kur sonu pctem dogrumudur

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
scitech
Yeni Üye

kur sonu pctem dogrumudur

Mesaj gönderen scitech »

Arkadaslar 9 hafta 500 mg testo priopanate 300 mg masteron son 4 haftada 150 mg enjekte winstrol kullandim. Kurum carsamba gunu bitti ve cuma gunu 1 ampul pregnyl 1500 vuruldum ve 40 mg nolvadex 100 mg klomen aldim.nolva ve klo 4 hafta hergun devam edecek(40mg nolva-100mg klomen)pregnly ise 1 veya 2 ampul daha vurulmayi dusunuyorum 5 gun arayla bu pct dogrumudur bu kur icin fazlamidir yardimlarinizi bekliyorum herkeze saygilar.
falcone
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 14 kez

Re: kur sonu pctem dogrumudur

Mesaj gönderen falcone »

Çok hafif bir kür olmasa da kısa ilaçlar umumiyetle pçt nin müşkül olmadığı kürlerdir, hatta bazı def kürlerinden sonra hiç pçt yapılmasa da olur. Bence 2 1500 lük preglin yeter falasına ihtiyacın olmayacaktır
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

2 adet 1500 iu Pregnyl yeterlidir
Libido durumun nasıl?
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
scitech
Yeni Üye

Mesaj gönderen scitech »

Cevabiniz icin cok tesekkur ederim libido durumum normal diye dusunuyorumkur esnasindaki gibi istek yok ama yani kurdeki gibi aklima cinsellik gelmiyor sanki
falcone
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 14 kez

Mesaj gönderen falcone »

kısa ilaç kürlerinden sonra biraz baskı altında çalışan testisler bir hafta içinde yavaş yavaş çalıştığını eskiye döndüğünü sana hissettirecektir. Aklına hiç bir şekilde cinsellik gelmiyorsa hatta kendini zorlasan bile bir türlü olamıyorsa testisler küçüldüyse ve küçük olarak en az bir ay geçirdiysen işte o zaman testislerin yumşayıp yumuşamadığına bak. Bu durumlarda sorun olabilir.
scitech
Yeni Üye

Mesaj gönderen scitech »

Yardimlariniz icin tesekkur ederim.falcone bahsettiginiz gibi bir sorun yasamiyorum.kur biteli iki hafta oldu.nolva ve klo kullanmadim iki kez pregnly1500 vuruldum son olarak bir tanede daha vurulmayi dusunuyorum.proviron zinko esterc apikobal ve supplementlere devam ediyorum

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir