naposim kullanımı

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
scitech
Yeni Üye

naposim kullanımı

Mesaj gönderen scitech »

Arkadaslar oncelikle sunu soliyim tabiki anabolik bir etki.beklemiyorum sadece bir + sı olurmu diye dusunerek bu basligi actim.elimde 44 tablet 5 mg naposim var bunu 4 er tablet olmak uzere antreman oldugu gunler(haftada 4 antreman oldugunu.dusunursek 3 hafta) kullanmak istiyorum acaba benim.icin bir + sı olurmu vucutta protein sentezini arttirdigini biliyoruz ama malum 44 tabletim var.guc bakimindan bir faydasi olurmu veya sadece antreman oldugu gunler degilde hergun iki.tablet alsam-hergun 4 tablet alip 10 gunmu kullansam veya bosa yutmus olucagim icin hicmi almasam kararsiz kaldim yardimci olursaniz cok sevinirim herkeze saygilar
Kullanıcı avatarı
UncleO
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 99 kez

Re: naposim kullanımı

Mesaj gönderen UncleO »

danabol vücutta östrojen seviyesini yükseltir. yanında testosterone türevi kullanmanız şart. sadece danabol ile güç artışı yaşabilirsiniz birkaç gün fakat östrojen yükselmesi ve buda testosterone seviyenizi baskılamanıza neden olur. Sonuç olarak Kesinlikle tek başına kullanmamanız gerekir.
scitech
Yeni Üye

Mesaj gönderen scitech »

Uncle0 cevabiniz icin cok tesekkur ederim.peki naposimle birlikde gun icerisinde proviron kullansam yinede bahsettiginiz olayi yasarmiyim
Kullanıcı avatarı
UncleO
Forum Duayeni

Mesaj gönderen UncleO »

kür yapacaksanız testosterone olması şart. proviron androjendir, testosterone değildir. ve provironu kür içinde testosterone yerine kullanamazsınız. yani testo türevlerinden birisini eklemeniz şart.
falcone
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 14 kez

Mesaj gönderen falcone »

anabolizan anlıyorum lakin, madem kür içinde, durmuş olan tabii hormon ifrazatını ikame etmek niyetindeyiz, 21 günde bir sustanom kullanalım . Zaten tıbbi olarak tabii testo ifrazatı olmayan hastalar için bu ilaç bu şekilde kullanılıyor. Neden daha fazla kullanılıyor, tabii olarak zaten vücutta daha fazla değil ki.

Salonda bir hocamız def. kürü için anabolizanların yanında kür müddetince duran tabii hormon seviyesini bu şekilde sustanom ile sağlayan bir ilaç programının bilinen ve kullanılan bir mevzu olduğunu söylemişti.
scitech
Yeni Üye

Mesaj gönderen scitech »

Uncle0 cevaplarin icin cok tesekkur ederim ancak niyetim kur yapmak degil masteron pdiopanate kurunden cikali 2 hafta oldu.dedigim gibi elimdede daha onceden kalma 44 ader naposim.tablet var.anabolik bir etki alamicagmi tabiki biliyorum sadece protein sentezi olsun guc olsun bir artisiolurmu diye merak ettim.sanirim senin gorusun bu 44 tabletin artisindan cok eksisi olacagi yonunde
Kullanıcı avatarı
UncleO
Forum Duayeni

Mesaj gönderen UncleO »

sadece danabol ile östrojen seviyenide yükselteceksin. o yüzden bir sonraki küre saklamak daha mantıklıdır. tek başına kullanıp az da olsa etki alayım derken doğal testo seviyeni baskılatırsın. o yüzden kuru ve nemden uzak bir yerde birsonraki kür için muhafaza en doğrusudur.
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Aromatize olan ilaçlar (özellikle tablet formları) tek başlarına kalıcı bir etki yaratmazlar. İlk kez küre girecekler only danabol vs deniyor denenedebilir saygı duyarım ama yanına bir Testo eklemeniz zararınıza değil yararınıza olacaktır
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
falcone
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 14 kez

Mesaj gönderen falcone »

tabii testo miktarını sağlamak için neden tabii halinden daha fazla kullanalım. anabolizanlar + 21 günde 1 sustanom neden olmasın ?

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 5 misafir