Tren enant - Testo enant Mgf - Ghrp6 kür bu. Yanına tablet anabolizan eklemeyi düşünüyorum anapolon veya dianabol
Temiz bulk amaçlı yapıcam bu kürü. Haftada 3 ml tren 3 ml testo toplam 6 ml 10 hafta veya haftada 2.5 x 2 = 5 ml 12 hafta
Düşünceleriniz ?
Tren Enant ve Peptid Kürüm
- barda
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 16 kez
Re: Tren Enant ve Peptid Kürüm
Danabol kullanılabilir 6 hafta
Growtha gerek yok ghrp-6 su tutar hem buna ek olarak danabolde su tutar ve ghrp pahalıdır umarım bütçen bunu karşılamaya yeter ve growth hormonu sandıgımız kadar basit bir hormon degil kanser hücrelerini tetikleme özelligi taşıyor kararlıysan sorun yok tabi..
Ve umarım spor geçmişin aşırı iyidir çünkü growth ve tren kullanacaksan bunların bir tık daha yukarısı cok uçlarda bulunan şeyleri kullanacaksın demektir bir tık üstü bunların daha yüklüsüdür buna hem külfetli hemde kısırlık riski dogurur degermi dersen degmez kanımca kimseye kendini ispatlamak zorunda degilsin normal bir kür işini fazlasıyla görür
Ayrıca growth hormonları 5-6ay kullanmadan tam verim alınamaz ee hergün 3-4enjekte oldugunu varsayarska buda ortalama 5-6bine patlar bana göre profesyonel degilsen bir hedefin yoksa hiç gerek yok...
Growtha gerek yok ghrp-6 su tutar hem buna ek olarak danabolde su tutar ve ghrp pahalıdır umarım bütçen bunu karşılamaya yeter ve growth hormonu sandıgımız kadar basit bir hormon degil kanser hücrelerini tetikleme özelligi taşıyor kararlıysan sorun yok tabi..
Ve umarım spor geçmişin aşırı iyidir çünkü growth ve tren kullanacaksan bunların bir tık daha yukarısı cok uçlarda bulunan şeyleri kullanacaksın demektir bir tık üstü bunların daha yüklüsüdür buna hem külfetli hemde kısırlık riski dogurur degermi dersen degmez kanımca kimseye kendini ispatlamak zorunda degilsin normal bir kür işini fazlasıyla görür
Ayrıca growth hormonları 5-6ay kullanmadan tam verim alınamaz ee hergün 3-4enjekte oldugunu varsayarska buda ortalama 5-6bine patlar bana göre profesyonel degilsen bir hedefin yoksa hiç gerek yok...
Tesekkürler cevap için. Yeni müsabık olmus bir sporcuyum. Kürde birde insülin var onu eklemeyi unutmuşum. ghrp6 gh tetikleyici bir peptid yani yağ yakım özelliği bulunuyor su tuttugunu neden çıkarttın. Fiyatıda çok uygun sen genotropinle karıştırıyosun sanırım. KAnseri hepsi tetikliyor demirden korksak trenbolone a binmezdik
bu 3. tren kürün 2 si enant biri acetat dı. Hepsinin fiyatından haberdarım zaten param olmasa bu işe başlamazdım hiç

- barda
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 16 kez
hedef büyük başarılar o zaman..
Yalnız trenin böbrek üstü bezleriyle çalışıyor sistem olarak growth hormonlarıysa hipofiz beziyle ikisi farklı alanlar ve growth bu yüzden biraz daha tehlikeli
İnsülin seni şeker hastası dahi yapabilir
ghrp6 distrübitörün sitede yan etkilerde su tutar yazıyor ve birçok aminoasiit bileşeninden oluşuyor yazıyordu ondan s tutuyormuş diye yazdım da tam ehil degilim growth hormonlar hakkında
Para mevzuna gelince müsabıksınız inş emekleriniz boşa çıkmaz iyi çalışmalar dilerim
Acizane foto bekliyoruz ve bu kürden sonraki adımlarda neler kullanmayı düşünüyor ve nasıl bir gelişim bekliyorsunuz merak ediyorum..
Yalnız trenin böbrek üstü bezleriyle çalışıyor sistem olarak growth hormonlarıysa hipofiz beziyle ikisi farklı alanlar ve growth bu yüzden biraz daha tehlikeli
İnsülin seni şeker hastası dahi yapabilir
ghrp6 distrübitörün sitede yan etkilerde su tutar yazıyor ve birçok aminoasiit bileşeninden oluşuyor yazıyordu ondan s tutuyormuş diye yazdım da tam ehil degilim growth hormonlar hakkında
Para mevzuna gelince müsabıksınız inş emekleriniz boşa çıkmaz iyi çalışmalar dilerim
Acizane foto bekliyoruz ve bu kürden sonraki adımlarda neler kullanmayı düşünüyor ve nasıl bir gelişim bekliyorsunuz merak ediyorum..
Kürün ortalarında uygun bi form yakalarsa fotoğraf paylaşırım teşekkürler
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Clean Bulk yapacaksan ne Anapolon ne de Danabol öneririm bu ilaçların yanına
Belki Turanabol eklenebilir
Aromatize olmayan ilaçları tercih etmelisin az su tutmak için
Belki Turanabol eklenebilir
Aromatize olmayan ilaçları tercih etmelisin az su tutmak için
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Tesekkurler yorum icin
Metabolizma hizim cok yuksek oldugu icin bende cleanbulk etkisi yapiyo. İnanilmaz hizli bi sekilde define olabiliyorum
Metabolizma hizim cok yuksek oldugu icin bende cleanbulk etkisi yapiyo. İnanilmaz hizli bi sekilde define olabiliyorum
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir