proviron ve sermler
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 10 kez
proviron ve sermler
Evet arkadaşlar yaşımdan dolayı steroidlere bulaşmak istemiyordum ama dayanamayıp proviron kullandım ancak amacım steroid gibi kullanmak değil testosteronumun östrojene dönüşmesini engellemekti.
Daha sadece 2 hap kullandım birisini gece 12de diğerini de akşam 6da ve bir fark hissetmiyorum.
Ama asıl sorum sermlerle ilgili klomen ve nolvadexle.Birçok yerde klonun yan etkilerinin çok kötü olduğunu yazmışlar nolvanın ondan daha az yan etkiye sahip olduğunu yazmışlardı ancak nolvadex klomen kadar testosteron arttırmıyormuş.
Şimdiki sorularım:
1-Provironu hangi saatlerde kullanmalıyım?
2-Siz bana klomeni mi nolvayı mı önerirsiniz?
Daha sadece 2 hap kullandım birisini gece 12de diğerini de akşam 6da ve bir fark hissetmiyorum.
Ama asıl sorum sermlerle ilgili klomen ve nolvadexle.Birçok yerde klonun yan etkilerinin çok kötü olduğunu yazmışlar nolvanın ondan daha az yan etkiye sahip olduğunu yazmışlardı ancak nolvadex klomen kadar testosteron arttırmıyormuş.
Şimdiki sorularım:
1-Provironu hangi saatlerde kullanmalıyım?
2-Siz bana klomeni mi nolvayı mı önerirsiniz?
- UncleO
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 99 kez
Re: proviron ve sermler
testosterone östrojene dönüşmez arkadaşım. provironla kür olmaz!!! proviron kür içinde tercih edilmesinin nedeni aldığın yapay testosterone un hücrelere daha fazla bağlanmasını sağlamak. senin şuanki doğal testosterone un için ekstra birşey yapmana gerek yok. ilaçlar masum değildir. sadece provirondan bişey olmaz diyerek yanlış yapıyorsun. sana bir etkisi olmayacağı gibi zararınıda görürsün. yaşın kür için uygun olduğunda bilinçli bir kür yapabilirsin. şuanki doğal testosterone seviyen zaten yeterince hücrelerine bağlı ve gayet normal çalışıyor. eksta birşey kullanmana gerek yok. Nolvadex ve Klomen işine neden girdiğinde ayrı bir konu. Bu ilaçlar kür sonundaki hormon seviyeni kür öncesi doğal haline getirmek amacı ile kullanılıyor. Senin hormonların normal seviyede zaten. Çok büyük yanlış içindesin. Biran önce bırak ve kendinde ciddi kalıcı problemlere yok açma.
-
- Yeni Üye
UncleO yazdı:testosterone östrojene dönüşmez arkadaşım
?
Nolvadex ve klomene de steroid kullanmadan testosteronumu arttırmak istediğim için değindim daha fazlası varken azıyla yetinemem.
- UncleO
- Forum Duayeni
nolvadex ve klomen testosterone u artırmaz. nolvadex kür içinde yükselen östrojen seviyeni baskılar. kür yapmadığına göre vücudundaki östrojen seviyen zaten senin vücudunun gerek duyduğu bir seviye. bunu sıfırlamaya kalkmak ve baskılamak testosterone u artırmak anlamına gelmez ve hormon seviyelerinle oynayarak ciddi kötü sonuçlar elde edebilirsin. biran önce yaptığın yanlışdan vazgeçmen gerek.
-
- Yeni Üye
Nolvadex östrojeni baskılamaz varolan östrojeni etkisiz hale getirir azaltan aromataz inhibitörleridir.Provironla zaten östrojenimi kesmiyeceğim ve ayrıca nolvadex etkisiz hale getirirken bazı organlarda östrojen rolü oynuyor mesela karaciğeri bu sayede koruyan bir ilaç.Ve ayrıca nolvadex ldlyi düşürür.Ancak benim proyla kombine etmek istememin sebebi klomen ve nolvadex testosteronu arttırır ve testosteron üzerinden östroje dönüşüm de artar.Ben buna engel olmak için proviron kullanacağım çünkü pro aromataz inhibitörü görevi gören bir ilaç.
-
- Yeni Üye
Ve ayrıca sermler östrojenin feedback yapmasını önlerler bu sayede testosteronu arttırırlar diye biliyorum yani vücut sağlıklı olsa da olmasa da östrojen oldukça nolvadex veya klomen kullanmak testoyu arttıracaktır.
- UncleO
- Forum Duayeni
ozaman biz yanlış biliyoruz sen doğrusun kardeşim. emin konuşmalarınla sana kendi marjinal küründe başarılar. sonuçlarına katlanacak olan sensin. yaptığın şeyin yanlış olduğunu farketmen dileği ile.
-
- Yeni Üye
Saygısızlık ettiysem özür dilerim ama bu konuya biraz daha olabilir gözüyle bakarsanız sevinirim.
- UncleO
- Forum Duayeni
olabilir gözüyle bakmam için olabilir olması gerekir. PCT için yada kür içinde testo seviyesi ile artan östrojen seviyeni dengelemek için olan nolvadex ile kür yapmak istiyorsun. bunun ne türkiyede ne dünyada bir örneği yok. yaşınız kaç bilmiyorum ama şu gerçeği göz ardı etmeyin: ergenlik bitene kadar hormonlarınla oynamak ciddi bir risktir. Doğal gelişim süresini tamamlamadan kür yapılmaz. içeriği ne olursa olsun. Yani ilaçların bilimsel açıklamalarından yola çıkarak ve yaşını gözardı ederek "olabilir" diye birşey yoktur.
senin bu işten en başta yaşından dolayı vazgeçmek gerekir. Kürün iiçeriği ne olursa olsun. Yeterli yaşta olsan kendi rızanla denersin bakarsın sonuçlarına da sen katlanırsın. ama kusura bakma burada 2 ilacın etkilerinden bahsederek kimseden onay alamazsın. çünkü yanlış yoldasın. yaptığın saygısızlık olarak görmedim. muhtemelen sabırsızlanıyorsundur kür yapmak için ve alternatif yollar arıyorsun. doğru zamanı beklemek en doğrusu.
senin bu işten en başta yaşından dolayı vazgeçmek gerekir. Kürün iiçeriği ne olursa olsun. Yeterli yaşta olsan kendi rızanla denersin bakarsın sonuçlarına da sen katlanırsın. ama kusura bakma burada 2 ilacın etkilerinden bahsederek kimseden onay alamazsın. çünkü yanlış yoldasın. yaptığın saygısızlık olarak görmedim. muhtemelen sabırsızlanıyorsundur kür yapmak için ve alternatif yollar arıyorsun. doğru zamanı beklemek en doğrusu.
-
- Yeni Üye
Ancak ergenlik bitince büyümem duracak.Ben bu ilaçları gelişimim bitmeden kullanmak istiyorum çünkü boy uzamasında ergenlikte testosteronun yeri büyük.
16 yaşındayım.
16 yaşındayım.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir