Tak etti artık yardımlarınızı bekliyorum :S

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
ferhat59
Yeni Üye

Tak etti artık yardımlarınızı bekliyorum :S

Mesaj gönderen ferhat59 »

Tecrübesiz biri olarak sizden yardım istiyorum öncelikle kendi özelliklerimden bahsedip konuya gireceğim

Boy:1.73
kilo : 45
Fitness : 14 ay bırakmadan düzenli daha sonra 6 ay ara verdim şuan 2 aydır düzenli şekilde gidiyorum (ara verme nedenim mecburi olduğu için )

Bu zamana kadar çok güzel bi kas kütlesi kazandım başladığımdan beri ama hacim olarak ilerleme kaydedemedim örneğin 12-13 ay yaptığım dönemde başladıgımda 38-39 kilo iken bu dönemin toplamında 45 kiloya anca ulaşabildim ve bunu supplementlerle desteklememe rahmen bu şekilde oldu (creatin karbonhidrat aminosit)
Çevrem olsun kendı öz güvenım olsun yerlerde sıska gibi gözükmek çevrenin tepkileri yaptığım spor ile alay edilmeler herşey artık supplumentlere para vermek istemıyorum olmuyor ne kadar iyi marka varsa denedim hiç bi verim elde edemedim

(yiyebildiğimın en iyisini yemeye çalısyıordum nerdeyse her öğün yağ karbonhidrat protein tükettim + Musuliler enerji bakımdan çok işime yaradı ama hacim alamıyorum)

Artık son çare olarak vucud kimyamla oynamaya karar verdim ama bunu bilinçli yapmak istiyorum (1-2 yıl önce check-up dahi geçtim herhangi bi hastalık çıkmadı ) 262 lira bi oral kür programı buldum bütcemde en fazlası bu ve koruyuculara yetiyor öğrenciyim beni yoktan var edebilirmiyiz allah rızası için yardım edin ben artık birinin bana baktığında imrenmesini istiyorum kücümsemesini değil
Enjeksiyon kür ailevi baskı yüzünden yapamayacağım size fotoğraflar ile hem kendi vucud hemde almayı planladığım kür resmini gösteriyorum

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim ( kafaya koydum yağ oranım yok denecek kadar az en alt seviyelerde bu vucuda bu kür fazlamı gelir az mı neler diyorsunuz bekliyorum cevaplarınızı )
En son ferhat59 tarafından Çrş Ağu 20, 2014 7:37 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
UncleO
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 99 kez

Re: Tak etti artık yardımlarınızı bekliyorum :S

Mesaj gönderen UncleO »

Bu kürü nereden bulduysan bence oradan uzak dur.. Ya ilk resimdeki kür listesi olan resimde bir eksiklik var yada bu kürü yazan arkadaşın bi halttan anladığı yok.
Danabol ve anapolon kullanacaksında kardeşim testosterone nerede? Yükselteceksin östrojen seviyeni, baskılaycaksın testo seviyeni. olurda bu kadar aptallık olmaz be. ulan resmen 2kuruş para kazanıcaz diye milletin sağlığı ile oynuyorlar arkadaş. Kardeşim forumda yada internette araştır başlangıç seviye kür olarak. saçma sapan kürler yapıp hormonlarını alt üst etme. başlangıç seviye 12 haftalık kürler ortalama 600 TL civarındadır. Senin bu yolladığında düşmana verilecek listedir.
ferhat59
Yeni Üye

büyük bi hayal kırıklığı daha 600 lira nerde öğrencı adamda iş bulursam anca oda zor bide bu var hocam bilmiyorum buda fiyati çok az yüksek diğerine göre
http://i.hizliresim.com/Q1715g.png

hiç mi verim alamam ikisiylede zarar vermiş mi olurum sadace kendime :S
Kullanıcı avatarı
UncleO
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 99 kez

Mesaj gönderen UncleO »

bence sen kendine kür baktığın kaynağı değiştir. ve özellikle önce kür mantığını ve kürde neler olması gerek v.s. bunları araştır. ozaman ne demek istediğimi anlarsın.
ferhat59
Yeni Üye

ben yardımınızı bekliyorum bunlardan vaz geçtim bana en yararlı ve bilinçli bi kür gerekli kim yardımcı olabilir ve maaliyetide 600 lira geçmemesi lazım beni kurtarın bu dertten sıska vucutta six pack olmuş ne önemi var 34 cm kol ile :S

(oral kür önerileri lütfen)
bitirim1453
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen bitirim1453 »

benim nacizasane fikrim 12 hafta 250 testo 8 hafta 200 deca kickstar olarakta 4 hafta danabol ekleyebilirsin çok zayıfsın dozajlar yeterlidir bnce bunun maliyetide koruyucularıyla birlikte 400 lirayı geçmez ama hocalarımız daha iyi bilir tabi bn sadece fikrimi söledim oral kürdende fazla bişey bekleme hem kalıcı olmaz hemde değişim
Kullanıcı avatarı
barda
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 16 kez

Mesaj gönderen barda »

para yönünde sıkıntı varsa test enanthat kullanabilirsin oral önerin yazmışsın ama orallar enjekte kadar etkili ve kalıcı degildirler
Patates,makarna lapa pirinç bulgur olmadı 1kg nohutu pişirt yazgıs tek başına süpür yapacak bişe yok kg basına 2-3 protein 4-5gr karbonhidrat(fdaha fazlada olabilir) işini görür aşırı zayıfsın doktorada görün yorumu ne olacak merak ediyorum ve b12 (benexol) kullanabilirsen iyi olur çünkü bende içtikten 1-2saar sonra aşırı iştah artışı yapıyor 3ögün degilde 5ögün ye kanımca gece yatmadanda tıka basa doy diger türlü roidinde yararını göremezsin baya zayıfsız avantaj şu olur yagsız beslenirsen kas olarak alırsın yagca büyümemiş olursun
ferhat59
Yeni Üye

kiloma göre hacim kazanabileceğim detayli enjeksiyon kürü yazabilirmisiniz ve maliyeti max 600 lira olsun
Enjeksiyon almaya karar verdim dozları haftalik günlük kullanımları çok detaylı bi şekilde bana yardımcı olabilir misiniz? ve teminat nerden edeceğime dair bilgi
ferhat59
Yeni Üye

böyle bir enjeksiyon kürü uygunmudur
http://i.hizliresim.com/aPG3A5.png
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Biz o kadar rehber hazırlayalım hemen hemen her konuda hangi ilaç hangi kiloya ne kadar dozaj da gider belirtelim hala gelip amacı sadece ticaret olan sitelerden google translate çevirisi gibi açıklaması olan kür örneklerini copy paste yapın...
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot], IBM Research [Bot] ve 1 misafir