Hacim mi yoksa definasyon kürü mü?

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
kanarslan
Yeni Üye

Hacim mi yoksa definasyon kürü mü?

Mesaj gönderen kanarslan »

Öncelikle herkese saygı ve selamlar.
Uzun bir üniversite hayatından sonra spor yapmaya yeniden başladım.Son 2 aydır haftada 4 gun duzenli şekilde salonda vaktimi geciriyorum.Bu ara da kullandigim supplement ler
Whey protein, Kazein, Amino, l-carnetin ve muscletech hydroxycut. Pek diyet yapmiyorum fakat seker, karbonhidrat, tuz ve gereksiz aburcubur ve asitli icecekelr tuketmiyorum ortalama 6 kg vermis bulunuyorum.Ilk kurume girmeyi dusunuyorum.istedigim vucut herkesin tabir ettigi model veya plaj vucudu diye bahsettigi.Bunun icin hacim kurune girmem mi gerekiyor yoksa direk definasyon kurunde hemn yag yakip hem de hacim alarak mi ilerlemem gerekiyor.Yorum gorus ve fikirler icin tesekkurler.(93 den 87 kiloya düştüm. Boyum 184 yag oranim % 17)
Kullanıcı avatarı
barda
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 16 kez

Re: Hacim mi yoksa definasyon kürü mü?

Mesaj gönderen barda »

ilk kürlerin hacimden yana olması taraftarıyız ama hedefiniz kas kitlenizi görmeden buna karar vermek zor bana kalırsa bir 4-5 ay sonra bulk kürüne gir derim sınırlarını ögrenmiş olursun hemde kışın yapılan kürler daha verimli olur kanımca bu aradada agırlık çalışmasını ve yag oranını düşürmeyi ihmal etmemelisin ilk kür içn 500testo enanthat-400bolde ve oral olarak danabol iyigder ilk 6hafta kürse genel anlamda 10hafta olsun başlangıç oldugu için olmadı danabolüü kestikten sonra 4hafta winstrol gidilebilinir kasların parçalanması açısından..
Kullanıcı avatarı
Hakan
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 5 kez

Mesaj gönderen Hakan »

2 aydır spor yapan birisinin supplement kullanmasına bile gerek yokken steroid kullanmak kullandırmak pek sağlıklı değil. hele altyapı diye bir kavram oluşmamışken asla tavsiye etmem.
175cm
85kg
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Arkadaşlar o kadar kür çizelgesi nasıl oluşturulur diye başlık açtım ama siz dan dun 1-2-3 aylıkken kür hayalleri kuruyorsunuz. Canınız da yanar sağlığınız da...
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kullanıcı avatarı
UncleO
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 99 kez

Mesaj gönderen UncleO »

altyapı + hacim + definasyon

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir