Merhaba ilk defa bulk kürü yapacagım kürümdeki doğrularımı yanlışlarımı söylerseniz sevinirim.Birde bu kürün pct si nasıl olmalıdır.Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
1.Hafta = 250 mg sustanon + 200 mg Deca + 20 mg Danabol
2.Hafta = 250 mg sustanon + 200 mg Deca + 40 mg Danabol
3.Hafta = 500 mg sustanon + 400 mg Deca + 80 mg Danabol
4.Hafta = 500 mg sustanon + 400 mg Deca + 120 mg Danabol
5.Hafta = 500 mg sustanon + 400 mg Deca + 160 mg Danabol
6.Hafta = 500 mg sustanon + 400 mg Deca + 80 mg Danabol
7 den 11.haftaya kadar = 500 mg sustanon + 400 mg Deca
İlk bulk kürüm yardım istiyorum
-
- Yeni Üye
- UncleO
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 99 kez
Re: İlk bulk kürüm yardım istiyorum
öncelikle kürde sustanon gibi 4 ester testo yerine tek ester enanthate yada cypionate seçmeniz daha iyi olacaktır. kanda dalgalı bir testo yerine düzenli artan testo gelişiminize daha etkili olacaktır. yaşınız itibarı ile testoya direk 500 ile başlayıp 500ile bitirin. çünkü yanında deca ve danabol kullanacaksanız ilk 2 hafta olan testo az kalır.
deca oranlarınızda sorun yok. fakat 1. hafta başlayıp 10. hafta kesin decayı. 12 fazla olur bu kür için. danabole gelince ciddi bir yanlış yapıyorsunuz. 160mg danabol çok ciddi bir oran. ciddi sonuçları olabilir. danabol enfazla 50mg a kadar kullanmanız doğru olur. 2 hafta 30mg - 2 hafta 40mg - 2 hafta 50mg şeklinde kullanabilirsiniz. 50 üzerinde kalp krizi beyin kanaması na davetiye çıkartıyorsunuz. Aman dikkat..
deca oranlarınızda sorun yok. fakat 1. hafta başlayıp 10. hafta kesin decayı. 12 fazla olur bu kür için. danabole gelince ciddi bir yanlış yapıyorsunuz. 160mg danabol çok ciddi bir oran. ciddi sonuçları olabilir. danabol enfazla 50mg a kadar kullanmanız doğru olur. 2 hafta 30mg - 2 hafta 40mg - 2 hafta 50mg şeklinde kullanabilirsiniz. 50 üzerinde kalp krizi beyin kanaması na davetiye çıkartıyorsunuz. Aman dikkat..
-
- Yeni Üye
UncleO yazdı:öncelikle kürde sustanon gibi 4 ester testo yerine tek ester enanthate yada cypionate seçmeniz daha iyi olacaktır. kanda dalgalı bir testo yerine düzenli artan testo gelişiminize daha etkili olacaktır. yaşınız itibarı ile testoya direk 500 ile başlayıp 500ile bitirin. çünkü yanında deca ve danabol kullanacaksanız ilk 2 hafta olan testo az kalır.
Teşekkür ederim tavsiyeniz için fakat ben oraya haftalık değeri yazdım danabolu 1 günde 160 mg almayacagım 4 gün günde 40 mg olarak alacagım yine risk yaratırmı birde bu kürden en az zararla kurtulmam için nasıl pct yapmalıyım bilgilendirirsen sevinirim
- UncleO
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 99 kez
Günlük 50den fazla çıkmayın danabolde. PCT ezbere önermek pek doğru olmaz. kür sonu durumunuza göre kullanacğınız ürünlere karar vermek en doğru olandır.
-
- Yeni Üye
-
- Yeni Üye
legalon fort alabilirsin milk thistle eczane malı. birde sporcu multivitamini ve c vitamini 1grlıklardan artı çinko hapı zinco 220 ben bu şekilde kullanıyorum en azından
-
- Yeni Üye
UncleO yazdı:Günlük 50den fazla çıkmayın danabolde. PCT ezbere önermek pek doğru olmaz. kür sonu durumunuza göre kullanacğınız ürünlere karar vermek en doğru olandır.
Kür sonu durumunuza göre derken nasıl anlayacağız durumu gidip testmi yaptıracagız
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 5 misafir