İLK KÜR DENEYİMİM RESİMLİ..

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Re: ilk küre girmeye karar verdim..

Mesaj gönderen lennox77 »

Burdan da yazayım konuyu takip edenlerin de bilgisi olur.
Danabol ilacını pre work out ürünü gibi kullanmanın bir anlamı yok,kana karışması ve vücutta devreye girmesi uyarıcı vb ilaçlar gibi değil.
30 mg alınacaksa aralarda 2-3 saat olması kaydıyla
Sabah-Öğlen-Akşam üstü
şeklinde kullanılabilir
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kullanıcı avatarı
gitaristt
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 6 kez
Aldığı teşekkür: 7 kez

Mesaj gönderen gitaristt »

çok tşkler ilgin alakan için
Kullanıcı avatarı
gitaristt
Yeni Üye

p.tesi başladım kürüme gayet iyi gidiyor p.tesi 250 mg perşembe 250 mg sustanon, salı200 mg perşembe 100 mg primobolan vuruyorum günlük 30 mg danabol.. her sabah 400 mg evicap 1 tablet 2 tablette carsil alıyorum, özellikle cuma ve c.tesi idmanımda güc artısını ve sanki kaslarımın dolmaya başladığını hissettim belkide psikolojiktir ama kaldırdığım ağırlıklara yansıdı bu kür gelişimimi ve sonucunu burada paylaşıcam inşallah iyi sonuç elde ederim bu arada 1 haftada 3 kilo aldım 74 ile başladım şuan 77 kiloyum..
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Danabol kana karışmaya başlamıştır,ayrıca küründe Sustanon olduğu için,içindeki kısa ester testo türevi de etki vermeye başlamıştır. Hissettiklerinin psikolojik yönü de vardır ama ilaçların kana karışmaya başlamış
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kullanıcı avatarı
gitaristt
Yeni Üye

5 kasım tarihinde 74 kilo olarak küre başladım 14 kasım bugun 79 kiloyum resimlerde vucut soğuk idman sonrası kaslar belirgin haldeykende çekip koyarım
Resim
Resim
Resim
Calea
Yeni Üye

Mesaj gönderen Calea »

Gelişmeleri yazarsanız ve fotoğraf paylaşırsanız sevinirim... :)
Kullanıcı avatarı
gitaristt
Yeni Üye

ewt bende öle yapıyorum zaten en son iki resim yan yana koyucam öncesi ve sonrası şeklinde birçok kişi faydalanabilir bu şekilde
mephisto2046
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez

Re: İLK KÜR DENEYİMİM RESİMLİ..

Mesaj gönderen mephisto2046 »

merhabalar, kür hakkında bilgi almak istiyorum. forumu takip ettim ama bireysel sorularım olacak. yardımcı olabilir misiniz?

1. tek kür yapıp 5-10 kg kadar kas kütlesi yaptıktan sonra, yağlardan kurtulup, mevcut formu bir daha steroid kullanmadan muhafaza etmek mümkün müdür?
2. bu tarz bir amaç için uygun kür nedir.
3. sustanon + primobolan başlangıç kürü tavsiye edildi. bu tarz bir kür ile ne kazanılır ve sadece bu kür yeterli olur mu?

çok teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
Hammerstorm
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 31 kez
Aldığı teşekkür: 120 kez

Mesaj gönderen Hammerstorm »

Merhaba Mephisto2046 öncelikle keşke başlığını yeni bir konu adı altında açsaydın :) ama yinede cevabımızı esirgemeyeceğiz. :)

1- 5-10 kg kas kütlesi yapıp kürden sonra beslenme idman ve supplement kullanımına dikkat edersen ulaştığın en iyi formu muhafaza edebilirsin.

2-Bu tarz amaca uygun bir kür testosterone enanthate+boldeno ya da primobolan + dianabol uygun olacaktır.
3-Sustanon+primobolan başlangıç kürün olacaksa kürüne kickstart ve anabolik etkiyi de artırmak için dianabol koymanı tavsiye ederim.Bu tarz bir kür ile haftalık 500 mg sustanon 400 mg primobolan kürün ilk 4 haftası günlük 40 mg dianabol kullanarak günlük 3-4 gram protein ve karbonhidratta alırsan beslenme de kilo başına 10 haftalık bir sürede 7-10 kg arası kazanırsın.

Biz teşekkür ederiz.İyi çalışmalar.
İDMAN-BESLENME-DİNLENME
Kullanıcı avatarı
gitaristt
Yeni Üye

5 kasımda küre başlamıştım kür öncesi vucut ölçülerimi yazıyorum..kilo:75 kol:36,5 göğüs:104 omuz:115 bel:92 bacak:56
26 kasımda alınan vucut ölçülerim ise----------------------------------kilo:80 kol:38 göğüs:106 omuz:117 bel:91 bacak:58,5
her ne hikmetse belim 1 cm incelmiş:) sanırım kardiyo yapmam ve fazla karbonhidrat almamam etkili olmus yeni resim çekmedim kısa zamanda yeni resimler ekleyeceğim..

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir