylerden bahsediyorsun üstüne üstük östrojen alımıyla testo artacagını düşünüyorsun güzel düşünce ama emin olki yanlış geri dönüşleri tehlikeli ve can yakıcı olur bu kadar adam bosuna yazmıyor burada bildikleri var güçmü istiyorsun kasmı istiyorsun ?? bilimsel araştırmalarlada sabit boy uzamasını etkilemiyor agırlık çalışmak tam tersi uzattıgı bile söyleniiyor kas liflerini çalıştırdıgın için gidip squat deadlift yap kendine güzel bir çalışma sistemi benimse güzelde bir beslenme düzeni oluştur kimse geçemez önüne ALLAH ın verdigi ölçülerde büyürsün ama emin ol parmakla gösterilirsin büyüme çagında agırlık çalışmak normal adamlara oranlar 3-5kat daha fazla kas inşaa etmek anlamına geliyor ve buna ek max güç demek oluyor örn ben 16yaşında başladım bu spora aralıklarla 21 i buldum son 1 yıldır düzenli gidiyordum yine ara verdim 2 ay geçti üstünden nasipse üniversiteye kaydolduktan sonra tekrar başlayacagım kas işi yaşlada ilintili aslında bir abimiz bana 35yaşından sonra kasların kalınlaşacak zaten fazla abanma yorma kendini diyordu ben inanmıyordum ama bunun gerçeklik payı var 18de kalkmayan agırlıklar şimdi kalkıyor bende digerlerini bilemeyecegm :) 35de ne olur bilemem ama saglam bi sistem oturtup ömür boyu ona devam etmek istiyorum uzun yıllar boyunca devam etmek niyetindeyim Allah ta inş beni bu spordan ayırmasın.. şunuda söyleyeyim tam enkazdım sene başı 50-60kg bench ^^ 105kg 4*5tekrar 90kg 6 tekrar yardımla 8 e baglıyorum daha hc roid kullanmadım 40cm soguk kol ölçüm ve kendi vücut ölçümü begeniyorum tek sorun bazen öfke kontrolünde zorlanıyorum roid kullanmasamda testo artışından kaynaklı sanırım demem o ki squatla deadlift her aklı başında hocanın ögrenciye ilk tavsiyesi olmalı deadliftte zorla bayagı 40-50kg cıkarırsan iyidir squat zorlar başlarda sadece barla yap alışana kadar sonra 5kg 7.5 kg baglarsın bunları yaptınmı gelişme zaten kaçınılmaz olacak gönlünü ferah tut ama şunu kullansam ne olur deme lütfen..

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir