proviron ve sermler

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
benburlardayeniyim
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 10 kez

Re: proviron ve sermler

Mesaj gönderen benburlardayeniyim »

Geçmiş olsun falkon öncelikle
Evet anladım ne demek istediğinizi bunun sebebi de dışarıdan alınan testonun feedback yapıp testosteron üretimini baskılaması değil midir?
Benim bahsettiğim pct.Bu pct ilaçları azalan testo üretimini arttırmak için kullanılıyorsa neden var olan testosteron üretimini arttırmak için kullanılmasın?Eğer bu ilaçlar da üretimi baskılıyorsa pct de kullanılması saçma değil midir?
madmax29

Mesaj gönderen madmax29 »

ben bu tarz ergenlerle uğraşmak yerine direk boşveriyorum cünkü birçoğu en sonunda kendi bildiğini okuyor. buna benim yeğenimde dahil. ben 36 yaşındayım hala şurdan 2 kelime fazla ne öğrenirim diye saatlerce bişeyler okuyorum. onlar ise 2 cümle bi yerden duyuyor sonra gelip sana soruyor sende doğrusunu söyleyince savunmaya geçiyor en son olarakta kendi bildiğibi okuyor.
benburlardayeniyim
Yeni Üye

Mad böyle yapman bana karşı bir saygısızlık 2 kelime duyup gelmedim buraya 50 tane site araştırdım laboratuvar sonuçlarını ve üniversite raporlarını inceledim bilmeden konuşmam asla.
benburlardayeniyim
Yeni Üye

Cevap vermek istemeyen vermesin bilgilerinizi almak için açtım bu başlığı kendini bilmez ergen muamelesi görmek için değil.
benburlardayeniyim
Yeni Üye

Bu arada günde 75 mg ve üstü mesterolon kullanmanın üretimi düşürdüğü ile ilgili bir raporum da var.
http://www.popline.org/node/506648
falcone
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 14 kez

Mesaj gönderen falcone »

nasıl dışardan edinilen hormon , vücutta kafi derecede mevcut olduğu için vücut kendisi imal etmek ihtiyacı duymaz ; İşte bazı mesaj maddeleri vücutta kafi derecede varsa beyin de onu üretme emri verecek maddeleri üretmez.

Yani vücut bir yaşa kadar bir rejime giremezse özellikle büyüme zamanında, bundan sonra mesela prenglin olmadan kendi başına yumurtalara imalat emri veremez. Üstelik erken yaşlarda herfhangi bir hormon almaya başlarsanız. inkişaf ettiğiniz bu vakitlerde imalat kesildikten sonraki zamanlarda ; Böbreklerin susuz kaldığında kuruyp ölmesi gibi bu hormonları üreten leydi hücresini bir kısmının temelli olarak gelişmemesi. Bu ayara göre hayat boyu imalata alışması bile nadiren şahit olunan bir meseledir ama vakıadır.
benburlardayeniyim
Yeni Üye

https://thinksteroids.com/community/thr ... 134332759/
Bu da benim savunduğum günde 25 mg ile ilgili
benburlardayeniyim
Yeni Üye

Mesterolon dht dir yani feedback yapıp hipoyu tembelleştirir bu konu da haklısınız.
Ancak bir yandan da östrojeni düşürüp yine negatif feedback i azaltır ve üretime zarar vermez görüşündeyim.Hem benim bahsettiğim günde 25 mg.
madmax29

Mesaj gönderen madmax29 »

madem bu kadar bilgilisin iyi araştırmışın buraya gelip sorma ihtiyacı neden hisettin? kaldıki bu saygızılık değil. matematik nasıl bir bilimse 2x2 her zaman nasıl 4 ediyorsa senin provironu testo üretmek için kullanmaya çalışman o kadar net yanlış. internette milyarlarca yazı var bilgi var bunların hepsi doğru olsa insanlar eğitmenlere, antrenörlere ihtiyaç duymazdı senin sorunu en başında çok daha bilgili arkadaşlarda cevapladı 16 yaşında vucudundan beklentin nedir ? biz senin yaşındayken öğlen top oynamaya inerdik gece annemiz zor çağrırdı bahçeden top oynamaktan 1gr yağ yoktu hücremizde bedenimizde senin şu adını zikrettiğin ilaçları geçtim eczaneyle işimiz bile olmadı. burdaki insanlar sana kötülük olsun diye söylemiyor ama sizin nesil hemen gardını alıp savunmaya geçiyor. bilimsel olarak büyümende bir gerilik olsa veya bir doktor deseki senin büyümen yavaş gelişiminde sıkıntı var o zaman zaten tıbben bazı şeyleri uygulamak gerekir ama vucudun şu an sıfır kız gibi bir makine en az 10 senede saat gibi çalışır ona iyi bakarsan. bu yaşlarda en güzel şey çık dışarı topunu oyna bisiklete bin haraket et salona git fitness yap ama bu işlere bulaşma boşuna kendi vucuduna kötülük etme.
insider
Yeni Üye

Mesaj gönderen insider »

Konu icinde ciddi broscience donmus. Testonun ostrojene donusumu diye bir sey elbette var. Aromatizasyon bir tur kimyasal degisim. Bunu engellemek icin adex, aromasin gibi aromatase inhibitor ilaclari kullanilir. Nolvadex ve clomid de dolayli yoldan dogal testoyu arttirir, LH ve FSH artisi yaratirlar ve sinerjik bicimde calisirlar.

Ancak konunun geri kalaninda yazilanlara butunuyle katiliyorum. Proviron 150 mg'ye kadar dogal testoyu onemli bicimde baskilamasa da (kaynak Anabolics 10th edition) dogal testoyu belirli olcude baskilayan bir ilac. Kas gelisimi ya da testo artisi adina hicbir sey vaad etmiyor ne yazik ki. Androjen reseptorlerine baglanmasi bakimindan belki biraz kaslara sertlik verir o kadar.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir